Evet abilerim ve kardeşlerim motosikletinize yakıt'ı nereden alıyorsunuz ? En kaliteli bulduğunuz istasyon hangisi ? Teşekkürler..
Evet abilerim ve kardeşlerim motosikletinize yakıt'ı nereden alıyorsunuz ? En kaliteli bulduğunuz istasyon hangisi ? Teşekkürler..
Benzini shell'den, yaprağı kelden derler ama ben genelde opet'i tercih ediyorum.
opet hariç neresi olursa. (teknik bilgim yok. Opete karşı bir antipatim var sadece. Nedenini bilmiyorum.)
Normalde Damla Petrol ama benzinim biterse en yakın benzinci hangisi ise ondan alırım.
2 günde 9 sefer benzinciye uğradım, hep depoyu fulledim. Kaliteli olarak bildiğimiz firmalardan aldığım yakıt hep 10-20 km daha az götürdü. Yerel firmalardan aldığım yakıtların menzili daha Uzun oldu. Icimde şüphe uyandı niye böyle acaba diye...
shell 95+ nitro,şaşmıyorum.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Az daha zorlar iseler, musluktan beslenen matur yapacam, ahanda bura şe ettim.
Shell nitro akar, 2. bp , 3. opet gerçekler acı bulunduğum ilçede en temizi Türkpetrol tp dir.
Shell nitro+++
Merhaba,
Lukoil'e mecbur kalmadıkca girmem
tamamen psikolojik sebeplerden..Benzin bitmek üzereyken zar zor yetiştiğim lukoil de pompacı resmen benzin yok dedi Antipatiklik ordan..
Kazasız belasız
Shell'den aldım iki kere, motor stop ediyodu, normal giderken tekliyo gibi geliyodu. Opet'ten alıyorum son 3-4 seferdir, bi sıkıntısını görmedim şimdilik.
Sunpet. (10 harf)
Yakıt özel isim değil , kesme işareti kullanmanıza gerek yok.
Opet.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
nerede azalırsa oradan alırım, hiç öyle şurdan almam burdan alırım yapmadım.
benzin altı üstü, bu kadar anlam yüklemeyin. yanıp gidecek
ayrıca 95 oktandan başka almayın, plus nitro en bi süper vs şeylere aldanmayın. paranıza yazık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)