ortuncsnmz adlı üyeden alıntı
Merhabalar Herkese İyi Günler Dilerim. Öncelikle Kendimden bahsetmek istiyorum 94 doğumlu 177 boyunda 65 kilo civarındayım ve İstanbulda ikamet ediyorum. Kendimi bildim bileli motorsikletlere karşı bir zaafım var sanırım görünce duyunca dayanamıyorum gerçekten çok hoşuma gidiyor bu tutku çok uzun zamandır var. Ve artık bir motor almak istiyorum ailevi şartlar olsun askerlik olsun vs vs derken malesef maddi açıdan kendimi ayarlayıp alamadım ve şuan takribi olarak 7-8 lira Param var ve bir Motor Almak istiyorum. Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi kararsızlıkta Son Noktadayım şuan. Forumdaki bütün konuları neredeyse Okudum Herkes kendi bindiği ve beğendiği motoru şişirip durmuş açıkçası ve Objektif bakan az kişi gördüm diyebilirim. Öncelikle bu paralara ne alabilirim onu araştırdım ve belli başlı motorları buldum.
Bir Tercihte bulunmak zorunda kaldım ya 125CC ya 250CC için Biraz realist bakıp düşündüm ve üniversite için hazırladığım için 4 sene üniversite hayatı boyunca düzgün bir para kazanamayacağım için 250 tercihindr bulundum diyebilirim çünkü 125 CC bir yerden sonra tatmin etmeyecek beni.
Yamaha Yzf r125 Diye Başlayayım Konuya 125lik motor olmasına rağmen hem Tarz hem tip olarak hoşuma gidiyor lakin bu paraya 250 tercihim olduğu için vazgeçiyorum.
Megelli 250 R desem kime Sorduysam lanet etti Motordan sövdü saydı diyebilirim birde lakin bu konuşanlar sanırım sadece internette okuyup barkın abiyi izleyenlerde olabilir hani binip de yorum yapanların sayısını bilmiyorum. Lakin tarz ve yakışıklı oluşu cezbedici elbette.
Honda Cbr 250 elbette herkesin dediği gibi japondan şaşma muhabbeti devam ediyor bu motorda da lakin ben motorda biraz daha heybet arıyorum aslında diyebilirim hani Tarz ve tıp olarak beğendiğim söylenemez. Her motor gibi + ve - leri var.
Kawasaki ninja Bu Motor İçin Birşey Diyemiyorum gayet hoş ve güzel ama bir o kadarda pahalı
Hyosung GT 250 R bu motorda heybet görsel hız hani hoşuma gidiyor ama barkın abinin videosundan ötürü herkes ön yargılı ama kalbimden bu motor geçiyor
Şuan o kadar kararsız kaldım ki gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hani Hyosung titriyor diyenlerde vardır ama 250 CC ve 125 CC geçmişim olmadığı için titreme bana abartı belli olmayacaktır diye düşünüyorum. Ve sizinde önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler Şimdiden