Megelli vs Daelim Super sport vs Naked bilir kişi lazım
Reklamlar
-
Merhaba, mobilden yazıyorum hatam varsa affola.
Şimdi dün bir naked megelli gördüm adam yeni almış ilk aldığındada bayîden çıkarken görmüştüm baya iyi duruyordu.
Asıl konu şu şimdi mesela megellinin SS modelinden şikayet çok ama naked olanından fazla sesyok
Daelim roadwin 250 SS modeline laf eden çok ama chopper model draystar bayağı sevîliyor
Şimdi
Nakedler ss lerden dahamı sağlam ?
Aynı motor şasi kullanılıyor megellife ama naked olanından şikayet yok
Son sorum Megelli 250 R mı ?
daelim roadwin 250 R mı ?
Reklamlar
-
Megelli şekil motor al gitsin :d
-
Şekile aldansaydım :D samurai alırdım :D kafama takıldı bee usta yardımcı olun
-
Buraya yazmadan önce araştırdın mı? Benim rc390'ı ben 1 ay araştırdım, yabancı dil bildiğimden türkçe-ingilice herşeyi okudum sonunda buraya konu açmadan gidip aldım. Demem o ki hiç araştırmadan gelmişsin anlaşılan çünkü araştırsan megelli'nin adını ağzına almazdın
-
Megelli gibi bir motosiklet yerine daha garantiyi secebilirsin japon ktm vs ama dersen ki kumar oynamak istiyorun git al sonucta forumda naked modelinin kullanici yorumu bile yok
-
Ne desem bilemedim güzel insan güzel abim megelli ülkeden çekildi çine verdi sırtını döküntü daelim 2000 de geldi gitti asya ile geri döndü benim param bu döküntülere yetiyor 13 hp içi boş cbr 125 en kötüsü 6.500 TL sinirlerimi bozuyo megelliyi biliyorumda bu naked modelini gördüm dün bayağı saglam duruyodu sesi görüntüsü kalite giderli gibiydi yapısı itibariyle bu nakedler dahaöı sağlam ? Sorum o bu iki döküntü arasında hangisini seçmeli ? Naked ss fark etmez ss hayallerimi kenara attım
-
https://www.youtube.com/watch?v=4cBdM0AcVKY böyle bir video izlemiştim geçenlerde ama 2013 tarihli tabi arada ne değişmiştir bilemiyorum ama yinede izle derim.
-
Daelime kaldım ama ktm dediğinizin 125 cc modeli 7.000 TL fiyat işle başlıyor 125 cc be o motorla aynı hızda giden beygir alınır. Yorumlarınız için teşekürler bana bi tabsiyesi olan varmı super naked veya ss 6.000- 6.500 max bütçem var ekipman parası hariç
-
Biri beni mi çağırdı
Daelim veya ktm duke 250 abs
-
Yorumlarınız için herkese teşekürler buda burya açtığım motosikletsi son konu olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Biri beni mi çağırdı
Daelim veya ktm duke 250 abs
Daelim nasıldır kamyonla bıraktık evine yok şu oldu bu oldu mars almadı korkutuyolar beni ?
-
Konuya yazan herkes 2016 üyesi
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Konuya yazan herkes 2016 üyesi
Yani? Bu neyi değiştirir ? Eskiler usanmışlar yazmaktan birazda biz yazarız zamanla her usanan yerini alta devrederek gider işte..
-
Naked'dan ses yok çünkü alan yok. Bizde bu motorlar şekil için alınır. Naked model bence daha güzel olmasına rağmen şekilciler arasında bu sınıfa girmiyor. Diğer yandan naked modelin giydirmeleri olmadığından zırıltısı daha azdır, titreşimi de bir ihtimal az olabilir. Az derken üst kısımdan bahsediyorum, yoksa motorun titreşimi değişmez.
Megelli alınır mı peki ? Altından bile olsa alınmaz çünkü artık üretilmiyor. Firma yalandan bir web sitesi ile kapanmamış gibi yapmaya çalışıyor.
Daelim'le kıyaslanırsa da, Megelli üretime devam ediyor bile olsa benim kriterlerime göre Daelim ondan daha iyi bir motordur.
