Ya da evrendeki fizik yasaları o an o olayın öyle olmasına sebep olmuştur kısaca şans. Ya da belki jesus onu kutsadı falan. Belki de ulu manitou motorcu ları. Çok seviyor.
Bir insanın yorumunu dini versiyona çevirme teklifinizi hayranlıkla izledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Bir itirazım var benim bu konudaki herkese. Adam o yolda 12 ile viraja girip kaza yapıyor, diğerleri bir dahaki sefere bot giymeyi ihmal etme diyor.
Arkadaşlar siz iyi misiniz? Ölmek isteyen insanı ekipman koruyamaz.
Burdaki fena gazcı tayfadan arkadaşlar, gazlamalarına ve tehlikeli davranışlarına karşılık zihinlerde oluşan korku ve endişeyi ekipman kisvesi altında yok etmeye çalışıyorlar benim gördüğüm kadarıyla. Bir nevi bilinç altı mastürbasyonu.
Hızlı gitmiş kaza yapmış. Hızlı gitmese ne kaza yapacak ne dizide ihtiyacı olacak ne ayağı kırılacak.
Viraj yapmak isteyen piste gitsin
Viraj yapmak isteyen piste gitsin
Viraj yapmak isteyen piste gitsin.
Bunu normalleştirmeye çalışan ölenlerin sorumluluğunu alıyor. Bunu bir aklınıza sokun.
Tamam şimdi ekipmanı, hiç düşmemek için kullandığınız bir motor sürüşünde kullanın. Çünkü sizden başka etmenler de düşmenize sebep olabilir. Her türlü ekipmanı giyin.
Ama farkı da anlayın. Ekipmanı gazlamak için gidecekseniz giymeyin. En azından yatalak bir ömür ihtimalinden kurtulmuş olursunuz.