Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sahilden git-gel icin motor mantikli mi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Herseyden once duzgun bir surucu kursuna yazil. Ehliyetini al. Zaten onlar sana ucuz bir vitesli motor denetecekler egitimlerinde. Bisiklet surebiliyorsan, yani iki teker ustunde dengede durabiliyorsan azcik pratikle ehliyeti alabileceksin. B sinifi ehliyetin varsa zaten sadece direksiyon sinavin olacak. Ancak yine de sinavdan bir iki gun once sinav parkuru denemesi yapmakla kalma. Bu esnada hangi motoru alsam diye dusunup arastiracak cok vaktin olacak. Butcenin onemli bir kismi ekipman, sigorta, egitim, icin gidecek. Bu nereden baksan 3bin civari tutacak. Daha fazla ds tutabilir. Zaten sigorta masrafi yasin ve tecruben sebebiyle yuksek cikacaktir. Sonra kalan butcene uygun motorunu alirsin. Ilk motorun olacagi icin cok pahali veya cok guclu motorlari tavsiye etmem. Once emeklemen lazim. Zamanla tecruben de olusunca kendine daha uygun ve istedigin kadar karizmatik motor alabilirsin. Aksini savunanlar da olacaktir bu konuda. Ama ben once guvenlik diyorum. Bu arada ehliyet motor egitim ve trafige cikacak kadar tecrube/ozguven edinmen agustosu bulabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elektrikli al tıs tıs gider gelirsin. Tecrübe yoksa motosiklete hiç başlama...
    Bende diyorum bu motor kazalari niye oluyo,demekki keramet ana karninda ogrenmekteymis. Sende haklisin
    Tefoo bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ekonomin müsaitse 150 lik vespa pcx gibi birşey öneririm

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)