Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gittim-öğrendim-ödedim...OGS cezası hakkında

REKLAM ALANI
    johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet arkadaşlar
    yaklaşık bir ay önce arabamda kullandıgım OGS ile motorumla geçmeye kalkmıştım ve ikinci seferde alet okumamış ve kaçak geçiş cezası çıkmıştı..........sonradan yanlız olmadıgımı açtıgım konu sayesinde öğrenmiştim, neyse çok uzatmayayım, bu gün gidip cezayı ödedim, öğrendiklerim....

1. Diyelimki bir şekilde her hangi bir araçla kaçak geçtiniz, üç gün içinde giderseniz, bir defaya mahsus normal geçiş ücreti ile kurtuluyorsunuz, eger üç günü geçer ise cezası 33 YTL
    Ben 1.köprüye gittim, girişte hemen karşıdaki merdivenler ile yukarı çıkarsanız beyaz bir kapı var, direkt oradan ödeme yapıp makbuzunuzu alıyorsunuz, vergi daireleri, karayollarına falan gerek yok
    2. Kaçak geçişlerde ceza kaçak geçiş yaptıgınız aracın plakasına geliyor, ogs ye kayıtlı olan araca degil, ödeme yaparken buna dikkat edin, bana önce kayıtlı plaka için makbuz kestiler uyarınca düzelttiler
    3. Üstkatta günün herhangi bir saati ödeme yapabiliyorsunuz ama kesin olarak kayıtların kontrolu için alt katta bir ofis var ve burası 08:30 dan önce açılmıyor, erken giderseniz benim gibi beklersiniz
    4. Bundan çok emin değilim ama ben oradayken bir arac için yapıldı, bir şekilde ogs yada kgs nizi unuttunuz ve köprüye girmiş bulundunuz, kaçak geçmek yerine, buraya gidip durumu anlattıktan sonra sizin kayıtlarınıza bakıyorlar ve aracınız kayıtlı ise ödeme alıp, makbuz keserek köprüden geçmenizi sağlıyorlar ama dediğim gibi ben özellikle sormadım, o sırada bir arac için yaptılar, o yüzden çok emin değilim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AsiWegA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR-600F, SkyTeam ST-200
    Cok sagol dostum paylasimin icin

arinrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X9 250 Evo
    Ah ah geçti bizim 3 gün. Neyse sağlık olsun.

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Paylaşım için teşekkürler..

daj_mc_really - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    saol ortak teşşekürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler