Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yuki izci 250 nasıl bilirsiniz.

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar.
    Cross hastalığım gün geçtikce büyüyor ve biyerden başlamak istiyorum.
    2.el 3.500TL ye buldum biryerden fakat internet üzerinde videolu bilgilendirme bulamadım.
    düşünceleinizi almak isterim , alınırmı , sağlammı , gücü nasıl

Hastalık Öyle bir duruma geldiki elimdeki motorla ormana girer oldum.

https://www.youtube.com/channel/UCvs...IWxn1uPgG0t3qw
    Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.

https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Küba black cat fena değil
    Motoran xf kendi motorum tavsiye ederim
    Mondial extrême gayet iyi
    Extrême 200lugu ise 5bin lira torku çok güzel, sele demiri manet korumaları vs ile geliyor alınabilecek en güzel fiyat/performans ürünü bence bu kulvarda

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    ktm nin eski kasa exc nin görsel olarak benzeri olan 250 cc cg motoru olan pek de sağlam hissettirmeyen ama gidişi nasıl bilmediğim internet ortamında beğenip canlı görünce hayal dünyamı yıkan motor olarak bilirim

superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ktm nin eski kasa exc nin görsel olarak benzeri olan 250 cc cg motoru olan pek de sağlam hissettirmeyen ama gidişi nasıl bilmediğim internet ortamında beğenip canlı görünce hayal dünyamı yıkan motor olarak bilirim

GöZüm korktu
    Neyse bi japona yürüyelim en iyisi.
    berk_cglr bunu beğendi.
    Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.

https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    madem cross yapıcan japon al eski kasada olsa onun 17 bg daha kuvvetli olucağı kesin

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    cross merakınız varsa ucuz çinlilerden başlamak en iyisi, yuki izci iyi bir seçenek gibi duruyor.

Motosikleti
    Fazer
    Daha önce izci hakkında yazmıştım ekleyeyim.Asya rx 250,mondial x-treme max 150,lifan gy200, apachı xz 250 vs. kullandım,denedim.
    Benim çinli cross'lar arasında sahip olduğum ve kullanmaktan zevk aldığım tek motosiklet yuki izci'ydi. Çevremde de çok kullanan oldu o kadar zorlanmalarına rağmen(tek teker,arazi vs) sorunsuz bir şekilde kullandılar. Benim sattığım 10.000 km deydi sanırım, tek problemi yoktu.

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Konuyu Takipteyim. Black Cat kullanıcısıyım. En büyük dert lastik ebatları onun dışında Black Cat'i tavsiye ederim. Başlangıç için almıştım yaklaşık 2 yıl kullandım. Satıp 250 lik bir makine alayım diyorum. Şuan listemin en tepesinde İzci var. İnternette Motomel MMX250 olarak aratırsanız bir dünya sonuç çıkıyor.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Ben Çinli diye biliyorum.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abi cross denilince insanın aklına 2 zamanlı torklu 50 beygir makineler gelir.Yoksa o dağı tepeyi tırmanamazsın.Bu izci , mondial türevi gibi ne idüğü belli olmayan cross vari aletlerle anca tranning yaparsın ormanda.Amatörü eğlendirir yani,başlangıç için binilebilir ama cross yapılmaz kanımca

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi cross denilince insanın aklına 2 zamanlı torklu 50 beygir makineler gelir.Yoksa o dağı tepeyi tırmanamazsın.Bu izci , mondial türevi gibi ne idüğü belli olmayan cross vari aletlerle anca tranning yaparsın ormanda.Amatörü eğlendirir yani,başlangıç için binilebilir ama cross yapılmaz kanımca
    Cross deyince gaz kolunu çevirdin mi gidonu kafana geçirecek, 2-3 metre atlayıp zıplayacak bi motor şart değil bence. 16-17 beygir ile de gayet keyifli geziler yapılabilir. Bu motorların low-end torku aşırı iyi, dizel motorlar 2000 devirde nası patlama yapıyorsa bunlarda da 4000 devirden itibaren deli tork var. Naked makineler gibi 7000 devir üzerinde vermiyo torkunu.

Alıntı ermanay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce izci hakkında yazmıştım ekleyeyim.Asya rx 250,mondial x-treme max 150,lifan gy200, apachı xz 250 vs. kullandım,denedim.
    Benim çinli cross'lar arasında sahip olduğum ve kullanmaktan zevk aldığım tek motosiklet yuki izci'ydi. Çevremde de çok kullanan oldu o kadar zorlanmalarına rağmen(tek teker,arazi vs) sorunsuz bir şekilde kullandılar. Benim sattığım 10.000 km deydi sanırım, tek problemi yoktu.
    Uzun zamandır cross arayışında olan biri olarak konuyu hortlatayım Erman kardesim öncelikle yorumun icin teşekkürler senin gibi bir çok modeli kullanmış birinin yorumu benim acımdan çok daha etkileyici üyeliğimdeki sorun nedeniyle konulara bi türlü yorum yapamıyordum kişilerin fikirlerini alamıyordum sonunda düzeltildi sağolsun bu ilk mesajım hatta sana burdan yorum yapamadığım icin mail bile atmıştım bende yuki izci ve lifan x-plore 200M arasında kaldım bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim gönlüm izciden yana ama fiyat ve ulaşım acısından Lifan önde örnek vermek gerekirse

Lifan 200M - 4400 tl 120 kg 14hp
    Yuki izci - 6500 tl 135 kg 19hp

Bu veriler ne kadar dogru bilmiyorum izci icin 15hp diyen de var 25hp diye de lifan hafif olduğu icin daha avantajlı diyen de var izci çok kuvvetli dağda daha iyi diyende bilen kullanan gören biri olarak yardımcı olursan bi fikir verirsen sevinirim tabi bunun yanında su model su marka diye önerebilecegin varsa bu paralara ona da sevinirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)