Delimiyim ben I AM crazy ? HApŞUUUU ... ÇOK YAŞA ! Hep beraber ... Hacı sen ne yapıyo
Reklamlar
-
Abi gecen aklima gelmedi simdi yazayim,markete falan motorla giriyosunya hadi senin icin eglencelide orda calisani falan dusunmuyomusun zor durumda kalir diye? Sanki biraz bencilce bi davranis gibi,yani sen eglenirken baskasi zor durumda kaliyo. Yanlis anlama benimki sadece elestiri,keyifli forumlar dilerim.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım @barodinin küçüklük fotoğrafını buldum.
-
-
Özlemişiz Barodi reisin videolarını reis harbi delisin ha ben utandım abi
-
Gece gece güldürdün harbiden yha. Hele o arabada bekleyenlerle muhabbetlerin gerçekten iyiydi. Kamera şakası gibi olmuş
-
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
yalnız hapşu diye bağırırken yada gerçekten hapşurursanız dikkat edin. Son videoda gazı açtınız kontrolsüzce,eliniz debriyajı bırakırsa yanlışlıkla gerçekten " çok yaşa " derler...
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
yalnız hapşu diye bağırırken yada gerçekten hapşurursanız dikkat edin. Son videoda gazı açtınız kontrolsüzce,eliniz debriyajı bırakırsa yanlışlıkla gerçekten " çok yaşa " derler...
Onuda bilerek yaptim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:55 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
muhahaha
you a so crazy men
aslında sadece trafikte insanların duygu ve düşüncelerini alarak böyle alışık olmadığımız bi derleme yapabilirsin.. vlogları keyif alarak izlemezdim ama bu iş iyi olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:44 ----------
kanepe de baş aşağı durup çektirdiğin fotoğrafı paylaşta görsün barodi
Haklisin evet saol.
-
Mersin İl Temsilcisi
Salataları sıyırmışsın. Üçünü de!
Kafa
Debriyaj
Vites
Ses geliyor ;)
-
vay be ilk video da 0.36 da adam yol vermek için direksiyonu çevirdi...
-
tam istediğim gibi hemen abone olalım
-
Merhaba hocam hiç dayak yediniz mi?😄 Bence yememişizsinizdir. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış😂
-
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
vay be ilk video da 0.36 da adam yol vermek için direksiyonu çevirdi...
diğer videoları takip edersen çoğu videomda zaten ben korna çalmadan yol açıyorlar ses ve karizmamdan dolayı
hatta bu akşam bir tane daha video yükleniyor şuan ondada var bu yol açma olayı 200 metre ilerimdeki araçların nasıl yol açtığını izleyebilirsin :D
-
Normal adama hasret kaldık ushsusushs
-
Korna yerine kullanıyor gibisin
sanırım polen (bahar) nezlen var, sırasıyla duact, nitrizin yada burun spreyi kullanarak bi nebze hafifletebilirsin
-
"I AM crazy ?" yeni grammer kalıpları ogrenıyorum yararlı bı paylasım olmus bu acıdan
-
barodi adlı üyeden alıntı
diğer videoları takip edersen çoğu videomda zaten ben korna çalmadan yol açıyorlar ses ve karizmamdan dolayı
hatta bu akşam bir tane daha video yükleniyor şuan ondada var bu yol açma olayı 200 metre ilerimdeki araçların nasıl yol açtığını izleyebilirsin :D
Videolarınızı tek tek izlerken motoru hiç sevmeyen kardeşim bile geldi yanımda izlemeye başladı sizi takip ediyoruz )) videolarınızı takipteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
caglar48 adlı üyeden alıntı
"I AM crazy ?" yeni grammer kalıpları ogrenıyorum yararlı bı paylasım olmus bu acıdan
Ne gibi hatası var ki normalde ı'm crazy değil mi zaten :D bende pek bilmiyorumda merak ettim
-
Videolarınızı tek tek izlerken motoru hiç sevmeyen kardeşim bile geldi yanımda izlemeye başladı sizi takip ediyoruz
)) videolarınızı takipteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
Ne gibi hatası var ki normalde ı'm crazy değil mi zaten :D bende pek bilmiyorumda merak ettim
Soru kalıplarını calıs dostum :D üniversitede toeflda lazım olur sımdıden basla :D Sonunda soru ısaretı cumleyı soruya cevırdıgı ıcın "i am " degilde "am i" olarak kullanılır
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Soru kalıplarını calıs dostum :D üniversitede toeflda lazım olur sımdıden basla :D Sonunda soru ısaretı cumleyı soruya cevırdıgı ıcın "i am " degilde "am i" olarak kullanılır
Soru kalıbımda ters döndüğünü biliyordum ama hiç soru olarak yazmaya çalıştığına dikkat etmemiştim pardon :D
-
Videolarınızı tek tek izlerken motoru hiç sevmeyen kardeşim bile geldi yanımda izlemeye başladı sizi takip ediyoruz
)) videolarınızı takipteyim.
videolarımı forumdan takip etmen mümkün deyil çünkü forumda paylaşım yapmıyorum artık. abone olursan bildirimde geliyor kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)