HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ( EKİPMANIM VE MOTORUM )
Reklamlar
-
ayzek adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun dostum inşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle eğitim işi ne durumda
Abi eğitim işi kendi tecrübem le yavaş yavaş bunada alışmaya çalışıyorum . Eğitim için bütcem kalmadı eksilere düştüm suan .
Bide biSey söylemek istiyorum
Ben 1.73 boyundayim kiloda yaklaşık 65 kg
Motor durunca bazen üstüme yıkılıyor zor topluyorum bide geri çekerken bazen kendi kendine gaz veriyor moralim bozuldu
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Reklamlar
-
Şekil olmuşunuz güvenli sürün, hayırlı olsun.
-
Nuansiyen adlı üyeden alıntı
Abi eğitim işi kendi tecrübem le yavaş yavaş bunada alışmaya çalışıyorum . Eğitim için bütcem kalmadı eksilere düştüm suan .
Bide biSey söylemek istiyorum
Ben 1.73 boyundayim kiloda yaklaşık 65 kg
Motor durunca bazen üstüme yıkılıyor zor topluyorum bide geri çekerken bazen kendi kendine gaz veriyor moralim bozuldu
Dururken hep iki ayağını da yere koy, tek ayak yerde diğeri motorda denge sağlamaya çalışma ve mümkün mertebe yere sağlam bas. Daha yeni. Alışacaksın. Geri çekerken kendi kendine gaz vermez. Motoru çekmeye çalışırken gazı sen açıyorsun. Ona dikkat et.
Hayırlı olsun kazasız belasız.
-
sinan.erkan adlı üyeden alıntı
Dururken hep iki ayağını da yere koy, tek ayak yerde diğeri motorda denge sağlamaya çalışma ve mümkün mertebe yere sağlam bas. Daha yeni. Alışacaksın. Geri çekerken kendi kendine gaz vermez. Motoru çekmeye çalışırken gazı sen açıyorsun. Ona dikkat et.
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Çok teşekkür ederim ben tek ayakla yaparken oluyor du bu inan motoru bırakasim geldi o àn otopark önünde öyle olunca ama daha ilk günüm du yapabilirim İnsllah . Teşekkür ederim
-
Kardeşim hayırlı olsun. Sevincin neşen daim olsun. Ekipmanlarından tutta motoruna kadar herşey süper. Eğitim için bütçen kalmadığını söylemişsin. Keşke biraz arttırabilseydin. Kafana takılan birşey olursa veya pratik yapmak, bazı kritik konuları öğrenmek istersen dilediğin zaman bana msj atabilirsin. Yardımcı olabilirim seve seve.
Tekerin düz bassın
-
ozwizard adlı üyeden alıntı
Kardeşim hayırlı olsun. Sevincin neşen daim olsun. Ekipmanlarından tutta motoruna kadar herşey süper. Eğitim için bütçen kalmadığını söylemişsin. Keşke biraz arttırabilseydin. Kafana takılan birşey olursa veya pratik yapmak, bazı kritik konuları öğrenmek istersen dilediğin zaman bana msj atabilirsin. Yardımcı olabilirim seve seve.
Tekerin düz bassın
Çok teşekkür ederim abi , Bütün sorularımı ilk size yönelticem , Desteğiniz için çok teşekkür ederim çok iyisiniz
-
hayirli olsun bir bilincli scooter kullanicisi olarak tebrik ederim kask bile takmiyor cogu cunku . bu arada insallah absli modelini almisinizdir tekrar hayirli olsun
-
Hayırlı olsun. Güzel tercihler. Allah kaza bela göstermesin
Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır ! M.KEMAL ATATÜRK
-
Öncelikle hayırlı olsun. Tüm genç arkadaşlar bu işi sizin kadar ciddiye alsa ülkemizde motosiklete bakış açısı çok farklı olurdu.
Neyse benim önerim madem eğitime bütçeniz kalmamış o zaman boş bir alan bulup 8 çizmek, daire çizmek, u dönüşleri, fren çalışması, düşük hızlarda denge sağlama çalışması gibi alıştırmaları vakit ayırarak yapmanızdır.
Bunlara bir süre alıştıktan sonra, trafiğin yoğun olduğu (tabiri caizse kilit) caddelerde bol sürüş yapmanızdır. Bunlar hem başlangıç için çok keyifli olur hemde iş başa düştüğünden risk olmadan kendinizi geliştirmiş olursunuz.
Araçların dibine kadar girmeyin özellikle büyük araçların giderken veya park halinde sakın arkalarına park etmeyin veya çok yakınında durmayın. Birden geri gelmeye başlar ve sizi hiç bir şekilde göremezler. İlk sürerken en çok karşılaşılan sıkıntılardan biridir konumlanma.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
-
Aa ben bu başlığa nedense bakmadim 2 gündür)
Super olmuş hayirli olsun kardeşim
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
hayirli olsun bir bilincli scooter kullanicisi olarak tebrik ederim kask bile takmiyor cogu cunku
. bu arada insallah absli modelini almisinizdir tekrar hayirli olsun
Teşekkür ederim .Absli olanı alamadım arada 2.000 Tl oynuyordu onuda ekipmana ayırdım mecbur , 3-5 kuruş kaldı onlarlada disk kilidi ve branda almayı düşünüyorum .
OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun. Tüm genç arkadaşlar bu işi sizin kadar ciddiye alsa ülkemizde motosiklete bakış açısı çok farklı olurdu.
