FLY BY, REV LİMİTER, FLAME...
SUSTURUCUSUZ
O ses R 25'den mi çıkıyor? yoksa arkadan bir 4 silindirli dublajmı yapıyor? Sesi çok güzel motorun yoldan geçerken ki sesi müthiş.Egzozun markası ne bu arada?
sahibinden redline dahi yapilmamis zorlanmamis makine
Bu nasıl motor yahu. bırakın abi eksoz ateşi falan istemeyin bunda. bizim dandik çinliler bile en ufak gaza basıp bıraktığında silah gibi ateş ediyo. Eleman patlatacam diye 20 saniye uğraştı
Benim cgdeki sharkla yokuş aşağı inerken düşük devirde hafif kastirsam makinalı tüfek gibi oluyor buda ates mi :D
Benim Cg de 100-110km hızdan motor frenine bırakırsan 60km civarına düştüğünde egzoz patlatıyo kendi kendine.
Benimki ısınınca patır patır ama stock eksoz var sadece az bi ses çıkıyor
sesi çok güzel motorun aşık etti beni kendine de adam 20 sn uğraştı göstermek için :D
Egzoz'dan ateş çıkması iyi bir şey değildir...
Bir de marifet gibi konuşuyorsunuz garip.
Ayrıca Bu tip egzoz ile kadıköyden geçen 2 R25'in arkasından herkesin küfüt ettiğine şahit oldum.
Hiç bir 2 silindirli makine 4 silindir sesi vermez. Vermediği gibi rahatsız edici bir hal alır. İnsanları rahatsız etmeyin...
125 lik gibi çıkıyor orjinal egzozu daha iyi bence
Forumdan da takip ettiğim kadarıyla, r25 egzoz ve alev kelimelerini görünce arkadaşın profiline dikkat etmememe rağmen, kesin adanadandır video diye düşündüm. Bu da mı tesadüf?
Benim snpyde patlıyor ben koyuyor muyum kardeşim
çift silindir 250cc bir makinaya göre güzel ses çıkartıyor
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Olmazsa olmaz bir şey herkes almalı birer tane...
Videodaki arkadaşın trafik akan yoldaki gidişine bir bakın. Sonra aradan bir araç çıkıp çarptığında adama küfrederler.
Yinemi ADANA Not.görüldüğü gibi rodajı gece yapıldı motor boğulmasın diye
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
bu arada kel alaka olacak...
Mengu16 ve MeNGuC ayrı kullanıcılarmış. Ben kullanıcı adı değiştirdi sanmıştım, kusura bakmayın ikisini alt alta görünce jeton düştü
sevgiler arkadaşlar
Ses gerçekten çok kötü ve tam küfürlük.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)