Mucizelere İnanmazdım Dün 5 Takla Atana Kadar..
Reklamlar
-
03 Mayıs 2016, 05:16
Yapici yorumlar yapalim arkadasimiz zaten riski yasamis , boyle bir kazadan sadece ayak kirigi ile atlatmak buyuk tesaduf bol dua et o meton bloklar ....
Ameliyattan sonra iyihAberlerinni bekliyoruz
Arkadaslar surfa hata yapmissin yazmayalim zaten farkinda ve riskiyasamis yapici yorumlara ihtiyaci var...
Gecmis olsun
Reklamlar
-
03 Mayıs 2016, 05:35
Çok ucuz bi kurtulma olmuş, çok geçmiş olsun, en kötü kazan da bu olsun lütfen.
O virajları o hızda iken, sadece iyi bir lastik ve doğru konumlanma ile atlatabilirdin. Asfaltın ve uyarıların suçu yok,
tam virajlık yol cillop gibi.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
03 Mayıs 2016, 09:48
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Yapici yorumlar yapalim arkadasimiz zaten riski yasamis , boyle bir kazadan sadece ayak kirigi ile atlatmak buyuk tesaduf bol dua et o meton bloklar ....
Ameliyattan sonra iyihAberlerinni bekliyoruz
Arkadaslar surfa hata yapmissin yazmayalim zaten farkinda ve riskiyasamis yapici yorumlara ihtiyaci var...
Gecmis olsun
Bence sırf kendi zevki için kendisinin ve çevresinin hayatını bu şekilde riske atan biri için gayet yapıcı yorumlar geliyor, hatta okudukça şaşırıyorum insanların bu kadar affedici oluşuna (anlayışlı diyemiyorum, anlaşılacak bir tarafı yok yapılanın).
-
03 Mayıs 2016, 09:55
Uzun yola boyunluk olmadan cikmamak lazim..
-
03 Mayıs 2016, 10:29
Geçmiş olsun, Tez zamanda sağlığına kavuşup hatalarından arınman dileğiyle...
-
03 Mayıs 2016, 11:36
Videolar açılmıyor? Silindi mi acaba?
-
03 Mayıs 2016, 11:45
Blindfire adlı üyeden alıntı
Videolar açılmıyor? Silindi mi acaba?
İzleme zaten rüyama girdi gece. Hele yerde acı çekerken eldivenleri ısırması falan mahvetti beni. Gerek yok yavaş gidin kardeşim. Hız istiyorsan piste gir. Başkalarının hayatını da tehlikeye attığımız gerçeğini unutmamalıyız.
-
03 Mayıs 2016, 11:48
-
03 Mayıs 2016, 12:03
geçmiş olsun ama acil hakimiyet,yol eğitimi kesinlikle alın,
pist yarışçıları similatörlerde hatta evlerinde oyunlarda pistlerdeki virajları artık ezbere bilirler ve o açılara ulaşırlar.Özenmeyin özenecekseniz işlin kitabını okuyun.
Viraj çıkışını görmediğin yerde ne gerek var hıza,artı türkiye'desiniz yolların temizliği malum karşına ne çıkar bilemezsiniz.Kaçış manevraları yapabilecek hızlarda kullanalım.
-
03 Mayıs 2016, 13:20
Geçmiş olsun.Kaza işte beklenilen bir şey değildir,bir anda olup biter.O virajı biliyorum gafil avlar adamı.Bundan sonra dikkatli sürersin artık
-
03 Mayıs 2016, 13:35
Geçmiş olsun. Hatalarınızı biliyorsunuz zaten, en pahalı dersi de almışsınız. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
-
03 Mayıs 2016, 13:49
Mersin İl Temsilcisi
bugün ameliyattan çıkmış olmalısınız.
ama açtığınız konular ve atlattığınız kazalar resmen kazaya davetiye çıkarmış gibisiniz...
bence ya bileğinize hakim olun ya da sevdiklerinizi daha fazla üzmeden vazgeçin bu ikiteker sevdasından..
-
03 Mayıs 2016, 14:27
Videoyu göremeyen bi tek benmiyim?