-
Daelimden başka 6.500 TL ye aşternatif ss yok daelim kullanan varmı durduk yere ağrıza olmasında
-
-
Geçen daelimle ilgili bir başlığa yazdığım cevabı aynen kopyalıyorum;
Bu motorlar 2012de ülkemize ithal edildi ve o yıldan sonra gelmedi o yüzden hepsi 2012 model, 2 yıldır kullanıyorum, sadece birkere yolda kaldım, oda geçenlerde konusunu açmıştım, subap ayarını yaptırmadım ve gerçekten belirgin şekilde çıkan sese rağmen kullandım ve sonucunda 600 tlye patladı, şuan tıkır tıkır çalışıyo, yani şöyle söyleyeyim, 2012 model sıfır km daelimmi yoksa sıfır pulsarmı deseler daelim alırım açık ve net, kullanmadan yorum yapan arkadaşlara ithafen;kore üretimi olan bu marka üzerindeki gerek zincir olsun dişli olsun bu gibi önemli parçalarda japon malı, yani kalite olarak en azından mekanik aksamın kalitesi olarak başarılı, yedek parça fiyatları japonlarla yarışır, yakıtı 100 km de 3.5 litre civarı, son hız olarak youtubda çeşitli videolar var fakat benimki 160 gördü 11 bin devirde, 12 bin devir çeviriyo zaten, dediğim gibi parasına göre gerçekten alınabilecek bir motor ama distribütör ve halkın ön yargısı sebebiyle tutulmadı ve piyasası yok, o yüzden alırsan ve satmak istiyosan ikinci el temizini öneririm en az zararla satarsın ve nekadar zamanda satıcağın meçhul, ama ben uzun süre binerim diyosan al, renk olarak şahsi zevkine kalmış ama kesinlikle beyazı öneririm, sedefli olduğu için grenaj daha kaliteli gözüküyor.
-
OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı
Yani? Bu neyi değiştirir
? Eskiler usanmışlar yazmaktan birazda biz yazarız zamanla her usanan yerini alta devrederek gider işte..
çünkü üyelik ne kadar eskiyse, kendini o kadar bi b.k sananlar var şekil a'daki gibi.
-
-
Şu forumda okadar konu açtım ilkez düzgün cevaplar alıyorum cbrler parama göre olanları en az 2 el değiştirmiş 2-4 sahipleri satıyo ne biliyim daelimi kasa olarak çok beğendim zaren sıfır gibi biçey alıcam 3.000 km hayırlısı bakalım 5 mayıs son o güne kadar alamazsam daha konu açmam herkese teşekürler kullanıcısı yokmu daha birkaç kişiden daha bilgi alsam hiç fena olmaz
-
Usta bukadar yermene gerek yok, ben üstüme alındığım için cevap veriyorum ve tartışma amaçlı değil, sadece ilgilenenler bilgilensin diye, ben hız belirtirken sadece bilgi vermek için söyledim yoksa umrumda değil, ama motosiklet alıcak olan bir kişi illaki merak eder aldığı motosikletin gücünü, yoksa seninki kaç yapıyo ben seni geçerim gibilerinden bi olaya zaten girmedim, adamın parası belli ucuz yollu bişey arıyor, sen beğenmemiş olabilirsin ama ortada bi gerçek varki oda bu aletlerin fiyat performans oranının iyi olduğu, kronik sorunu olmayan, bakımını yapıp adam gibi bindiğin sürece uzun yıllar binebileceğin bir motor,yok çalışmadı, bozuldu falan hikaye bunlar, hondada yamahada yokmu, var ama istisnalar kaideyi bozmaz diyede bişey var sonuçta, o yüzden gerçekçi olup cevap verelim, ben yine söylüyorum, o paraya o motor alınır, bugün sıfırı 7.500 tl olan kuba sl 200 ün bile piyasası oluştu, niye çokmu iyi motor, hayır aslında oda tam anlamıyla Çinli kalitesine sahip, ama Owl cruiser dolaylı yoldan reklamını yaptı ve motor tuttu, adam vlog çekerken zincir koptu ki bu motoru kullanların başına gelen bir olay, yani burda olay tamamen reklam, daelimde böyle birşey olmadıgı için tutulmadı kötülendi,yoksa emin olun daelim dediğiniz alet o kubayı 2ye katlar kalite olarak mekanik aksam olarak, soran arkadaşım, sen kullanıcaksın, kimseye zorlama yapamayız, bunlar sadece şahsi fikrimdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)