20 dakika olmadı kaza yapalı, altımdaki motor çinli ama üstündeki adam gerçekten motorcu , trafiği okumayı bilirim kurallara uyulacak dereceye kadar uyarım selamı asla esirgemem , problemi olanı gördüm mü dururum ama öyle bir an geliyor ki taa başından görüyorsun karşındaki saçmaladı kornayla frene abanırken bile sanıyorsun ki kurtarıcam ama bir an var artık biliyorsun kaza olacak işte o an... herşey otomatik oluyor o an , öncesinde ne kadar fren çalıştın ne yaşadın vs giriyor devreye ve sen seyrediyorsun..o an ben zaten freni sıktığım için sol aynaya baktım - ki gelen ezmesin arkamdaki sevdiğimi baktım ki yok yatırdım ...
hasar : sağına soluna bakmadan önüme çıkan araçta hasar 0 , dokunmadan yattım zaten klasik. (kamera olsada görsen usta öyle fernle durlacak durum değil ince karar ya kontra sol : kaldırım yada aban frene ... yok kamera işte garibanlık bakma gün ola devran döne..)
Benim motorda sağ ayna yok (sola yatan alette sağ ayna yok ne nası anlamadım gitti) başkada bi şeyini göremedim şu an, bastım marşı aldı yağ mağ baktım yok rutin kontrol bastım eve geldim.
Bende ve canımdan çok sevdiğim sevgilimde soldan bi yanmalar var azda kan diz vs aslı yarın çıkar ortaya 3 günlük şişlikler morluklar vs ama net yazıyorum kaskı olmasaydı aşkım hastanedeydi şu an (hadi yapıyım erkekliği kaliteli kaskıda arkama verdim sevgi öle bişey abi ) ve benim klavyeye oturma lüksüm yoktu ... çok pişmanım neye pişman olduğumu da bilmiyorum şükrediyorum aşkım ve ben evimizdeyiz şu an..
Sağımız solumuz önümüz arkamız maganda dolu üstelik farkında değiller ne yaptıklarının , nerde ne hata yaptıklarının bilincinde değiller , kazaya sebep olan arabanın sağ kapısından çıkan eleman daha ben sevgilimin bir şeyi varmı nerde ne hasarı var diye kontrol ederken bilader çok hızlı geliyordunla başladı ve bilmem kaç kere çok hızlı geliyordun defalarca hani dövsen neye yarar ulan benim altımdaki motor ben kassam 120 yapıyor zaten ki senin sevgilin zart diye önüme çıktığında sabahın köründe yaptığım yüzlerce fren çalışması sonucu senin arabana vurmadan maksimum 25 hızda yatırarak motoru durmuşum , sen kardeşim bir şeyin varmı demeden haklı haksız kavgasına girmişsin .. yemin ediyorum dayaklıksın arkadaşım ya hani dövünce akıllansan döveyim seni de yok abi yok hangi birini neyin hakkı ya bi bak karşındaki can can ben orda sevgilimle uğraşıyorum ki benim sol diz iptal zaten sen gelip bana çok hızlı geliyordun ... lan gelsem nolacak varsay altımdaki kral japon bende bastım 4000 oh oldumu diyeceksin bumu yani.... herifi dövmekten vazgeçip kızla konuştum ki eleman zaten sağ kapıdan inen dış kapının dış mandalı ( bu ara şoktayız hala sevgilim yazını bitir yatalım diye geldi bekliyo sağımızın solumuzn kırılmadığına şükeredlim en son lafı yazıyı bitirmem lazım hızlı)
velhasıl ... oluyor abi ya hani sen istediğin kadar düzgün git zart yapıyorlar adama hört diye çıkıyo / kırıyo önüne korna dediğin boş o an , benim bu yazıyı yazmamdaki esas amaç ne biliyomusun ; varsayalım daha kötüsü oldu , ne yapacağım abi ben kurtarabileceğim kadarını kurtardım yada madım da sonra ne yapmak lazım ? Cİddi kazada kask çıkarmadır ilk yardım dır , ne biliyim sonrası evrak işleri vs .herkes düzgün sürüş trafikte konumlanma dersleri vs eee iyide abi altımızdaki alet iki tekerlek etrafımız camız (ki en iyi tabirle)dolu işte oluyor onunla ilgili şu kazada ne yapılması gerek bu kazada ne yapılması gerek ?
bu konuları gerçekten her yönüyle yazıp sabitlesek foruma? , çünkü sen istediğin kadar motorcu ol istediğin kadar yolu oku , bilinmez soru çıkıyor karşına ve yapıyorsun birinden birinde kazayı eninde sonunda bir sürü genç arkadaş var tek dertleri şunumu alalım bunumu alalım? almakla bitmiyor kardeşim bakımı, yürütmesi, düşmesi bir ton detayı var bu işin .. neyse kaza sonu saçmalıyorum ben galiba bi uyusam kendime gelicem böyle saçmalamıycam ekran karşısında ... neysa arkadaşlar kaderiniz düz bassın diyeyim ne diyeyim :p
(geçmiş olsun yazmayın , pkuyoan herkesin içinden geçti zaten on hissettim ben yazarken kasmayın yani , yapıcı olalım abi birbirimize faydamız dokunsun motorcu olmanın esas tanımı budur zaten ben hafifini geçirdim , yarın biri büyüğünü geçirir , ne yapabiliriz maddi maneviden önce forumda bilgi paylaşımı ya konu döşeyin , yoksa boş bırakmam bende yarın birimize bir şey olsa ... neyse iyigeceler herkese