Spy5000m alın kurtulun derim, pek çok açıdan çalınmayı çok zorlaştırıyor. Ben bundan sonra alacağım bütün motosikletlere bu alarm ve türevlerini takacağım kesinlikle.
Spy5000m alın kurtulun derim, pek çok açıdan çalınmayı çok zorlaştırıyor. Ben bundan sonra alacağım bütün motosikletlere bu alarm ve türevlerini takacağım kesinlikle.
Aea kendiside denemişti bir arkadaş değinmiş bu konuya biraz. Özellikle şunu söylemişti ben elmas uçlu makasla denemedim elmas uçlu daha kuvvetli yani kesme ihtimali daha fazla işlerini zorlamak için abus kilidin biri motorun jantıns ya da herhangi bir yerine diğer ucunu ise yerden yüzsekte asın çünkü kilit havada olursa tamamen kendi kas güçlerine bağlı kesip kesememeleri fakat yerde ise koyuyor makası yere biniyor abusun üstüne hem yerden güç alıyor hemde ya allah diyip abanıyorlar çok daha kolay kırılıyor...
Ben hırsız olsam çalmaya geldiğim motoru inceledikten sonra nasıl bulduysam öyle bırakırdım. Bence çalacak olsa o da aynısını yapardı. Araçların yanından geçerken "aa bu kaç km yapıyor acaba" diye merak edip bakan bir güruh var. Muhtemelen bu da benzeri bir meraktır.
Coluk cocuk oldugunu sanmiyorum. Temkinli olun. Cocuklari da uygun bir zamanda ailelerine durumu anlatip motorunuza goturun. Istedikleri kadar baksinlar. Belki onlar da motorsever olurlar zamanla, olmasalar bile tanidigi motorcu varken daha duyarli oluyor insanlar. Gelecege yatirim olur
dinsiz imansız dememde ki kastı anladınız değil mi? eğer anlamadıysanız geniş bir açıklama yapmak için bekliyor olucam sizi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
geçen o hırsızla konuştuk işte biz camide iken gördüm kendisini tesbihat'a katılmıştı
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
Faturalı turkcell hattı varsa turkcell tam burada düşünülebilir. Ben kilitleri bağladıktan sonra hırsızlıktan çok artık acemi şöförlerden, resim çekinmek için motora yaslananlardan, binenlerden falan korkmaya başladım. Zengin değilsen motora binmeyeceksin vallahi stres oluyorsun. Bir ayaklık var dokunsan öbür tarafa düşüyor makine.
abus kilit çok sağlam imkanı yok kesemezler ama janttan bağlama niyetine girmişseler jantı kesip götürürler eğer uygun bir yer varsa motor için küçük bir garaj yaptır
Bu kadar uykusuz kalıp geceni gündüzüne katacağına ya da o kadar pahalı kilitlere para vereceğine bi kasko yaptırsan? Geçen sene 750 liraya yaptırdım bu sene 570 e düştü sene 400 olur kim bilir en azından içim rahat disk kilidi bile takmadan gittiğim oluyor sağda solda.
Anladım. Ama arttırıyorum.
Bu dünyada yüzlerce din var. Bu dinlere mensup milyonlarca dürüst adam var. Milyonlarca hırsız da var. Dine inanmayanlar da genelde hırsız değil bilim adamı falan oluyorlar.
Bu durumda sen imansız ile hırsızı bir anlamda kullanamazsın.
Muhtemelen manyak heralde diyeceksin ama ben de buna takılan obsesif bir insanım ne yapayım.
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
Valla CBF 150'im var ispark kapalı otoparka bağladım gittim 1 ay da yokum hiç de bakamıcam götürürlerse artık... :/ Gerçi düşünüyorum arkadaş bu bir kurye motoru. Yanında bi tane üzerinde bir karış toz oluşmuş benimkinin aynı bir CBF daha var ve yanında daha lüks motorlar var. Benim 20000 kmde grenajı çizik garibana mı gaz kesecekler... Üzerinde 3 tane çantayla bıraktım acep sıkıntı olur mu? Geldiğimde çantaları bulamazsam yanarım valla.
Haklısınız henüz şehir dışına gitmeden ben en iyisi yarın sökeyim onları. Kara kedimsiz ne yaparım ben Allah korusun!
hocam motor yoklanmış. size bundan sonra böyle bişey lazım. http://www.huglu.com.tr/superpozetuf...agle-superpoze
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Ya bu kilidi kırmak sessiz birşey mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)