Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İkinci El Piyasası

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    İlk motorumu alacağım inşallah ama beklemeli miyim yoksa şu an piyasa güzel mi yada daha da güzel olur mu 2014 r125 düşünüyorum nerdeyse sıfırıyla aynı fiyatta hepsi.. Hep böyle mi olur mu yoksa düşer fiyatlar yeni motosikletler eklenir mi ilanları? yoksa farklı alternatiflere mi yönelmeliyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    İkinci el herhangi bir şey almayı ben ucu yenmiş ekmek almaya benzetiyorum. En keyifli yerini başkası kemirip götürüyor. Sana da arta kalanlar veriliyor.

Zaten arada çok fiyat farkı da yok. Hatta bazı debriyajını sıktıklarım ikinci eli sıfırdan fazlaya satmaya çalışıyor.
    Morphin ve Mengu16 bunu beğendiler.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3895334

yaz geliyor kime kime itelerse cacık olmuş muhabeti gidip sıfır alsan daha güzel yukardaki konuda eleştirilmiş saten

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Fiyatlar düşmez hocam bir de 125lik racing replica tipi motorlar biraz zorlanmış oluyor. İkinci el de sıfır da sıkıntı oluyor.
    Ayrıca ilk motor için r125 biraz iddialı olmuş. İllaki düşmeler falan olur parça fiyatları can sıkıcı olabilir insanı soğutabilir. Çok klasik olacak ama daha mütevazı bi motorla ilk adımı atmak daha hayırlı olabilir. İşi iyice kavrayıp bir de eğitimlere katılabilme imkanı bulursanız 250 cc rr lara geçiş yaparsınız hem görüntü hem bi nevi performans olur.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Sezona hazır, ciğerli, ciğeri sağlam, telefonda bilgi verilecek gördünüzmü kaçın..
    Sado39, Morphin ve bbatuhann bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkinci el herhangi bir şey almayı ben ucu yenmiş ekmek almaya benzetiyorum. En keyifli yerini başkası kemirip götürüyor. Sana da arta kalanlar veriliyor.

Zaten arada çok fiyat farkı da yok. Hatta bazı debriyajını sıktıklarım ikinci eli sıfırdan fazlaya satmaya çalışıyor.
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3895334

yaz geliyor kime kime itelerse cacık olmuş muhabeti gidip sıfır alsan daha güzel yukardaki konuda eleştirilmiş saten
    Alıntı Sado39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar düşmez hocam bir de 125lik racing replica tipi motorlar biraz zorlanmış oluyor. İkinci el de sıfır da sıkıntı oluyor.
    Ayrıca ilk motor için r125 biraz iddialı olmuş. İllaki düşmeler falan olur parça fiyatları can sıkıcı olabilir insanı soğutabilir. Çok klasik olacak ama daha mütevazı bi motorla ilk adımı atmak daha hayırlı olabilir. İşi iyice kavrayıp bir de eğitimlere katılabilme imkanı bulursanız 250 cc rr lara geçiş yaparsınız hem görüntü hem bi nevi performans olur.
    İkinizde haklısınız ama sıfırı çok pahalı ikinci eli sıfıra yakın fiyatta...
    Egom izin vermiyor mütevazi bir motosiklete :D

Mt125 yada cbr 125 a kaldım sanırım

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Malum siteyi senin için açtım. Direk gördüğüm uygun fiyatlı bir konuya girdim.
    Sonuç bu:
    MOTORUM ÇOK TEMİZ OLUP KESİNLİKLE KAZASI VS HİÇ BİR ŞEYİ YOKTUR..
    SADECE BİR KERE YIKAMADAYKEN SAĞA DÜŞMÜŞ ÇİZİĞİN FOTOSUNU GÖREBİLİRSİNİZ ..

Bence gidip r125'e o parayı verme.

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malum siteyi senin için açtım. Direk gördüğüm uygun fiyatlı bir konuya girdim.
    Sonuç bu:
    MOTORUM ÇOK TEMİZ OLUP KESİNLİKLE KAZASI VS HİÇ BİR ŞEYİ YOKTUR..
    SADECE BİR KERE YIKAMADAYKEN SAĞA DÜŞMÜŞ ÇİZİĞİN FOTOSUNU GÖREBİLİRSİNİZ ..

Bence gidip r125'e o parayı verme.
    Hocam peki bayii motorları nasıl oluyor ikinci el bayide satılanlar? Onlar hakkında bir fikriniz var mı acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)