Gölhisar güneyde kalıyor; oraya kadar hiç inmedim. Haritada baktım; dümdüz orası da; güzel olsa gerektir.
Denizli - Afyon yolunu Dinar'a kadar çok geldim gittim. Dümdüz, tatlı virajlar, rüzgar, tufan, fırtına .. tamam, fazla abartmayayım
Ama yağmur vardı ...
Dümdüz yolda yağmura girmenin güzelliği şurda; kupkuru ilerlerken ilerde yağmurun inmeye başladığını görüyorsunuz, ve otomatik araba yıkamaya girercesinesine içinden geçip gidiyorsunuz ...
.... heyyooo .... Sonra, rüzgarda kuruyorsunuz. Monttan içeri sızmıyor zaten ... Sonra yine yağmura yakalanıyorsunuz .... ahahaha ....
Demin bahsetmeyi unutmuşum; E87'ye çıktıktan sonra Serinhisar'da sağdaki köfteci güzeldi.
Nazilli'den Isparta'ya dönerken de Dazkırı'da, Dazkırıdan Dinar'a doğru çıkmadan hemen önce sağdaki otel&dinlenme tesisinin köftesi güzeldi; masa yerine sedir gibi alçak masalarda, güzel bir köşede, 1 saatte kendime ancak gelebilmiştim, yemek, çay vs derken
Afyon'a kadar gidecek olursanız, olur da günün birinde, dönüşte Şuhut'tan dönmenizi tavsiye ederim, Afyon ovasından Bozdurmuş beli üzerinden. Kıvrım kıvrım %7-%8 ile inerken Eğirdir Gölü manzarası muhteşemdir.
Bi uzun yola çıksam iyi olacak şu sıralar sanki
.