Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kaska kamera almaliyim ?

REKLAM ALANI
    Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Blog yayını v.s. yapmayacaksanız gopro'lara hiç gerek yok "bence".

Amazon'da 37$ http://www.amazon.com/Ion-1011L-Lite-Wi-Fi-Camera/dp/B00CKPJLLC?ie=UTF8&keywords=ion%20air%20pro&qid=14 61913375&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Media Markt'da 569 TL olan bu cihaz gayet iş görüyor. 1080p full Hd, kılıfsız su geçirmezlik (yağmur ve denizde 10mt derinliğe kadar) gayet yeterli.

Amazon'dan almak da çok daha mantıklı. 10-12 gün içerisinde kapınıza geliyor. Bu fiyata da muadili ürün yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adenizkusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500 R
    Alıntı Emreerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Blog yayını v.s. yapmayacaksanız gopro'lara hiç gerek yok "bence".

Amazon'da 37$ http://www.amazon.com/Ion-1011L-Lite-Wi-Fi-Camera/dp/B00CKPJLLC?ie=UTF8&keywords=ion%20air%20pro&qid=14 61913375&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Media Markt'da 569 TL olan bu cihaz gayet iş görüyor. 1080p full Hd, kılıfsız su geçirmezlik (yağmur ve denizde 10mt derinliğe kadar) gayet yeterli.

Amazon'dan almak da çok daha mantıklı. 10-12 gün içerisinde kapınıza geliyor. Bu fiyata da muadili ürün yok.
    37 dolarlık büyük ihtimalle sahtedir herhalde

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Aracımda var 45 TL lik 640X480 kayıt yapan dandik bir DVR.
    Köy yolunda arkasını kontrol etmeden dönüş yaparak üzerime çıkan sigortasız bir traktörün başıma açtığı masraf.
    Kaza anı videosunu CD ye çekip evraklarla gönderdim kaskom delinmeden %100 kusurlu traktörün hatası ispatlanmış oldu.
    Masrafsız olayı atlattık.

DVR olmasaydı suçsuz ve 50 km ile giderken bende suçlu olacaktım.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Alıntı adenizkusu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    37 dolarlık büyük ihtimalle sahtedir herhalde
    Hayır sahte değil. 1 ayı geçkindir kullanıyorum. Amazon'da sahte bir cihaz bulmanız çok zor. Orijinal, sitesinden de seri numarası ile doğruladım zaten orijinalliğini.
    Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.

Arkadaşlar kaza anında kameranın kafamıza zarar verme olasılığı varmı, birde kaska neyle tutturuluyor? Ünlü F1 pilito aklıma geliyor hep bu kaska kamera takma mevzusunda

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım biraz trolleniyoruz forumda..
    Kaza

Ceza
    Tefoo bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr 500 R
    000000 thug life yaptı )
    sinan.erkan ve godfather bunu beğendiler.

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    Garantili, uygun fiyatlı düşünen varsa benim AEE SD21i gezi öncesi daha iyi bişey almak için satıyorum. (Ekstra housing ve birkaç aksesuarla beraber). Gopro 3 ayarında kalitesi var, standart kullanım için fazlasıyla iş görüyor..

http://www.hepsiburada.com/next-aee-...OyIaAi1z8P8HAQ

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    000000 thug life yaptı )
    2015 Haziranında Yapılan kazanın cezası, 2016 Nisan ayında ödendiğinde peşin ödeme ceza indirimi oluyor zaten. Ama yok yok, kameranın tarihi yanlış canım.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Dün sipariş verdim çin den 20 dolar ücretsiz kargo.Çok kişiyi savcılığa şikayet edicem çookkkk

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 Haziranında Yapılan kazanın cezası, 2016 Nisan ayında ödendiğinde peşin ödeme ceza indirimi oluyor zaten. Ama yok yok, kameranın tarihi yanlış canım.
    Şüpheci bir karakterin olduğunu varsayıp, elimden geldiği kadar nazik bir şekilde yanıtlayayım. Ancak tutumundan hoşnut değilim. Bil!
    aşağıdaki bağlantıda, gerçekten kameranın tarihinin bozuk olduğuna dair görsel var, bonus olarak kırmızı ışık cezasının tarihini teyit edebilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...apatya-rotasi-[tavsiye-araniyor].html#post3899354

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163756-papatya-rotasi-[tavsiye-araniyor].html#post3899354

Not:Bu kadar uğraştan sonra asıl senin beni trollediğini düşünmeye başladım.
    Not2: BBCODE url adresini düzgün bir şekilde parse edemiyor, kopyala yapıştır kullanman gerekebilir.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şüpheci bir karakterin olduğunu varsayıp, elimden geldiği kadar nazik bir şekilde yanıtlayayım. Ancak tutumundan hoşnut değilim. Bil!
    aşağıdaki bağlantıda, gerçekten kameranın tarihinin bozuk olduğuna dair görsel var, bonus olarak kırmızı ışık cezasının tarihini teyit edebilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...apatya-rotasi-[tavsiye-araniyor].html#post3899354

