Gps takip sistemi, motosiklet güvenliği için kullanan var mı?
Reklamlar
-
http://urun.n11.com/navigasyon-gps-c...Q&gclsrc=aw.ds
Şöyle bir ürün buldum, fiyatı da gayet makul. Bunun gibi güvenlik önlemlerini kullanan var mı? Kullanışlı mı?
Reklamlar
-
Turkcell in ürünü yakın bir abim kullanıyor en ufak harekette dahi hemen telefonuna mesaj geliyor.. Belirlenen hızın üstünde hız aşım uyarisi geliyor .. Öneririm kendisi çok memnun...
Sanırim onda cihaz ücretide yok belli bir miktar ücreti var aylık...
-
cıbırlover1 adlı üyeden alıntı
Turkcell in ürünü yakın bir abim kullanıyor en ufak harekette dahi hemen telefonuna mesaj geliyor.. Belirlenen hızın üstünde hız aşım uyarisi geliyor .. Öneririm kendisi çok memnun...
Sanırim onda cihaz ücretide yok belli bir miktar ücreti var aylık...
motorun neresine takılıyor bi bilginiz var mı?
-
Schiffer adlı üyeden alıntı
motorun neresine takılıyor bi bilginiz var mı?
o chazı devamlı jarz edebilicek koltuk altı görünmeyen herhangi bi yere tabiki
ve konuyu açan arkadaşın bahsetiği gps chazları gene herhangi bir operötör hattı takılması gerekiyor
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
25 liralık aleti 150 liraya satan adam gibi adam n11
aynısını aldım 25 tl ye aliexpresden gayet iş görür
http://tr.aliexpress.com/item/Mini-G...a-433b19d083ac
-
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
kulanımı nasıl hat takmak gerekiyormu kulanım detayından bahsedersen biliçleniriz kulanırız belki
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
-
13 Ağustos 2016, 23:10
bende aliexpressden 10 dolarlık gps takip cihazı almayı düşünüyorumda ama şimdi 1-2 ay sonra kapanırsa ne yapıcam 20 katı pasaporta işletmek için para mı vericem? acaba imeisi kolay değiştirilebilen bir gps takip cihazı yokmudur?
-
13 Ağustos 2016, 23:12
velizrsln adlı üyeden alıntı
bende aliexpressden 10 dolarlık gps takip cihazı almayı düşünüyorumda ama şimdi 1-2 ay sonra kapanırsa ne yapıcam 20 katı pasaporta işletmek için para mı vericem? acaba imeisi kolay değiştirilebilen bir gps takip cihazı yokmudur?
dostum bütün gps başlıklarını hortlamışsın
-
13 Ağustos 2016, 23:25
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
IMEI sorununu nasıl hallettiniz? Sim kartı taktıktan sonra 1-2 hafta içinde imei nin yasal olamdığına dair bir sms almadınız mı?
-
13 Ağustos 2016, 23:51
blue4XL adlı üyeden alıntı
IMEI sorununu nasıl hallettiniz? Sim kartı taktıktan sonra 1-2 hafta içinde imei nin yasal olamdığına dair bir sms almadınız mı?
evet kaçak telefonlarda öyle oluyorda gps sistemine sms gelse nerden görücek muhtemelen 3 ay snra kapanıyordur hepsi, kolay bir şekilde imeisi değiştirilebilenlerden almak lazım
-
14 Ağustos 2016, 10:31
velizrsln adlı üyeden alıntı
evet kaçak telefonlarda öyle oluyorda gps sistemine sms gelse nerden görücek muhtemelen 3 ay snra kapanıyordur hepsi, kolay bir şekilde imeisi değiştirilebilenlerden almak lazım
Siz sim kartı taktıktan sonra sms gelsin gelmesin kısa sürede IMEI'niz takılır ve cihazı kullanamazsınız.
-
14 Ağustos 2016, 11:27
Detay vermicem fakat ben aliexpress te satilan 10 liralik gps sistemini profesyonel olarak kullaniyorum. Arventonun yaptiginin cogunu yapabiliyorum.Turkcell hat takili 3 ayda bir hat kapanmasin diye de 10 lira yukluyom. Baskada bi para vermiyom.Bosuna arac takip sistemlerine para vermeyin biraz arastirin
-
14 Ağustos 2016, 12:28
superaytek adlı üyeden alıntı
Detay vermicem fakat ben aliexpress te satilan 10 liralik gps sistemini profesyonel olarak kullaniyorum. Arventonun yaptiginin cogunu yapabiliyorum.Turkcell hat takili 3 ayda bir hat kapanmasin diye de 10 lira yukluyom. Baskada bi para vermiyom.Bosuna arac takip sistemlerine para vermeyin biraz arastirin
Fazla detaya girmeden, imei sorununu çözdüğünüzü ve kontörlü bir simle pek çok şeyi yapabildiğinizi anlıyorum. Merak ettiğim şey, bu tip cihazların özellike kapalı alanda kalmaları halinde çok fazla akım çekerek akü ömrüne zarar verip vermediğidir. Sakıncası yoksa, satın aldığınız ürünün linkini buraya koyabilir misiniz?
-
14 Ağustos 2016, 12:38
benim kullandığın gps takip cihazı bu. Fiyatı 16$
satıcı imei nosunu istediğiniz gibi değiştirip gönderiyor. cihaz içinde pilde mevcut beklemede 1 gün takip modunda 5 saat gidiyor.
üzerinde mikrofon var ortam dinmemesi yapılabiliyor. 12-24v akü bağlantılı şarj cihazı içinde geliyor. gps orange sitesine kayıt ederseniz
telefon ve web den sürekli takip edebilirsiniz. 24 saat sürekli takip modunda kullanırsanız en fazla 200mb bir İnternet gerektiriyor.
sürekli takip ihtiyacınız yoksa gps e sms atıp koordinatları sms ile alabilir google maps üzerinden görebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)