-
03 Mayıs 2016, 14:28
avici adlı üyeden alıntı
Videoyu göremeyen bi tek benmiyim?
Yok sanırım video kaldırılmış.
-
03 Mayıs 2016, 14:34
Öncelikle geçmiş olsun , acil şifalar dilerim. Yazınızda belirttiğiniz bir cümle benim tüylerimi diken diken yaptı.
"İlk olarak boynumu oynattim bir sorun yoktu"
Böyle ciddi bir kaza sonrası hiç kıpırdamadan sağlık görevlilerinin gelmesini bekleyin lütfen. İlk boynunuzu oynattınız ve bir sorun varsa...
Ondan sonrasını söylemek istemiyorum.
Omurilik felçlilerinin yarısından çoğu kaza sonrası yanlış müdahale sonrası bu duruma düşüyorlar.
Lütfen basit bir düşme dışındaki durumlarda sağlık görevlileri gelene kadar yerinizden oynamayın.
-
03 Mayıs 2016, 14:51
Geçmiş olsun.
Açık konuşmak gerekirse önceki kazalarından ders çıkarmaman ahmaklık olmuş.
Forumda bilgin diye bir arkadaş vardı. Artık yok.
Herkes 600'lük motorla başlamasına laf ediyordu ama bence asıl sorunu hatalarından ders almamasıydı.
Umarım bu defa dersini almışsındır ve son olur.
-
03 Mayıs 2016, 14:55
Arkadaşlar ameliyattan çıktım yaklaşık 1saat 40 dakika sürdü. 2 ay üzerine basamayacam yataktayım yani. Videoyu sildim çünkü çeşitli haber sitelerine atanlar olucak bunu istemiyorum ben bu forumu ailem gibi görüyorum sizde kaza yapmayın istiyorum ancak bunu kötü amaçlı kullanan arkadaşlar var herneyse . Ben motorumu satsamda yada aylarca binemesemde forumda aktif olucam şunu unutmayın motorsiklet beni bu hale getirmedi kedim yaptım. Aynı kaza arabaylada olabilir daha kötü sonuçlar olabilirdi. Ben bilinclendim ancak siz benim gibi olmasın başınıza gelmeden bazı şeylerin farkına varın. Önce full ekipman sonra eğitim ..
-
03 Mayıs 2016, 14:57
-
03 Mayıs 2016, 15:05
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BlackNaked adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ameliyattan çıktım yaklaşık 1saat 40 dakika sürdü. 2 ay üzerine basamayacam yataktayım yani. Videoyu sildim çünkü çeşitli haber sitelerine atanlar olucak bunu istemiyorum ben bu forumu ailem gibi görüyorum sizde kaza yapmayın istiyorum ancak bunu kötü amaçlı kullanan arkadaşlar var herneyse . Ben motorumu satsamda yada aylarca binemesemde forumda aktif olucam şunu unutmayın motorsiklet beni bu hale getirmedi kedim yaptım. Aynı kaza arabaylada olabilir daha kötü sonuçlar olabilirdi. Ben bilinclendim ancak siz benim gibi olmasın başınıza gelmeden bazı şeylerin farkına varın. Önce full ekipman sonra eğitim ..
Açılan yara kapanır, kırılan kemik kaynar. Bidaha yaşanmaması dileğiyle, tekrar geçmiş olsun.
-
03 Mayıs 2016, 15:17
Ben buna benzer biseyi cok dusuk hizlarda yasadim..50-60 km de virajin beni disa atmaya calistigini,motoru yatiramadigimi hissettim..hizim dusuk oldugu icin frene bastim ve motoru biraz daha yavaslatip yatirdim sonunda istegim gibi viraji aldim..
Ama sonucta tum bunlar olana kadar kalp atisim bi 3-4 saniye baya bi hizlandi.daha yuksek bir hizda bunu basaramayabilirdim.
Dedigin gibi en onemli sey hiz.
gecmis olsun hatandan zaten ders almisin.arkadasin ustune gidilmesi pek dogru degil.Allah c.c.bir daha boyle kaza bela vermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)