Sıfır 2015 İnazuma fiyatları 14200TL cik. Sahibinden ilanlara bakıyorum, 15500 e kadar fiyat çeken uyanıklar var. Allah o fiyatı koyana da, o fiyattan alana da akıl fikir versin. Amin.
Sıfır 2015 İnazuma fiyatları 14200TL cik. Sahibinden ilanlara bakıyorum, 15500 e kadar fiyat çeken uyanıklar var. Allah o fiyatı koyana da, o fiyattan alana da akıl fikir versin. Amin.
Rodajı itina ile yapıldığı için öyle onlar. Rodaj önemli..
Geçen bir adam cbr'ı öyle satmaya çalışıyor ekstalı yazmış baktım bitmiş michelin lastikler ve stickrr yazmış asıl komiği o stickerı düşürümde çatlattığı yerlere yapıştırmış çoğunun altındaki çatlak belli ))
Plaka ruhsat masrafını da unutmayalım lütfen, lütfedip plaka taktırmış ruhsat almışlar
bu gözler 80 km'de r 25'e 18,000 yazan insan gördü daha tanımam üstüne
Acınası bi durum alanda çıkıyormu çokta merak ediyorum
onlar enayi arıyor. birde trafik sigortası yapmanıza gerek yok gibi bir saçma lafları var. halbuki ruhsatı devrettikten sonra sigortadan kalan sürenin parasını geri alacak motoru alanda 1 ay içinde sigorta yaptırmak zorunda kalacak. alıcı bunun farkında değilse yapacak birşey yok.
kampanya çok yeni ben geçen hafta teslim aldım yoktu bu kampanya :(
o nedenle ilan verenlerin ya haberi yoktur yada aksesuar varsa üzerinde onları dahil etmiş olabilirler.
14200 lük kampanya pek yeni değil hocam sanırım 2015 ler daha ucuz hatta bursa bayisi sağlam indirim yapıyor inazumalarda!
O fiyatları yazıyorlar , alan olduğunu sanmıyorum. ocak ayına kadar bekledim fiyatlar gene pahalı gelmişti. sonunda eder fiyatına ; ilan fiyatından 1.500 tl indirimle aldım.
R25 i en yuksek fiyattan aratin, ikinci eli ekstrasiz 20bine satan uyaniklar var
O ilanları koyanlar kendileri satın alacakları zaman "10 bin'e bırakırsam alayım" diye mesaj atarlar. Gayet şerefsiz insanlardır. Geçen gün 25 bin km'de 2013 model CBF 150'yi 6100 TL'ye satmak isteyeni gördüm ya artık bir şey diyemiyorum. Ben 2014'e 4750 TL yazdım, salağım herhalde...
İlk motorumu 2006'da Suzuki Bursa bayisinden (Tek yıldız) almıştım. O zamanlar sadece Çin motoru satan ufak bir dükkandı, şimdi SYM, Suzuki ve Hyosung bayisi oldular. Bursa'da en iyi esnaflığı olan motorcu diyebilirim. Geçen gün sokakta bir tane siyah renkli aksesuarlı F modelinden gördüm, gerçekten harika duruyordu. Ben de önceden mavi seviyordum ama siyahı görünce fikrim değişti gibi. Bunun gücüne, tipine falan burun kıvırıp R25 bakanlara da hayret ediyorum. Tamam tarzını sevmiyor olabilirsin ama 250 cc'nin açık ara en iyisi Inazuma F'dir.
Serkan abi bende tekyıldız bayisininden bahsetmiştimde ismini yazmadım millet yanlış anlar diye!Ayrıca inazuma f modelinin 2016 modeline bir bak abi bembeyaz çok güzel bir alet acaba beyaz rengi bize gelir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Güzel insan sen birde 2016 beyaz inazuma f modelini gör şişman trafik polislerinin motoruna benziyor tam bana göre
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Hatay bayi 2015 sıfır inazuma f e 15500 istedi bursa da biri ikinci el bomboş makinaya 16250 yazmış sorduğumda kampanyayı kaçırdığını kendisine 750 liraya malolduğundan bahsetti gerçi 15500 + plaka ruhsat lastik çanta derken yine 17500 ü bulacak
Rodaşı 40 60 km re sakin yapıldı hatta gece yapıldı motor ısınıp yorulmasın diye sonra malum resim koymuş tek teker yaparken şimdi bu şahsa ne dediğimi anladınız siz
Mesala km re 10 bin küsürde lastikler yeni bilmem ne ulan saten orjinal lastiğiyle anca 10 bin yapılırdı lastik yeni diye parasını banamı iteliyon
efendim ful koruma demiri koyduysan kendin ne motor düşürse maddi yönden canım yanmasın diye taktırdın 250 tl ulan sıfır 250 niye bana itikliyon
46 lt çanta taktırdım sanarsın 1000 tl lik givi taktırmış bide söylüyor rks maksim gibi 150 200 tl çanta sa sola sürtmüş darbe almış almamış onunda sıfır fiyatını fiyata ekliyor
abi muyane yapıldı 2 yıl muyane derdin yok sanki bana yapmış
efendim sgortası yapılmış sanki bana yaptı inek
bakımları yetkili serviste şu şu yapılmış zahmet oldu yapmasaydın hatta benzin yerine su koyaydın öyle yol alırdın
Ulan eskiden galarici emlakçı telefoncu diyoduk şimdi halkımızdan tatlı su kurnazları türemiş resmen ve görüyorum bu tip insanları aylar yılarca satamıyorlar veya kerizi buldular satılar arkadan baya bi hayır duası alıyorlar
Sonra nemi oluyor bayiler sıfır motor yetiştiremiyor piyasa ceblerini dolduruyorlar kesatne kebab yemesi sevap
Efendim japon alırsan zarar etmesin satar ken altın gibi mubarekler kulanmalık deyil yatırımlık arsa tarla altın borsaya girmişler sanki öpsünler sizi hemi
Ben sıfırına 44.000 tl fiyat aldığım motor için 9.000 km'de 2. eline 50.000 tl isteyen adam gördüm bunlar ne, ekstralarıda koruma takozu var, arka sehpa kaldırma aparatı var başka bişeyi de yok, millet uçmuş kafasına göre herkez bişey istiyo, sövsen günah olur sövmesen içinde kalır insan delleniyor böyle ilanları görünce, sorsan hocam 49 verdiler vermedim der ama ilan 6 ay yayında kalır halâ satamaz ilanın süresini uzatır, almayacaksın arkadaş enayi değilsen almayacaksın, sıfırı 44.000 tl olan motorun 2. eli maksimum 41.000 tl eder üstünü verirsen enayiliktir, az çok piyasadan öğrediğimiz şey 2. elde bir araç sıfır fiyatına en fazla %10 yaklaşabilir onun daha altı istenen araç alınmaz, yani 44.000tl olan bir araç en fazla 40.500 eder onun üstü sıfır fiyatıdır zaten, 3 kuruş için neidü belirsiz bi motor almak saflıktan başka bişey değildir istediği kadar aksesuar olsun üzerinde... Bak dellendim yine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)