Bu devir saatinde 1000devir gosterdiginde ne ifade ediyor
Bu devir saatinde 1000devir gosterdiginde ne ifade ediyor
1000 devir, 2000 tura denk gelmiyo mu? 4 zamanlı motorlarda 1 devir için krank 2 tur atıyo diye biliyodum ben?
piston aşağı 1: hava çek, benzin çek
piston yukarı 1: hava-benzin karşımını sıkıştır
piston aşağı 2: karışımı ateşle
piston yukarı 2: egzoz
bunların hepsi 2 tur=1 devir değil mi?
Bizi ilgilendiren kısmı şu ki, bu devirle ilgili olarak:
Motor bağırmaya başlıyorsa vites büyütüyorsun; ölüyor gibi oluyorsa da vites küçültüyorsun.
Yapmazsan n'olur?
Vites büyütmezsen, hızı artmaz, bağırmaya devam eder, daha çok benzin yakar, ama daha hızlı gitmez. İleri aşamada motoru eline alabilirsin...
Vites küçültmezsen, stop etme riskin var, motoru yine yorup eline alma ihtimalin yine var. Yine daha çok benzin yakarsın.
Sonuçta, kulağınız seste olacak. Bebek gibi, kendi halinde oynuyorsa, mesele yok. N'oluyor dedirtiyorsa, ses, vitesinizi kontrol etmeniz gerekmektedir.
AEA, yanılmıyorsam Honda 125 CE modelinin tanıtımında devir göstergesinin olmamasını şöyle yorumluyordu: Gerek de yok; iki de bir göstergelere bakacağınıza yola önünüze bakın; kulağınızı sese verin...
Hatta, devir göstergesini, hız göstergesini, vites göstergesini bantlayın, öyle sürün diye de önerdiğini hatırlıyorum; yeni başlayanlar için...
Nedense devre ve vites göstergesine bakmaya alıştım; bundan vazgeçsem iyi olacak. Kawasaki'de mesela 250'liğinde vites göstergesi yok. TVS RTR'de de yok. (Gerçi bi dereden bi tepeden örnek vermiş gibi oldum da)...
Velhasıl, makine mühendisliği falan okumuyorsanız; kulağınızı sese verin ...
Öğrenmek yine de iyidir tabii; bu nedir diye...
Wankel motor kaç zamanlı piston nerde krank nerde
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61307010/detay
İş çıkışı bu konu tutmaz demiştim ama muhabbet efsane
İnsana benzetirsek kalbinin dakikada 1.000 kere atması yani 1.000 kere kan pompalaması demek.
Krank mili, piston kısacası iç motor hakkında bilgin olmadığını varsayarak böyle basite indirgedim.
bu muazzam bir şaheser böylesini ilk defa gördüm. Arkadaşlar biliyorsunuz 4 zamanlı motorlarda emme sıkıştırma iş ve ekzoz olarak 4 zaman dilimi bulunur. Bu zamanlar birbirinin ardı sıra pistonun aşağı ve yukarı hareketi ile birlikte ve ardı ardına oluşur. Şimdi şöyle düşünelim öyle bir piston olsun yukarı aşağı değilde kendi ekseni etrafında dönsün ve aynı anda 3 zaman birden işlesin. İşte wankel motorlar böyledir. Kendi ekseni etrafında dönen üçgen bir pistonun 8 şekline benzer bir silindir içerisinde kendi ekseni etrafında dönmesi ile üçgen şekilli pistonun bir kenarı emme yaparken bir kenarı sıkıştırma ve peşi sıra iş, diğer kenarı da eksoz yapmaktadır. hareket ise bu pistonun iç kısmına yerleştirilen bir çember dişli ve bu dişliye kavraşık krank miline bağlı bir dişli takımı ile iletilir. sekmanlar üçgen pistonun köşelerinde yer alır ve yüksek miktarda basınca maruz kaldığından sıklıkla sekman atmak ister. Yüksek akselerasyon, ani hızlanma, düşük silindir hacimlerinden elde edilen muazzam beygiri ile performans aşıklarının gözdesi olan bu motorların beraberinde getirdiği bakım maliyetleri yüzünden pek tercih edilmezler.
biri kuyuya taş atmış
Teker dönüş sayısı diyince yıllar önce televole programında mankenlere sordukları "takip mesafesi" sorusu geldi aklıma. Bir manken kızımızın müthiş cevabı yaklaşık şöyleydi:
Muhabir: Pelinsu! Pelinsu... Bir sorumuz olacak sana
Manken: Evet?
- Trafikte "takip mesafesi" ne kadar olmalıdır?
- Eee... İşte o anda kaç km hızla gidiyorsak önümüzdeki araçla o kadar mesafemiz olcak.
- Mesela saatte 100km hızla gidiyoruz?
- Eee. Evet işte önümüzdeki araçla aramızda 100km mesafe bırakmamız lazım.
- Yani Ankara- İstanbul arasında aynı anda en fazla 4 tane araba olabilir öyle mi?
- Evet ama işte kimse uymuyor kurallara..
Aklıma nasıl kazınmışsa heralde en az bi 20 sene olmuştur, unutamıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)