Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kararsızlıkta Son Nokta

REKLAM ALANI

Merhabalar Herkese İyi Günler Dilerim. Öncelikle Kendimden bahsetmek istiyorum 94 doğumlu 177 boyunda 65 kilo civarındayım ve İstanbulda ikamet ediyorum. Kendimi bildim bileli motorsikletlere karşı bir zaafım var sanırım görünce duyunca dayanamıyorum gerçekten çok hoşuma gidiyor bu tutku çok uzun zamandır var. Ve artık bir motor almak istiyorum ailevi şartlar olsun askerlik olsun vs vs derken malesef maddi açıdan kendimi ayarlayıp alamadım ve şuan takribi olarak 7-8 lira Param var ve bir Motor Almak istiyorum. Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi kararsızlıkta Son Noktadayım şuan. Forumdaki bütün konuları neredeyse Okudum Herkes kendi bindiği ve beğendiği motoru şişirip durmuş açıkçası ve Objektif bakan az kişi gördüm diyebilirim. Öncelikle bu paralara ne alabilirim onu araştırdım ve belli başlı motorları buldum.

Bir Tercihte bulunmak zorunda kaldım ya 125CC ya 250CC için Biraz realist bakıp düşündüm ve üniversite için hazırladığım için 4 sene üniversite hayatı boyunca düzgün bir para kazanamayacağım için 250 tercihindr bulundum diyebilirim çünkü 125 CC bir yerden sonra tatmin etmeyecek beni.

Yamaha Yzf r125 Diye Başlayayım Konuya 125lik motor olmasına rağmen hem Tarz hem tip olarak hoşuma gidiyor lakin bu paraya 250 tercihim olduğu için vazgeçiyorum.

Megelli 250 R desem kime Sorduysam lanet etti Motordan sövdü saydı diyebilirim birde lakin bu konuşanlar sanırım sadece internette okuyup barkın abiyi izleyenlerde olabilir hani binip de yorum yapanların sayısını bilmiyorum. Lakin tarz ve yakışıklı oluşu cezbedici elbette.

Honda Cbr 250 elbette herkesin dediği gibi japondan şaşma muhabbeti devam ediyor bu motorda da lakin ben motorda biraz daha heybet arıyorum aslında diyebilirim hani Tarz ve tıp olarak beğendiğim söylenemez. Her motor gibi + ve - leri var.

Kawasaki ninja Bu Motor İçin Birşey Diyemiyorum gayet hoş ve güzel ama bir o kadarda pahalı

Hyosung GT 250 R bu motorda heybet görsel hız hani hoşuma gidiyor ama barkın abinin videosundan ötürü herkes ön yargılı ama kalbimden bu motor geçiyor

Şuan o kadar kararsız kaldım ki gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hani Hyosung titriyor diyenlerde vardır ama 250 CC ve 125 CC geçmişim olmadığı için titreme bana abartı belli olmayacaktır diye düşünüyorum. Ve sizinde önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler Şimdiden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Şekil yapmak, elaleme hava atmak ile mantık arasında sıkışıp kalmışsın. Önce bunu çöz, gerisi gelir. Ayrıca para konusunda sıkıntı olur deyipte kendisi veya yedek parçası pahalı motorlara bakmak nasıl bir çelişkidir? Alınca nasıl işleteceksin?

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Megelliyi unut.

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    ninja 250r veyahut ninja 250

uzun süre bineceğim diyorsanız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    bence ybr al
    Ali Bircan bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı ortuncsnmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar Herkese İyi Günler Dilerim. Öncelikle Kendimden bahsetmek istiyorum 94 doğumlu 177 boyunda 65 kilo civarındayım ve İstanbulda ikamet ediyorum. Kendimi bildim bileli motorsikletlere karşı bir zaafım var sanırım görünce duyunca dayanamıyorum gerçekten çok hoşuma gidiyor bu tutku çok uzun zamandır var. Ve artık bir motor almak istiyorum ailevi şartlar olsun askerlik olsun vs vs derken malesef maddi açıdan kendimi ayarlayıp alamadım ve şuan takribi olarak 7-8 lira Param var ve bir Motor Almak istiyorum. Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi kararsızlıkta Son Noktadayım şuan. Forumdaki bütün konuları neredeyse Okudum Herkes kendi bindiği ve beğendiği motoru şişirip durmuş açıkçası ve Objektif bakan az kişi gördüm diyebilirim. Öncelikle bu paralara ne alabilirim onu araştırdım ve belli başlı motorları buldum.

Bir Tercihte bulunmak zorunda kaldım ya 125CC ya 250CC için Biraz realist bakıp düşündüm ve üniversite için hazırladığım için 4 sene üniversite hayatı boyunca düzgün bir para kazanamayacağım için 250 tercihindr bulundum diyebilirim çünkü 125 CC bir yerden sonra tatmin etmeyecek beni.

