Rota planlaması ve önerileriniz
Reklamlar
-
http://i.hizliresim.com/kBoW89.png
arkadaşlar iyi günler resimde basitçe rotamı anlatmaya çalıştım. Nasipse 9 mayısta 1 ybr ve 1 r25 yola çıkıyoruz.bu güzergah üzerinde gezilip görülmesi gereken yerler yenilmesi gereken yamekler vs bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Bahs edilen rota.
-
Vay be baya bi uzunmuş rotanız ybr ile biraz bayabilir ve tatilde motorun bakımı gelecek sanki ha? O rotada gideceğiniz şehirlerin ünlü yiyeceklerini yiyin anlamışsındır demek istediğimi . iyi sürüşler kazasız belasız iyi bir yolculuk dileği ile..
-
-
antalya'da köfte piyaz yiyebilirsiniz.
haıyrlı yolculuklar, kazasız belasız.
-
Güzel rota, Buca'daymışsın demek, ben de Şirinyer'deyim. Çarşamba günleri izin yapabiliyorum, hemen her hafta Kuşadası, bazen Karaburun, bazen Foça tarafı günübirlik gezip dolaşıyorum, haftaiçi vaktin oluyorsa iki motor gidelim bir yerlere, haber et sıkılıyorum tek başıma, haftaiçi pek motora binen olmuyor, çoğu arkadaşım haftasonu izinli..
-
Burdur Denizli Aydin uzerinden de gidebilirsiniz
-
kofte piyazı not ediyorum tesekkür ederim
Turker11 adlı üyeden alıntı
Güzel rota, Buca'daymışsın demek, ben de Şirinyer'deyim. Çarşamba günleri izin yapabiliyorum, hemen her hafta Kuşadası, bazen Karaburun, bazen Foça tarafı günübirlik gezip dolaşıyorum, haftaiçi vaktin oluyorsa iki motor gidelim bir yerlere, haber et
sıkılıyorum tek başıma, haftaiçi pek motora binen olmuyor, çoğu arkadaşım haftasonu izinli..
evet hocam bucadayım mesai usulu çalışıyorum bende hafta içi sonu ayrımı yok pek yasinborlu@gmail.com haberleselim
-
https://www.google.com.tr/maps/dir/B...6548!3e0?hl=tr
ben de sizden bir sonraki hafta, çin malı ile şöyle bir şey düşünüyorum. sen yol yapan birine benziyorsun beraber gideceğimiz arkadaşım vazgeçti.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
dostum rota çok güzel . biz ayarladığımız rotadan önce aynı senın yaptıgın rotaya gitcektik ama malesef çok yağışlı oldugu için ağustosa ertelemeye karar verdik.3 gün önce 2000 km lik mini bir batı karadeniz turundan geldim 3 günü sağanak yağıslı geçti o yuzden bir süre sudan uzak durmak istiyorum :D
-
Mersin İl Temsilcisi
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Mersinde mi bitiyor?
yok hocam mersinden antalya üzeri izmire dönüş diye dusunuyorum
-
Mersin İl Temsilcisi
Mersinde misiniz su an? Bana ulaşmanızı isterim. Tel numaram profilde var
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Mersinde misiniz su an? Bana ulaşmanızı isterim. Tel numaram profilde var
İzmirdeyim hocam izmirden çıkıp izmire dönücem hemde meslektaşız numaranızı kaydediyorum musait olursanız görüşürüz insallah
-
Eğer rotada ürgüp peribacaları felan yoksa eregliden guneye yönelip karaman silifke yapmanızı öneririm
-
Rota ile ilgisi bir önerim yok fakat bir ricam olacak. Mümkünse tur bittikten sonra neler yaptığınızı başka bir gezi başlığında bizlere aktarır mısınız? Bende sizin gibi gezi yapmayı düşünüyorum (bu kadar uzun değil) fakat uzun yol tecrübem olmadığı için korkuyorum ve maddi olarak da çok güçlü değilim. Geziden sonra, nerede kaldığınızı neler yiyip içtiğiniz ve neye ne kadar para harcadığınız bir gezi başlığında derlerseniz benim ve benim gibi arkadaşlar için çok yararlı olacaktır.
Şimdiden iyi yolculuklar!
-
yognus adlı üyeden alıntı
Rota ile ilgisi bir önerim yok fakat bir ricam olacak. Mümkünse tur bittikten sonra neler yaptığınızı başka bir gezi başlığında bizlere aktarır mısınız? Bende sizin gibi gezi yapmayı düşünüyorum (bu kadar uzun değil) fakat uzun yol tecrübem olmadığı için korkuyorum ve maddi olarak da çok güçlü değilim. Geziden sonra, nerede kaldığınızı neler yiyip içtiğiniz ve neye ne kadar para harcadığınız bir gezi başlığında derlerseniz benim ve benim gibi arkadaşlar için çok yararlı olacaktır.
Şimdiden iyi yolculuklar!
çok teşekkür ederim. dönüşte ilk işim bu şekilde bir yazı hazırlamak olucak. görüşmek üzere
-
Beyşehir'e ısparta üzerinden geçmenizi tavsiye ederim. Isparta Eğirdir Beysehir rotası çok keyiflidir. Manzaralar süperdir. Hem Eğirdir Golünü görmüş olursunuz.
-
Manisa Uşak
Konya Aksaray (ölüm yolu diye geçer)
Alanya Antalya (ölüm yolu diye geçer)
arası gezici ve sabit radar ile dolu son hızınız 99 km ona göre
İzmir - Manisa üzeri Antalya ya gelirken 5 saat içerisinde 3 defa radar yemişim..
6 ay sonra haberim oldu.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
rota da küçük bir oynama ile Denizli'den geçecek olursanız haber verin, bir çay ikram edelim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)