Çizilen yer plastikse öylece binilir, dert değil. Metalse paslanmaya karşı boyanması lazım.
Motoru park ettiğiniz yer, birisini kızdırıyor olabilir mi? Ya size kişisel olarak garezi olan biri ya da motor bir şekilde ona engel oldu ona kızdı veya bildiğin kötü insan...
bayaga derin gözüküyor geçmiş olsun... boyadan başka cözümü yok gibi...
Ya ne insanlar var su memlekette. Ayip ya.
Gecmis olsun. Boyatin gozunuze carpmasin, arkadasin dedigi gibi de fotograflayin asamalari daha iyi olur.
Oturup konussan uzlasamazsinda boyle insanlarla. Hayir sana ne zarari vardi da cizdin.
Bende snappy resmini cizdi sandim. Gecmis olsun :( ne alip veremedikleri varsa arabalarini kaldirima bisiklet yoluna park ediyordur bunu yapanlar. Rahatsiz olan insan rahatsizligini dile getirir.
Geçmiş olsun. Apartman sakinleri yapmış ise, üzerine birde yazı yazın. Bunu yapanın falan filan. Ben yapardım.
http://www.hepsiburada.com/sonax-pla...pm-otson305000 bu ise yararmi bilmiyorum kullanmadimda internetten buldum ama yarabilir
Gel de bir şey deme şimdi , Bunu yapan insanlıktan nasibini almamış varlığın bir daha yapmayacağı ne malum ?
Çalış , Kazan , Zorluklara katlan , Borca gir , Gözün gibi bak sonra böyle yapsınlar. Bir daha da yapar kesin . Allah'ın dan bulsun. Kendi motoruma yapılmış gibi hissettim.
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Böyle komşu mu olur ya, içim sızladı. Arabası falan varsa daha büyük zararını görsün o yaratık. Arka koltukta oturanın bunu yapan adam olduğunu hayal ettim
İnsanda şeref, haysiyet ve karakter olmadı mı işte böyle başkasının malına zarar verir. Aslında çok fena şeyler söyliycem ama neyse...
Eğer çizen kişi durduk yere sebepsizce çizmişse Allah onun belasını versin inşallah. Bu kadar manyak olunmaz arkadaş. Kendimi senin yerine koydum da cidden sinirlendim şuan.
Ben olsam boyatmazdım. İlla ki sorunlar olacak. Oraya uygun bir sticker yapıştırıp çiziği gözümün önünden uzaklaştırırdım. Ondan sonra "kazalı bu motor boyanmış" tatavalarıyla uğraşmak zorunda kalmazdım.
Içim cız etti :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)