kesinlikle bak plakaya şase noya yoksa cezalarla iflas edersin. sorma 150 lira nedir ya 200 lira zaten araç çekme ücreti bide çekicinin kenarına koyuyorlar yer kaplamıyor bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
ne bileyim belki bomba falan var mı diye bakıyorlar, bende anlamadım. Yani un çuvalı gibi ordan oraya fırlatıyorlar motorları hiç özen yok
Plaka takmamak ya da katlanır plaka takmak daha mı iyi ben çözemedim durumu
Kardesim senin o günkü çorbaydin kamerayi gorunce istemeye istemeye baglamislar arkadasida niye sinyal vermiyon diye cevirmisler 40 kagida halloluyor
aynen öyle ben böyle ağır ceza yedikten sonra dersimi aldım bidaha öldürsen app plakayla dolaşmam ağır cezaların olması lazım ama ceza süreci de kolay olmalı motorumu 1 hafta içinde alabildim beni sürekli orada oraya gönderdiler son 6 günde en az 60 km yol yürümüşümdür. oradaki ağlayan çocuk ise 16 yaşında araba kullandığı için aracı bağlandı başı bayağı derde girdi o yüzden ağlıyordu.
O çocuk 16 yaşında mııı hey maşallah
Geçmiş olsun.
APP plaka taktığımdan beri 2 kere çevirmeye girdim ikisinde de trafik ekipleri plakamı öve öve bitiremedi.
İkisinde de ironi yapıyorlar ağzıma edecekler sandım ama gerçek konuşuyorlarmış
Hatta birini kameraya almıştım ama yanlışlıkla sildim kaydı...
Böyle devlet böyle saçmalık olmaz arkadaş. Kanunlar uygulanmalıdır eyvallah başımızın üzerinde yeri var ve buna lafımız yok.
Gün içinde abartısız onlarca plakasız, abartı egzoz, 13-14 yaşlarında çocuklar görüyorum. Kafada kaskı olmayan, iple bir şeyler bağlamış amcalar görüyorum ve bunlar çevirmelerin yanından ağızlarında sigara ile güle oynaya geçiyor ama biz ? Her çevirmede istisnasız her çevirmede durduruluyoruz. Bu kadar saçmalığın içinde app plaka sorun. Siz önce resmin büyük tarafına bakın ondan sonra bu küçük zımbırtılarla uğraşın. Her şeyde olduğu gibi bu işlerimizde saçmalığın daniskası.
app ile kaç kere çevirmeye girdim hiçbirşey olmadı malesef ülkemiz böyle ben yunus olmaz ise çevirmede durmayıda tercih etmiyorum (plaka yoksa)
harbiden sabırlı adammışsın ben orda değil olayı anlatmak 2 kelimeyi yan yana getirip anlamlı bir cümle kuramazdım sövmekten. ordan çık oraya git burdan gel buraya gir vay anam vayyy.... çok geçmiş olsun.
videoda deli gibi ağlayan eleman kim öyle "abi nolur bağlamayın ya" diye?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
sakın durmamazlık etme. Baran Tursun'u hatırla... İzmir'de çevirmenin dur ihtarına uymadığı için polisler tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü.
Sinir bozucu seyler. Benim de motorun plakasi yillar once yolda farketmeden dusmustu, Goztepe Koprusu'nun oradaki plakacilardan bir tane plaka bastirdim, muhursuz ama orjinalinin aynisindan. Yillardir oyle geziyorum, muayeneden de geciyor, ama bu tur bir cevirmede yakalanabilirmisim.
Bu muhurlu plaka bastirma isi sadece umraniye'de mi oluyormus, gidip direk bana bir muhurlu plaka basin desem basarlar mi, ya da once polisten evrak falan mi isterler acaba, ugrassam bir dert ugrasmasam baska dert.
Bi motorcu arkadan çarpmıştı motoruma. Plakam kırılmıştı. Plakayı aldım koydum çantaya. O şekilde seyir ederken çevirmede ceza yedim bende. Plakayı gösterdim abi kaza oldu dedim ama acımadı 88 lira yazmıştı.
Peki orjinal plakayı yanımızda taşısak, app plaka takılı dolaşmaya devam etsek sorun çıkarırlar mı?
not: 3 yıldır app plaka ile dolaşıyorum manisa gibi yerde en az 150 kere kontrole girdim bir sıkıntı olmadı(izmirde daha polis göremedim.).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)