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163756-papatya-rotasi-[tavsiye-araniyor].html#post3899354

Not:Bu kadar uğraştan sonra asıl senin beni trollediğini düşünmeye başladım.
    Not2: BBCODE url adresini düzgün bir şekilde parse edemiyor, kopyala yapıştır kullanman gerekebilir.
    Adam kaza resmini sgortacıya verdiğini yediğin cezanında kırmızı ışıktan geçtiğin için yediğini daha idrak edememiş

Yani bu tirafik cezasını kazadan yediğini zanediyor ama kaza ceza yemediğini ve 200 tl cezanında kırmızı ışıktan geçtiğini bi türlü anlatamadın ya içine dert olmuş garibin
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam kaza resmini sgortacıya verdiğini yediğin cezanında kırmızı ışıktan geçtiğin için yediğini daha idrak edememiş

Yani bu tirafik cezasını kazadan yediğini zanediyor ama kaza ceza yemediğini ve 200 tl cezanında kırmızı ışıktan geçtiğini bi türlü anlatamadın ya içine dert olmuş garibin
    Bende başlangıçta öyle düşünmüştüm, ama gönderdiğim mesajda durum açık olsun diye birbirinden farklı iki örnek verip, avantaj(kaza) ve dezavantaj(ceza) olarak ayırmıştım. Levent Bey'in gözünden kaçmış yada unutmuş sanırım.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı 000000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende başlangıçta öyle düşünmüştüm, ama gönderdiğim mesajda durum açık olsun diye birbirinden farklı iki örnek verip, avantaj(kaza) ve dezavantaj(ceza) olarak ayırmıştım. Levent Bey'in gözünden kaçmış yada unutmuş sanırım.

https://i.hizliresim.com/kBmz2J.png
    Gözlükten olmuştur
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Honda Cbr 500 R
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözlükten olmuştur
    büyütmeye gerek yok arkadaslar . birbirimizi kırmanın manası yok. asagı yukarı hepimiz aynı amaç ugruna buralarda vakit geçiriyoruz. forumların klasik sıkıntısı bu. nedense herkes birbirinin ufak bi hatasını arıyor.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    z1000e kesik.
    büyütmeye gerek yok arkadaslar . birbirimizi kırmanın manası yok. asagı yukarı hepimiz aynı amaç ugruna buralarda vakit geçiriyoruz. forumların klasik sıkıntısı bu. nedense herkes birbirinin ufak bi hatasını arıyor.
    Eskilerden bi adam vardı imzasında "eğer yazdıklarımdan kırıcı/incitici vs anlam çıkartıyorsanız ifade etmek istediğim diğeridir." benzeri birşeyler yazıyordu.

sizi bilmem ama ben mt'de birşeyler yazmadan evvel (ki zaten çok fazla yazmam) hep kullanıcıları için açılmış taziye bölümü aklıma takılır. Başka hiçbir forumda buna bir bölüm bulamazsın. oyüzden gerekmedikçe kırıcı/incitici cümleler kurmaktan kaçınırım.

Sonuç olarak bu konu içerisinde benim alınacağım yada kırılacağım, büyüteceğim bir mesaj yok, benim yazdıklarım sebebiyle alınan/kırılan varsada ifade etmek istediğim diğer anlamıydı der, özürümü dilerim.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Bu konuyu okurken sipariş verdim n11 den sj4000 wifi, 248tl ye geldi.

Kamerayı görünce geri vites yapan ayılar gördüm. En azından caydırıcı olabilir.
    forzaBJK bunu beğendi.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    bim'e gelsede alsak bir kamera en fazla 50 tl civarı veririm diye düşünüyorum. para sorun oluyor, 640x480 yada 720x480 hangisiydi çözünürlük yeter. ses kaydıda yapsa iyi olur.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Ben hala troll olduğun kanısındayım, yani eğer öyle değilse kusura bakma. Ama dediğim gibi öyle olduğuna inaniyorum. Forum o kadar karıştı ki şu son zamanlarda ciddi anlamda bu konudan sıkılmış durumdayım, tarihi geçmiş profillerinden mesajlar artıyor. Umarım anlıyorsundur?

Ayrıca sormak istediğim bir konu var. Bu forumda senin çehreni gören, bilen , tanıyan X bir kişi var mı? Var ise söylemeni rica ederim.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bim'e gelsede alsak bir kamera en fazla 50 tl civarı veririm diye düşünüyorum. para sorun oluyor, 640x480 yada 720x480 hangisiydi çözünürlük yeter. ses kaydıda yapsa iyi olur.
    Sjcam aliexpresste çakmaları var. İstediğin görüntü kalitesini ve fiyat düzeyini yakalayabilir. Beklemek istemiyorsan sahibinden de gene çakmaları 75-100 arası sanırım
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)