Tiger ile akrep in sadece rolenti de farkı var galiba? Canlı duymadım ama tiger da güzelmiş.
Bu arada videolar başarılı 👍
Abi, Tiger bana daha iyi geldi f/p açısından. Seste bariz farklar var mı? Yoksa video da net belli olmuyor mu?
Dun yine yanimdan akrepli bi mt07 gecti,hafiften gazi acinca o egzozun sesi aldi goturdu beni :D
hic bir ses farkı yok iki egzoz arasında
sadece slip-on olarak ne kadar fiyat farkı var aralarında?
Buda Tigerin Her Devirindeki Sesi bence tiger da iyi
Biri 1500 diğeri 4500 TL. Aralarında 3000 liranın hakkını verecek kadar fark var mı ?
akrep kükrüyo resmen parayı hak ediyor 3.000 tl galiba
Akrebe verilen paraya bu makine üzerinde yazık diyorum
Akrep fazla ses çıkarması ile değil tınısının güzelliğiyle tanınan bi markadır. Bekletiniz sesin yüksekliğiyse akrep yanlış bir seçim olur.
Uzun zamandır aradığım cevabı buldum akrep için ses tatmin edici değil ve fiyatı çok fazla Tiger egsoz diğerine nazaran ideal bence
Merhaba
Ben hic asina degilim bu ses olaylarina ama... Arkadasta tiger egzos var. Sesi bence hos idi. Hoş gelmişti kulağıma.
Piste çıkılmayacaksa; tiger iyiymiş ama stock egzozu da iyi bana kalırsa. Tiger buna biraz daha egzotik bir hava katmış bence. Pist için alınıyorsa -ki sanmıyorum- Akrapovic illa ki performans açısından diğer ikisinden de iyidir, o zaman alınır.
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Benim mt07 de akrep var. Ben Orijinal taraftariyim. Ses olarak 2 Side beni tatmin eder, ama görüntü olarak mt07 ye en çok yakışan egzoz akreptir. Diğerleri 4. Sırada başlar.
Yanlisim varsa düzeltin. Polis , tiger egzozlu birini isterse trafikten men edebilir ve orijinal egzoz u takmaniz için size 1 hafta sure tanır.
Ama akrep için boyle bir durum söz konusu olmaz. Çünkü orijinal yamaha aksesuarı, yamahadan alınmış faturası ve 2 adet sertifikası bulunuyor. Yani size üstünde gelen egzozu takmanizi isteyemezler . ama yüksek sesten ceza yemenize engel olamaz tabi
goruntu olarak major24 e katiliyorum. gercekten yakisiyor akropovic
İkisi de iyi değil bence. Stock'u değiştirmedim o yüzden.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)