Mucizelere İnanmazdım Dün 5 Takla Atana Kadar..
Reklamlar
-
02 Mayıs 2016, 21:49
Reklamlar
-
02 Mayıs 2016, 21:51
-
02 Mayıs 2016, 21:57
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
-
02 Mayıs 2016, 21:58
-
02 Mayıs 2016, 22:08
-
02 Mayıs 2016, 22:13
BlackNaked adlı üyeden alıntı
............... 1 hafta önce konu açmıştım hatırlayan arkadaşlar vardır, kameram ve dizligim geldi diye................
Yazdıklarınız arasında en çok dikkatimi çeken "kameram ve dizliğim geldi" cümlesi oldu.
Tam da "kameranın, bu kazanın oluşmasında etkisi var mıydı sizce?" diye soracaktım ki, baktım birkaç mesaj aşağıda cevabı vermişsiniz zaten...
Teşekkür ederim dostum , hatalarimi biliyorum grup sürüşü ve kamera çok etki etti sinirlarimi zorladim ve sonunda patladim
Büyük geçmiş olsun.
-
02 Mayıs 2016, 22:28
çok geçmiş olsun videoyu ve ameliyattan iyi haberleri bekliyoruz Allah daha beterinden korusun inşallah
-
02 Mayıs 2016, 22:55
harung adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim emin ol cok kısa sürede iyileşecek bedenin, sıhhat bulacaksın ama..
Kafandaki trafik canavarını egitmek zorundasın.. ilk foto eğer viraja girdiğin yerse viraja çok hatalı girmissin bunu eğitim alarak duzeltebilirsin.
Gerçe şu anda bunları söylemek anlamsız.
Umarım ameliyatın başarıyla geçer çabucak iyilesirsin.
Çok sağol dostum bu kaza benim bütün hayatımı ve görüşümü değiştirdi başına gelmeden akillanmiyor insan
-
02 Mayıs 2016, 22:56
çok geçmiş olsun allah şifa versin.bende dizlik aldım sırf ucuz diye aldım etiketi üstünde duruyor evde.galiba yarın işe giderken takıcam.
-
02 Mayıs 2016, 23:01
Arakadasle hatamın farkindayim benim başıma geldi başkasının gelmesin bu videodan nolur ders çıkartın. Yüksek hız ve anlık adrenalin büyük acılar yaşatabilir . Herkese yorumları için sağolsun varolsun ameliyat yarın sabah yine konuyu guncelliyem ameliyat sonrası.
-
02 Mayıs 2016, 23:07
http://www.youtube.com/watch?v=Vy5naw068Ng
Arakadasle hatamın farkindayim benim başıma geldi başkasının gelmesin bu videodan nolur ders çıkartın. Yüksek hız ve anlık adrenalin büyük acılar yaşatabilir . Herkese yorumları için sağolsun varolsun ameliyat yarın sabah yine konuyu guncelliyem ameliyat sonrası.
Allahım bu ne. Resmen intihara teşebbüs, yavaş kardeşim yavaş ya. Allah korusun.
-
02 Mayıs 2016, 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=Vy5naw068Ng
Kardeşim çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış.
Hepimizin ders alabilmesi açısından videoyu paylaştığın için teşekkür ederim.
-
02 Mayıs 2016, 23:17
geçmiş olsun kardeş, biran önce iyileşmen dileğiyle.
-
02 Mayıs 2016, 23:21
Gecmis olsun baskan,bu kaza ancak bukadar ucuz atlatilabilirdi. Korumus sizi valla,tekrardan gecmis olsun.
-
02 Mayıs 2016, 23:32
Geçmiş olsun allah şifa versin.Hocam videoyu tekrar tekrar izledim fakat bana hızlı da olsan dönebilirmişsin gibi geldi,belkide ben öyle görüyorum.Viraj çok kapalı değil gibi neden açılmaya başladığını anlamadım.Bence hatan hızlı olmaktan ziyade yanlış yere bakman.Motoru kaldırmasan diğer virajın içinde olucaktın.Tekrar geçmiş olsun.
-
02 Mayıs 2016, 23:39
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun allah şifa versin.Hocam videoyu tekrar tekrar izledim fakat bana hızlı da olsan dönebilirmişsin gibi geldi,belkide ben öyle görüyorum.Viraj çok kapalı değil gibi neden açılmaya başladığını anlamadım.Bence hatan hızlı olmaktan ziyade yanlış yere bakman.Motoru kaldırmasan diğer virajın içinde olucaktın.Tekrar geçmiş olsun.
Virajın açısı git gide artıyor bir de tabi en önemlisi hız çok yüksek. Muhtemelen en büyük etken olan hızdan dolayı.
Çok geçmiş olsun.
-
02 Mayıs 2016, 23:44
Buyuk gecmis olsun.
Neden bu makinaları kullanıyoruz? Sorunun cevabını düşünelim ve ona göre kullanalım.
-
02 Mayıs 2016, 23:52
Viraja giriş açın yanlış sola yanaşmışsın üstelik ortada beton var tamamen hata sende sağdan yanaşsan dönebiliirdin
-
02 Mayıs 2016, 23:57
Diğer virajlari hep o şekilde dönüyorum ama kaza yaptığım virajda sağ seritteki beyaz arabadan dolayı hata yapıyorum
-
03 Mayıs 2016, 00:05
peki kendini şu şekilde yere bırakman mümkünmüydü; https://www.youtube.com/watch?v=tPRh...ature=youtu.be
yada yine kendini böyle yere bırakıp motoru bırakmadan motor ile bariyere çarpıp motoru bariyer ile aranda tutup kendini koruyabilmen mümkün olur muydu? ne kadar çok soru sordum, düzceliyim bu arada. Geçmiş olsun. iyileştikten sonra motora devam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)