Arkadaşlar yettti artık bu kask tavsiyesi demeden önce bir dinleyin hele,daha önce açılmış konuların çoğunu okudum ama maalesef hangi kaska karar verdiysem olmadık bir yorumla vazgeçmek durumunda kaldım.Geçen yıl aldığım Nitro f 342 E Çene açılır kaskımı bir yıldır kullanıyorum ama artık canıma tak etti baş ağrısından duramıyorum,çünkü kaskın içinde bu soğuk havalarda rüzgaz esiyor bizde her hafta biyerlere gezmeye gidince maalesef baş ağrısı ile dönüyorum ses ayrı bir dert,havalandırma mandalının biri daha alır almaz hiç zorlamadığım halde uçtu gitti,ayrıca interkom kulaklığı için boş bırakılan yer pek de uygun olmadığından kulaklarımda acıdan kıpkırmızı oluyor,Şimdi benim aradıklarıma gelelim;1.Rüzgar sesi olmasın 2.Vizörlü olsun 3.İnterkom için uygun boşluk olsun 4.Fullface olsun 5.Havalandırma yeterli ve buğu önleyici olsun şimdi sıra geldi zurnanın zırt dediği yere 6.Fiyatı üç liraya beş köfte olsun ayıracağım bütçe 500 TL.ama yok bu bütçeyle kesinlikle böyle bir kask yok derseniz de sınırları zorlayıp 750 Tl ye çıkarım ama beni fazla zorlamış olur,yardımlarınızı bekliyorum arakadaşlar.