Siz radar çevirmelerinde duruyormusunuz, motorsikletle radar cezası yemek gerçekten çok canımı sıkardı,
Siz radar çevirmelerinde duruyormusunuz, motorsikletle radar cezası yemek gerçekten çok canımı sıkardı,
Uyarı tabelası olmadan ceza kesilirse iptal hükmü veren mahkeme kararları mevcut. Sen devletsin, vatandaşına tuzak kuramazsın gerekçesi ile.
Benim yediğimde benim şeride ters yol kenarına park etmiş, önden hızı ölçüyor, plakayı göremiyor haliyle, biraz ilerdeki çevirmede durunca elden tebliğ ettiler.
Tabi artık gezici radar felan var. Önlü arkalı giderken de ihlal tespit etmiş olabiliyor.
Rahatlıkla terörizm propogandası yapılır vaziyete gelmiş memleket. Ayıptır moderasyon buna göz yummamalı
127km hız için 415tl nedir yahu. Ben radarı görsem direkt durur kaparım plakamı yapıştırırım sonra
sevgili dostum bir propaganda yaptığım yok. neden gülüp geçmeyi denemiyorsun? mutlu ol, iyi günler
arkadaşlar radar tam olarak buradaydı. TIKLA
ilerde mezarlığın yanında da çevirme oldu. orda cezayı söylediler ve belgeyi verdiler. ben bu yoldan geriye doğru gittiğimde hiç bir radar kontrol yazısı göremedim. kontrol edecek var mı? eğer yoksa hakkımı arayayım valla.
Plaka kapatmak her zaman çözüm olmayabilir,yol kenarında jandarma aracini gördüm yavaslayim diyene kadar geçtim gittim az ileride çevirme vardi aldilar hemen,zaten bi çok araçta ceza yiyordu o esnada itiraz edemedim.Plaka olmasa bile katlanirda olsa çevirmeden önce giriyorsun bazi yerlerde ve radarlar araç içinde memur,jandarma eşliğinde calisiyor.Yani siyah motorlu beyaz kask kirmizi montlu motosiklet şu hizda girdi diye çevirmeye anons gidiyor ve kucaklarindasin.Ayrica tabela zorunluluğunun kalktigini bizzat kendileri söyledi ne kadar doğru bilmiyorum birde itiraz mahkemesine herhangi bir ücret ödenmiyor.
Bu gün enginar festivali için Urla'ya gittim. Dönüşte otobandan döndüm. Bir ara önümdeki aracı sollayacaktım ki, telsiz antenini fark edince gezici radar olduğunu anladım ve yavaşladım, bu arada siyah kawasaki versys yanımızdan hızlıca geçti. Otoban gişelerinde arkadaşı durdurmuşlar, bayağı bir ceza yazdılar sanırım. Otobanda gezici radar var, herkes dikkatli ve emniyetli sürüş yapsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)