Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

16 yaşındayım 125cc motor önerisi

REKLAM ALANI

Herkese merhaba saygıdeğer arkadaşlarım ve abilerim. Ben 16 yaşında motor hastası, gezgin ruhlu birisiyim. Başlangıç için ideal olan 125cc bir motor arıyorum. Fiyat sıkıntı değil. Aklımda olan markalar;
    Yamaha MT-125
    Honda Cbr 125
    Ktm Duke 125
    Yamaha Yzf-125

Herkesin önerisini bekliyorum çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    125 cc kategorisinde ABS li tek model Ktm Duke 125 para sıkıntım olmasa onu seçerdim...
    zaferce bunu beğendi.

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Ehliyet ekipman eğitim tavsiye ederim. Malum yazmamışsın.

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ABS, kalite ve ikinci el piyasası sebepleriyle kesinlikle Duke 125.

Ehliyet kursuna kasım'da yazılıyorum. Ekipman konusuna çok önem vereceğim. Ehliyet sınavına da 2017 nin ocağında varsa gireceğim inşallah.

Bartas3010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Activa, 98 zx6r
    Al birini vur ötekine kanka yani bunların egzozundan egzoz gazı değil kalite çıkıyor üstüne yağmur yağınca yere kalite akıyor. Ama bence ybr125 de düşün daha sonra bu motorların 250cc olanını alırsın. Çünkü 125liği yetmeyecek bir süre sonra bence. Hatta büyük tekerlekli bi skuter bile alabilirsin suzuki adress moto gp mesela karenajlı falan kullanımı kolay yaşına daha uygun güzelce motosikletin dinamiğini kavrarsın ondan sonra asıl tarz seçimini yaparsın. Çünkü mesela duke aldım rüzgar yiyorum keşke karenajlı bişey alsaydım diyen de var r125 aldım rahat değil keşke daha dik durduğum bir motor alsaydım diyen de var.

Alıntı bilirkişi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 cc kategorisinde ABS li tek model Ktm Duke 125 para sıkıntım olmasa onu seçerdim...
    Yorumunuz için teşekkürler. Ara sıra gezmek istiyorum Duke'ye seyahat çantası takabilir miyim?

Motosikleti
    nc750x
    Fikrimce 16 yaşında ehliyeti olmayan birine ancak bisiklet önerebilirim. Biliyorum kızıp alınacak gurur ve hırs yapacaksın belki ama inan benim senin yaşında çocuklarım var ve onlara ne tavsiye edeceksem sanada aynısını söylüyorum.

Sabret biraz. Ben 14 yaşındaydım araba ehliyeti almak için o kadar çok üzülürdüm ki askerde günleri o kadar saymadım desem pekte abartmış olmam. Tam 5 sene bekledim. Ama bekledim bir gün bile babamın arabasını sürmedim. 15-16-17-18... 18 yaşımı doldurduğum gün git 19 dan gün lınca gelicen dediler 1 sene daha beklemek zorunda kaldım üzülerek.

Sana diyorum ama ben bu iradenin fazlasını gösterdim. Bugün 39 yaşındayım ve doğru yapmışım diyorum. Keşke 14 olsakta tekrar... neyse...

Sabret biraz... Sonunda ölüm (yok ya!!! demek isterdim ama) var malesef...
    Bartas3010 ve Liquall bunu beğendiler.

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Bu motorlarda kaza masrafını ödeyebilecek bütçen yoksa sakın alma.bütçeni zorluyorsa yine alma burnundan gelir çünkü

naked seviyosan mt125 , ss seviyosan cbr125

Tavsiyesi olan?

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    öncelik bildiğin gibi ekipman+ders(tecrübe yoksa)+ehliyet.bunları sağladıktan sonra naked motor ilgini çekiyorsa mt-125 ya da duke 125 öneririm çok güzel cihazlar.başlangıç olsun dersen ybr 125.

Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    Alıntı OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fikrimce 16 yaşında ehliyeti olmayan birine ancak bisiklet önerebilirim. Biliyorum kızıp alınacak gurur ve hırs yapacaksın belki ama inan benim senin yaşında çocuklarım var ve onlara ne tavsiye edeceksem sanada aynısını söylüyorum.

Sabret biraz. Ben 14 yaşındaydım araba ehliyeti almak için o kadar çok üzülürdüm ki askerde günleri o kadar saymadım desem pekte abartmış olmam. Tam 5 sene bekledim. Ama bekledim bir gün bile babamın arabasını sürmedim. 15-16-17-18... 18 yaşımı doldurduğum gün git 19 dan gün lınca gelicen dediler 1 sene daha beklemek zorunda kaldım üzülerek.

Sana diyorum ama ben bu iradenin fazlasını gösterdim. Bugün 39 yaşındayım ve doğru yapmışım diyorum. Keşke 14 olsakta tekrar... neyse...

Sabret biraz... Sonunda ölüm (yok ya!!! demek isterdim ama) var malesef...

Abi adam s1000rr mi mt09 mu dememis 125 cc motordan bahsediyor egitim ekipmandan sonra alinir bir duke

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Nakitte sıkıntı yoksa Yzf 125 al efsane tip var motorda....

ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATILDI.
    Alıntı Obs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi adam s1000rr mi mt09 mu dememis 125 cc motordan bahsediyor egitim ekipmandan sonra alinir bir duke
    Ne diyon sen ya ? Eğitim en başta alınır ne ekipmanından bahsediyorsun önce EĞİTİM şöyle örnek vereyim hemen zıplama diye
    Yaşın 6 olduğunda sana direk diploma veriyorlarmı yoksa gel bi 12 sene EĞİTİM gör mü diyorlar ?
    Yanlış bilgi ile insanları yanıltmayın lütfen.

Kardeşim Öncelikle Aileyi İkna Et sonra EĞİTİM sonra Ekipman en son kalan parayla MOTOSİKLET alınır.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Salcano veya Bianche, 21 vitesli, alüminyum kasalı iyi bir dağ bisikleti al kullan. Yaşın dolunca ne istersen al. Sahi 16 yaşında nasıl motorlu taşıt alacaksın? Ciddi ciddi motosiklet önerenler de var. Yazı tarzına bakılırsa TROL olma ihtimali yüksek. Kalın sağlıcakla

Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salcano veya Bianche, 21 vitesli, alüminyum kasalı iyi bir dağ bisikleti al kullan. Yaşın dolunca ne istersen al. Sahi 16 yaşında nasıl motorlu taşıt alacaksın? Ciddi ciddi motosiklet önerenler de var. Yazı tarzına bakılırsa TROL olma ihtimali yüksek. Kalın sağlıcakla
    Hocam ne trolü gayet ciddiyim ben. A1 ehliyeti alıp motor almayı düşünüyorum. Bunun nesi trol? Yeni ehliyet yasasında 16 yaşını dolduran herkes A1 ehliyeti alabiliyor. A1 ehliyetini kapsayan motorlar da yukarı da yazdıklarım.

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Rc125'lere bak ktm

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    Para bol diyosan sana yzf r125 al derim namussuz r6 benziyo
    Kes traşı, ver kontra'yı!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)