HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ( EKİPMANIM VE MOTORUM )
Reklamlar
-
Dizlik, korumalı şort, sırtlık mutlaka al
Dizlik almazsan dizinin üstünde düşmede sakat kalabilirsin
Korumalı şort almazsan popo üstü düşmene popon cildin zarar görür
Sürtünmeye bağlı olarak kalçan komple çıplak olabilir
Sırtlık almazsan sırt üstü düşmede belin omurilik ciddi kalıcı zararlar görebilir sakat kalabilirsin
Reklamlar
-
Hayırlı olsun.. Motorda ekipmanlarda çok yakışıklı. Allah kaza bela vermesin gülerek kullan. 😊
-
Ekipmanlar ve motorun kalitesine diyecek bi şey yok.Diyeceğim tek şey kombin falan da güzel olmuş ellerine sağlık Allah kaza bela vermesin inşallah
-
Hayırli olsun güle güle kullan. Tekerin düz bassın. Ayy ne güzel yepyeni bir motor, yepyeni ekipmanlar ve o ilk heves ^^ Allahm kendimi hatırladım. :D kombinde güzel olmuş.
-
Hayırlı olsun.
Ekipmanlar da motor da çok güzel...
-
Hayirli olsun kardesim kazasiz belasiz barzosuz insallah internetten kaza videolarini izlemeni tavsiye ederim ozellikle surtunmeli kazalarda olabilicek isi ve cildine olan etkilerini ogrenmen gerek kasksiz nasil olmayacaksa pantolonsuzda malesef olmaz. Asfaltta suruklenmen ile ortaya cikicak isi sebebiyle Allah korusun normal bir pantolonla etinin erimesine bile sahit olabilirsin. 20 km ile dusmuceksin sonucta. Ben sana kevlar pantolon oneririm gunluk kullanim kot tarzinda tasarliyolar ve yerli uretim oldugu icin rahat ol bu sefer biz kazik yemiyoruz ucuza geliyor belkide en ucuz ekipmanin olucak tech90 yerli uretim yapan bir marka ve yamaha ya felan pantolon uretiyor 250 lira civarlarinda kevlar korumalari pantolon alabilirsin ve isinide gorucektir diye dusunuyorum forumda cogu kisi tech90 kullanir. Kalca koruma ve diz korumada pantolonun yaninda geliyor diye biliyorum yani ekstradan dizlik masrafindan kurtulucaksin. Forumda arastirma yapmani tavsiye ederim bu konuda.
-
Hayırlı olsun dostum.Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı olsun. Dizlikde almalısınız bence bi tane. Tekeriniz hep düz bassın.
-
Hayırlısı olsun kardeşim, örnek motorcu olmuşsun bol keyifli sürüşler..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Ne güzel adamsın helal olsun sana maşallah.
-
Hayirli ugurlu olsun.Kazasiz belasiz
-
Nuansiyen adlı üyeden alıntı
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim , çok sağolun beni siz bilinçlendirdiniz .
Pantolon değil ama bir dizlik almayı düşünüyorum en kısa zamanda bütçem sadece bu ekipmanlara yetti ne yazıkkı ki .
Kask ve montun renginden birde motora jant şeridi çekip kombinlemek istiyorum , hepinizin tekeri düz bassın teşekkür ederim , Darısı almak isteyen kardeşlerime abilerime umarım en kısa zamanda alırsınız
Kesinlikle dizlik değil pantalon tavsiye ediyorum. Ben motosiklet pantalonun ile kaza yapıp dizimi çarpıp pamuk gibi hissedip hiç yara almadan çıkmışken, arkadaşım basit bir düşüşte dizliğini kırdı. Ve dizi 2-3 gün ağrıdı. Üstelik en büyük handikapı dönme olayı dizliğin. Ki birde hızlı yaptığınuz kazalarda sürtünmeye dayanmak için kesinlikle pantalon tercih edin.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Vayy be.. adam ne kadar hisli, ne kadar içten yazmış maaşallah..
Allah herkesin gönlüne göre versin. Kazasız sürüşler dilerim dostum. Hayırlı uğurlu olsun.
-
Hayirli olsun. Ilk benzin alirken pompaciyi gordun mu?
-
okan kükner adlı üyeden alıntı
Son aldıgım motorda pompacıya cebımdekı son 10 lırayı verdım abı ılk kez sen koyuyosun benzını dedım e adettendır dedı abı kusura bakma son param ama dıger motorda yıne ılk sana gelcem dedım 9 ay oldu aklımda sıradakı motoru alınca aynı pompacıya gıtcem :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
okan kükner adlı üyeden alıntı
Hhahahqhq ben heyecandan benzin kapağını açarken elimi yaraladim baya bi kan aktı arkadaşım aldı benzini hiç aklıma gelmedi o àn inan
İyi Yorumlarıniz için hepinizé çok teşekkür ederim Allâh razı olsun
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız
-
Hayırlı uğurlu olsun. Hepsi çok güzel.(Pantolonu ihmal etmemeni öneririm.)
-
Hayirli ugurlu olsun. Pantolona ihtiyaciniz kesinlikle olacak. Ayrica motorunuza artci alacaksiniz ve cogu zaman onun ekipmani eksik olacak veya hic olmayacak. Bagajiniza bir kask bir dizlik ve dirseklik koymanizi tavsiye ederim. Motor sizin kontrolunuzdeyken ve ona daha siki bagliyken artciniz, bir dusme veya kaza durumunda hasara cok daha acik olacaktir. Ayrica surucu olarak bacaklariniz motor icinde kalacak ancak bir devrilmede onun bacagi altta kalacak.
-
Hayırlı olsun hocam Qllah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)