Mucizelere İnanmazdım Dün 5 Takla Atana Kadar..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun, ucuz kurtarmışsınız bir an önce iyileşirsiniz umarım
-
Orijinal lastikler sanırsam geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
-
geçmiş olsun motosiklt öyle bir sey işte bi bkmıssın yoksun
-
Çok geçmiş olsun. Ayağınızda herhangi korumalı bot veya ayakkabı varmıydı?
-
Mersin İl Temsilcisi
gecmiş olsun kardeşim..
hepimiz atlattık böyle kazalar... sabırlı ol, bunları da geride bırakacaksın
-
yasoyaso adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Ayağınızda herhangi korumalı bot veya ayakkabı varmıydı?
Sağol. Polis botu vardı
-
Geçmiş olsun. Çok ucuz atlatmışsın. 120 ile viraja girersen sonucu böyle olur. Moto gp de özel motorlar, özel lastikler ve özel pistte bile adamlar çok dar virajlara 80-90 ile giriyorlar. Sen bajaj ile bolu virajlarına girmişsin. High side olduğuna göre arka kayınca ön frene asıldığını düşünüyorum. Eğer pistte değilseniz hang-off denemeyin, peg değdirmeye çalışmayın . Pistte bile bunu güvenle yapmak için eğitim gerekir.
-
[QUOTE=yürekçe;3902904]gecmiş olsun kardeşim..
hepimiz atlattık böyle kazalar... sabırlı ol, bunları da geride bırakacaksın [/QUOTE
Sağol dostum, suan psikolojik olarak daha kötüyüm ailede motoru satma yönünde ne yapicam bilmiyorum
-
Geçmiş olsun dostum, ucuz atlatmanın sözlükteki anlamını pratiğe dökmüşsün vallahi helal olsun.
Birazdan forumumuzun nadide tescilli eğitmenleri gelip sana hatalarını söyleyecek ve neler yapman gerektiğini anlatacaklardır, sıkı dur. :D
-
Sado39 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun dostum, ucuz atlatmanın sözlükteki anlamını pratiğe dökmüşsün vallahi helal olsun.
Birazdan forumumuzun nadide tescilli eğitmenleri gelip sana hatalarını söyleyecek ve neler yapman gerektiğini anlatacaklardır, sıkı dur. :D
Teşekkür ederim dostum , hatalarimi biliyorum grup sürüşü ve kamera çok etki etti sinirlarimi zorladim ve sonunda patladim
-
Geçmiş olsun. Hız yapmaya devam edecekseniz motordan kurtulun.
-
hocam içim çekildi okurken. allah korumuş. bir dahakine daha çok dikkat edersin. geçmiş olsun.
ekipman tam mıydı? özellikle sırtlık var mıydı onu merak ettim sırtını gördükten sonra.
edit: varmış şimdi tekrar okudum.
-
Moderatör
Geçmiş olsun. Acil şifalar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Eğimli viraj, naylon lastik ve kaçınılmaz son.
-
Abovv gecmis olsun.
Ucuz atlatmissin dostum. Keske bot olsaymis ayaginda. Neyse bunu bu kadar atlatmissin. Gelmis gecmis olsun.
Aile satabilir motosikleti, cok ta diretme, senden cok onlar korkmustur eminim. Bilmiyorum kazanin vehametinin farkindalarmi. Olsalar cok kizarlar sana.
Sonunu gormedigin ve acisi daha da artan viraj iste, turkiyede cok boyle viraj, mantiksizca yapilmis virajlar.
-
Çok geçmiş olsun Bol bol dua et
-
Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin, grup sürüşünde dikkat etmen gerek üstelik'te öncülük ediyorsun daha fazla dikkat etmen gerek.
-
Gecmis olsun kardes. Allah korumus. Daha da betwrinden korusun hepimizi.
-
anladığım kadarı ile virajda sola yarak kayıyor sağ ayağını beton bloğa vuruyor ayağı öyle kırılıyor öyle anladım? sonra takla atıp düşüyor , Çok çok geçmiş olsun başınıda bloga vurabilirsin , BOl bol DUa et
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)