Geçmiş olsun kardeşim.. Acil şifalar dilerim...
Geçmiş olsun kardeşim.. Acil şifalar dilerim...
Büyük geçmiş olsun. Ön lastik orjinal ama arka lastikten emin olamadım. Eğer arkada orjinalse tebrik ederim gerçekten. Ben o lastiklerle motoru yatırmaya korkuyorum.
Çok gecmis olsun. Bi hayır felan yap Allah korumuş gerçekten, tabi sonra ekipman. Ekipman olmasaydı??? neyse neyse düşünmesi bile kötü çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, sınırlarımızı zorlamamak lazım.
Geçmiş olsun bendede eurogrip var böyle virajlara 120 kmh hızla girmek intihar viraj dışına çıkıp panik vs durumları oluyo hızını vitesini ona göre düşürüp viraj çıkışını gördükden sonra gaz vermeye başlaman gerekirdi
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Bence o lastiklerle 120 yapıp Bolu virajlarına girmen daha büyük bir mucize.
Neyse, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, bot olarak ne kullanıyordunuz?
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin
geçmiş olsun...
Neyseki ucuz atlatmışssın. Kamera kaydını youtube a koyarsan iyi olur.
seni incitmeyecek ise kameradaki videoyu paylaşabilirmisin
Geçmiş olsun, böyle ufak tefek hasarlar ile atlatılan kazaları okuyunca mutlu oluyorum, özellikle kendi hatalarımızdan dolayı yapılan kazalar ve kücük hasarlar söz konusu olunca içim ferahlıyor ve yazının sonunda yüzümde bir tebessüm oluşuyor, herhalde kara haber almak çok acı, bu teselli oluyor. Allah beterinden korusun. Artık bundan sonra bot kullanmayı da alışkanlık edinirsin.
Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun.Büyük ihtimalle bilekli ve kaliteli bir MOTOSİKLET botu kırılmayı engellerdi.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak bu kazanın nedeni ne hız, ne lastik ne de başka bir şey... Tek kelimeyle bilinçsizlik. Eğitim eğitim eğitim derken anlatılan virajlarda yatın yeteneğinizi artırın eğitimi değil ki sadece.Eğitim dediğin farkındalık eğitimi. Bilinçli bir sürücü olma eğitimi. İçsel anlamda eğitilmek ve öngörülebilir kontrol edilebilir davranışlar kazanmak. O yolda bırakın motosikleti (Eskiden hep o yolu kullanırdık) ben arabayla dahi 120 km/h hız yaptığımı hatırlamam. Ciddi tehlikeli bir yoldur orası.
Hayatınız bu kadar ucuz olmamalı. Bir oyunda bir sıkımlık canımızla kolayca kaybedilecek kadar değersiz değilsiniz.
Verilmiş sadakanız varmış. Aileniz motoru satarsa haklılar sakın ha onlara darılıp gücenmeyin. Motosiklet sürerken tek canı hakkınız var ve siz onu kaybetmiş görünüyorsunuz. Allah korusun ölebilirdiniz.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Bolu virajlarını iyi bilirim. Gerçekten her seferinde keskinleşen virajlar. Eğlenceli olur ama belirli bir hızda. Verilmiş sadakanız varmış. İnşaAllah ders aldığınız noktaları ilerleyen zamanlarda unutmazsınız.
Geçmiş olsun , hata kabullenmek erdemdir.
Hocam çok büyük geçmiş olsun, önceki konunuzu okumuştum hatta bende o dizlik ten almaya yeltenmistim. Allah daha büyük kazalardan korusun.Geçmiş olsun dileklerimle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)