Neyse benim önerim madem eğitime bütçeniz kalmamış o zaman boş bir alan bulup 8 çizmek, daire çizmek, u dönüşleri, fren çalışması, düşük hızlarda denge sağlama çalışması gibi alıştırmaları vakit ayırarak yapmanızdır.
Bunlara bir süre alıştıktan sonra, trafiğin yoğun olduğu (tabiri caizse kilit) caddelerde bol sürüş yapmanızdır. Bunlar hem başlangıç için çok keyifli olur hemde iş başa düştüğünden risk olmadan kendinizi geliştirmiş olursunuz.
Araçların dibine kadar girmeyin özellikle büyük araçların giderken veya park halinde sakın arkalarına park etmeyin veya çok yakınında durmayın. Birden geri gelmeye başlar ve sizi hiç bir şekilde göremezler. İlk sürerken en çok karşılaşılan sıkıntılardan biridir konumlanma.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim , Tez yazımı ve İş sorunu yüzünden pek binemiyorum şuan ama dediğiniz çok mantıklı geldi , ilk fırsatta bunu uygulamak istiyorum , İnşallah başarabilirim . Desteğiniz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
awesomee adlı üyeden alıntı
Aa ben bu başlığa nedense bakmadim 2 gündür
)
Super olmuş hayirli olsun kardeşim
Çok teşekkür ederim , Tekeriniz düz bassın
-
Çok teşekkür ederim , Tez yazımı ve İş sorunu yüzünden pek binemiyorum şuan ama dediğiniz çok mantıklı geldi , ilk fırsatta bunu uygulamak istiyorum , İnşallah başarabilirim . Desteğiniz için teşekkür ederim.[COLOR="Silver"]
Eğer Pendiğe yakınsanız ben ara sıra sahildeki pazar yerinde (pazar olmadığı günler boş büyük bir alan) çalışmalar yapıyorum. Sizide beklerim.
-
OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı
Eğer Pendiğe yakınsanız ben ara sıra sahildeki pazar yerinde (pazar olmadığı günler boş büyük bir alan) çalışmalar yapıyorum. Sizide beklerim.
Çok teşekkür ederim çok güzel bir teklif , Kağıthane de oturuyorum keşke yakın olsak . Gerçi bu hafta çok yogunum okulum ve işim yüzümden
-
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim , çok sağolun beni siz bilinçlendirdiniz .
Pantolon değil ama bir dizlik almayı düşünüyorum en kısa zamanda bütçem sadece bu ekipmanlara yetti ne yazıkkı ki .
Kask ve montun renginden birde motora jant şeridi çekip kombinlemek istiyorum , hepinizin tekeri düz bassın teşekkür ederim , Darısı almak isteyen kardeşlerime abilerime umarım en kısa zamanda alırsınız
Çorap gibi giysinin altına üstüne giyilebilen ayrıca cırtları ile de tutturulabilen dizlikler var. 60 TL 2 dizlik 2 dirseklik, hemen al aksatma Allah korusun, hayırlı olsun.
-
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, ben birşeyi merakettim bu HJC kasklar bu kadar pahalımı yaa ?? Ben bundan 3-4 sene önce HJC'nin RedBull serisi bir kaskını alacaktım Aliexpress'de 100$'mı neydi internetten araştırım kullananda bulamadım, bende dandiktir diye vazgeçtim, nasıl kask kullanılışlı mı, sağlam mı ? biraz da sen bize yardımcı ol artık hep biz olmayalım
-
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Çorap gibi giysinin altına üstüne giyilebilen ayrıca cırtları ile de tutturulabilen dizlikler var. 60 TL 2 dizlik 2 dirseklik, hemen al aksatma Allah korusun, hayırlı olsun.
Bunları nereden bulabilirim abi ,
Eksiklerim var , Kilit , Alarm , Dizlik Jant şeridi tamamlamam lazım da bunları
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, ben birşeyi merakettim bu HJC kasklar bu kadar pahalımı yaa ?? Ben bundan 3-4 sene önce HJC'nin RedBull serisi bir kaskını alacaktım Aliexpress'de 100$'mı neydi internetten araştırım kullananda bulamadım, bende dandiktir diye vazgeçtim, nasıl kask kullanılışlı mı, sağlam mı ? biraz da sen bize yardımcı ol artık hep biz olmayalım
Hahahah . Henüz motoru 2 gün kullandım abi . Ama 2 günlük yorumlarsak kafam çok rahat gayet iyi hissetiriyor ama ben kapalı kask alısık olmadıgım için vizörü açık geziyorum rüzgarı hissetmek sesleri duymak hosuma gidiyor . Bana Göre HJC kaliteyi diğerlerine göre daha ucuza sunuyor kask kalite kokuyor bilmiyorum belkide ls2 den geçtigim için öyle geliyordur
-
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza yüzü göstermesin
-
Çok güzel olmuş kardeşim sana helal olsun güzel tercihler yapıp giyinmişsin
Yani buraya gelip nasıl teker yapılır diye soran Apache ler zibidi tiplerden olmadığım için seni tebrik ederim
Tekerine taş değmesin
-
F54 adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş kardeşim sana helal olsun güzel tercihler yapıp giyinmişsin
Yani buraya gelip nasıl teker yapılır diye soran Apache ler zibidi tiplerden olmadığım için seni tebrik ederim
Tekerine taş değmesin
İyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim . Apacilikle. Serserilikle isim yok çok şükür öyle kendi halimde git gel gez takılıyorum daha doğrusu takılmak istiyorum �� henüz uzun sürelı binenedim motora
-
Vizoru kapat mutlaka şu aralar börtü böcek çok çarpıyor vizore. Gözüme çarptığını düşünmek bile istemem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)