Yazları kullandığım rotanın bir kısmı, büyük çekmece gölünün başlangıcında üstünden 2 kez geçiyorsun. Etrafta pek çok tarla, boş arazi yeşillik irili ufaklı bi kaç köy var. Aslında geçen hafta yada önceki hafta falan gitsen sapsarı kanola tarlaları çok güzel bir manzara oluşturuyordu. Yaz ortasında da aynı şekilde ayçiçeği tarlaları güzel oluyor. Ben bu rotayı seviyorum İstersen kuzeye doğru yol alıp inceğiz, durusu, hatta çilingoza(milli park) kadar gidebilirsin .
https://www.google.com.tr/maps/dir/4...ea5a26!1m0!3e0
İstanbul'u bilmem, ama feribota atlar, Yalova'ya gelirsen, papatya gelincik vb. türleri görebilmen mümkün.
Yalova'da mavi yeşil yol rotalarını takip edip güzel vakit geçirebilirsin.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
gülhane parkına uğradım. nispeten iyi durumda 5-10 dakika kaçıp saklanmak isteyenlere duyurulur @siyavuş ve @lucas sizede teşekkürler. ilerleyen zamanlarda değerlendireceğim.
çok gaza geldim,
hiç huyum da değildir ama papatyalar eşliğinde süresim geldi.
Bir sıfır eksik kalmış!
Papatya felan bilmemde agac ot istiyosan vur belgrada riva ya yok az yakın olsun diyosan git yıldız parkına biraz kalabalik olur ama öyle işte
yeşil vadi ulu pelit köyü ömerli barajı darlık barajı ve saklı göl gidilmesi ve görülmesi gereken yerler tavsiyemdir...
Kardeşim kır kafayı atla mersine gel senle yaylaya gidelim..papatyanın hasını gostereyim torosların soğuk suyundan odun ateşinde bide çay demleyeyim sana..mangal vs..donuştede bi denize ıslayayım seni...
Kardeşim buyur gel...sozumuz tüm motor sevdalılarına...gelin toprakla uğraşın yemyeşil..burda bi domates salatalık yetişirki kestinmi mis gibi kokarda kokusuyla doyarsın..mangalımızı yakalım..irişkinleri( kasap imalatı yayla sucuğu) pişirelim sıcak koy pidesiyle yiyelim..piynar odununda çay demleyelim..eriklerde yeni yeni oldu dalından yiyelim mantar toplayalım..teklifimiz herkese...
Aha papatya sana
Şakaydı lütfen banada konudan çık deme Bende sizin kadar doğa adamıyım.Ufak bir şapmak istedim sadece papatyada bukadar ısrarcı olunca.
Bunlar gezi rotaları, benim derdim farklıydı, yinede teşekkürler.
Bi an hesap kitap yapmadım desem yalan olur.
istanbul->bursa->ankara->amasya->mersin =)
Ama gündelik hayat kafa nereye sen oraya yolculuğuna izin vermiyor =(
adamlar bize kısayla cennette yaşıyor =)
Konu içerisine serpilmiş şakalar problem değil, hatta okuyan için eğlenceli bile olabilir. Amaçtan saptırma ve benzeri durumlar problem
papatyalar için teşekkürler.
hocam belki uzun bir gezi olabilir ama günü birlik yapılabilir.geçen sene durup dururken içimden bir hevesle,anlık bir düşünceyle,avcılar tarafından direk çanakkale'ye gittim 3 saat sürdü.rota üzerinde sağlı sollu çok papatya gördüm ve hemen uzandım kendilerine tekirdağdan sonra malkara taraflarında Allah'ım bunlar nasıl güzellikler dedim eğer gidebilirsen Çanakkale'ye git derim mükemmel yol ve istediğiniz kadar doğa
Atalarımız ne demiş..yiyen dikilir yemiyen yıkılır...bu buhranların sebebi hep yiyemediğinizden hep..koyunu ikiye bölüp ye bak ne gam kalıyor ne tasa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)