Yamaha Yzf r125 Diye Başlayayım Konuya 125lik motor olmasına rağmen hem Tarz hem tip olarak hoşuma gidiyor lakin bu paraya 250 tercihim olduğu için vazgeçiyorum.

Megelli 250 R desem kime Sorduysam lanet etti Motordan sövdü saydı diyebilirim birde lakin bu konuşanlar sanırım sadece internette okuyup barkın abiyi izleyenlerde olabilir hani binip de yorum yapanların sayısını bilmiyorum. Lakin tarz ve yakışıklı oluşu cezbedici elbette.

Honda Cbr 250 elbette herkesin dediği gibi japondan şaşma muhabbeti devam ediyor bu motorda da lakin ben motorda biraz daha heybet arıyorum aslında diyebilirim hani Tarz ve tıp olarak beğendiğim söylenemez. Her motor gibi + ve - leri var.

Kawasaki ninja Bu Motor İçin Birşey Diyemiyorum gayet hoş ve güzel ama bir o kadarda pahalı

Hyosung GT 250 R bu motorda heybet görsel hız hani hoşuma gidiyor ama barkın abinin videosundan ötürü herkes ön yargılı ama kalbimden bu motor geçiyor

Şuan o kadar kararsız kaldım ki gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hani Hyosung titriyor diyenlerde vardır ama 250 CC ve 125 CC geçmişim olmadığı için titreme bana abartı belli olmayacaktır diye düşünüyorum. Ve sizinde önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler Şimdiden
    megelliyi sürmedim ama yakından gördüm çok ufak tefek heybet arıyorum demişsin bu sebeple beğenmezsin.

hyo için konuşayım ben her nekadar motorum gt250r olmasada aynısının cruiser versiyonu gv250. şunu belirtmekte fayda var elindeki bütçeyle ikinci el alacağın için çok çok çok dikkatli ol alırken. heybetinden dolayı onu alan arkadaşlar ona 600cc - 1000cc muamelesi yaptığından genelde motorun annesiyle rızası dışında ilişkiye girilmiş oluyor. genel olarak hyoların şuanki kötü olan bir durumundan daha bahsedeyim yetkili servisler genel anlamda kötü. bakımını düzenli yaparım/yaptırırım dersen (düzgün ve işini titiz yapan bir yerde) ve temiz birşey bulmuşsan seni üzeceğini sanmıyorum.

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Bajaj veya hero motora bakabilirsin az daha koyup pulsar 200 ns alabilirsin ama ruhsat plaka falan paran yetmermi bilmem

eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Uzun süre kullanacaksan canı çıkarılmamış bir motor alman lazım ki o paraya saydığın motorların çoğu yok en azından iyisi yok

Mesela yzf125 in en kötüsüne şuan 9.000 istiyorlar

Ninja ve hyosung dan bahsetmiyorum bile onların fiyatları zaten uçuk

Biraz km yapmış, yıpranmış bir cbr250 bulabilirsin veya megelli, daelim gibi markalara bakabilirsin ama hiçbiri seni 4 sene kafan rahat götürmez

AurorAbeam arkadaş doğru demiş ..hadi zorladın bunlardan birini aldın diyelim bakım masrafı, parça fiyatları felan seni üzer

Heybetli motor istiyorsan ve ss takıntın yoksa pulsar200 idare eder

yzf125 şekil olarak saydığın 250lik lerin hepsinden iyi ama hem kendisi hem parçaları pahalı

Ben de yeni motor aldım. Honda pcx aldım başlangıç için güzel diye. Şahsi fikrim aksesuarlarını eksik etme. Şekilli motora bineceğim diye kaskını montunu, sırt korumanı, eldivenlerini ve dizliklerini kesin al. Düşme ihtimalin büyük ileride en iyi motorlara da binersin ama şimdi ufak bir kazada sakat kalırsan binemezsin. Acele etme tadını çıkart ufaktan başla paran olunca bir iyisini alırsın. Zaten bana şimdi en iyi motoru verseler insan olduğumuz için bir yerden sonra alışıp tatminsizlik başlayacak. Ben şu an 125cclik motorumdan çok keyif alıyorum 250cc ye geçince daha çok keyif alacağım uzun vadede 125likle başlarsam daha fazla keyif alma şansım var. 1000cclik motorum olsaydı daha gideceğim pek yolum kalmazdı.

Motosikleti
    nc750x
    O işin sonu yok 250cc de kesmeyecek bir yerden sonra. En iyisi Ybr 125 alarak başlaman.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)