Merhaba Arkadaşlar ,
Motoru Otoparkta bırakıyorum fakat bazen okula gidiyorum bazen kız arkadaşım yanına gidiyorum motor bir süre kapıda yada benden uzak bir yerde duruyor ve benim kaskom yok bu nedenle içimde rahat değil.
Bazı güvenlik önlemleri almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Motor : Xmax 250
Motorun bagajında sadece kendi kaskımı taşıyorum
Spy 5000 taktırmayı düşünüyorum :
Birde Çok abartmadan uygun bütçeli sağlam bir Disk kilidi almayı düşünüyorum . Sizin fikirleriniz neler acaba
Ben disk kili olarak sadece bunu bulabildim : http://volkanbisiklet.com.tr/onguard...nahtarli-kilit
Belgeseli filan var diye sağlam göründü . Cevaplar için Teşekkürler
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Kilit konusunda bi fikrim yok ama bi sorum olacaktı. Knox handroidi 500 tl nereden aldın?
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız darısı motoru olmayanların başına
Hayirli olsun. Kask biraz buyuk gozuktu bana. Kafaniza siki oturuyor degil mi?
Çok teşekkür ederim.
Kask tam oldu aslında hafifté sıkıyor , sırtligi da ilk fırsatta alıcam . Ama kimse yukarıya yazdığım kilit sorusuna cevap vermedi
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle, darısı başıma...
Çok teşekkür ederim. Saolasınız ama kilit oneriniz yok mu
Tekrardan merhaba Arkadaşlar ,
Dün n11 den Disk Kilidi satın aldım , gerçekten çok araştırmıştım ve sonunda kararımı verdim , Onguard 8005 aldım. Yanında kablosu olması benim için bir artı oldu vede büyük olduğu için daha kullanış tabi bagajınız varsa . Buyurun fotoğrafları .
Motorun bagajında böyle taşıyorum sadece kendime kask taşıdığım için alandan yana sıkıntım yok .
Bunlarda Kablolu ve Kablosuz uygulamaları
Burada Forumdan Taner abi ( Ayzek ) sayesinde motoruma Spy 5000 Taktırdım Kendisine çok teşekkür ederim . Çok yardımcı oldu çok sıcak kanlı bir insan . Ona ve arkadaşına çok teşekkür ederim . Darısı sizin başınıza Allah a Emanet olun , tekeriniz düz bassın
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Hayirli olsun gule kullanman dilegiyle faydamiz olduysa ne mutlu bana
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin.
Nuansiyen merhaba,
Forma Cortina botlar hakkinda bir degerlendirme yapmaniz mumkun mu?
Tesekkurler.
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dıleği ile..
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
hayırlı olsun birader
kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun güle güle kullanın ekipman ve motor çok güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)