Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosikletlerinize yakıt'ı nereden alıyorsunuz ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Marka farketmez nerde biterse ordan. Sadece yaşadığım yerde devamlı shellden alıyorum çünkü sahibini tanıyorum, değerli bir abimiz.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2009 Ducati Monster 696
    opetten alıyorum. hatta otobilim anahtarlığı çıkarttırdım motorun başından ayrılmadan ödememi de oracıkta yapabiliyorum. tavsiye ederim.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karacabey'in çıkışındaki Opet'ten alıyordum genelde.Şimdi aynı benzin istasyonı Petrol Ofisi oldu yine oradan alıyorum.Sanırım konum olarak bana uyduğu için orayı tercih ediyorum.Bunun dışında marka olarak genelde sırası ile Opet,Petrol Ofisi,BP,Shell tercih ediyorum.Beleş temiz tuvalet,para atarak kendi aracınızı yıkayabileceğiniz oto yıkaması,düzgün lastik hava basma istasyonları gibi faktörler tercih sebebidir.

mgkmumy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pegeot 103. gt250r. suzuki inazuma .2004 yamaha r1
    mümkün olduğunca petrol ofisinden alıyorum kalite hissi uyandırıyor.

Motosikleti
    HONDA CBR 125R
    Shellden şaşmam genelde yaşadıgım il 200bin nufuslu kücük bir yer ama 4 5 tane şel var saten başka ihtiyacım olmaz bir kere izmire giderken depomda cok az benzin kalasıya kadar shell aradım sonra petrol ofisinden aldım ama kesinlikle benzinin motordaki etkisini gözlerimle şahit oldum eski motorumda hep selden alırdım 6 ay sonra falan selle bir sorun yaşadıgım için başka bir firmadan almaya başladım motor shelde 1. Vites --40 2. Vites 80 3. Vites 110 derken oraya geçtikten 1-2 ay sonra 1. Vites 25 2. Vites 60 3. Vites 90 a düştü ve motor normalden fazla bagırmaya başladı buda böyle bir anımdır heryerden benzin almam.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kredi kartı tercih ediyorum, puan da veriyor

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı grk64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shellden şaşmam genelde yaşadıgım il 200bin nufuslu kücük bir yer ama 4 5 tane şel var saten başka ihtiyacım olmaz bir kere izmire giderken depomda cok az benzin kalasıya kadar shell aradım sonra petrol ofisinden aldım ama kesinlikle benzinin motordaki etkisini gözlerimle şahit oldum eski motorumda hep selden alırdım 6 ay sonra falan selle bir sorun yaşadıgım için başka bir firmadan almaya başladım motor shelde 1. Vites --40 2. Vites 80 3. Vites 110 derken oraya geçtikten 1-2 ay sonra 1. Vites 25 2. Vites 60 3. Vites 90 a düştü ve motor normalden fazla bagırmaya başladı buda böyle bir anımdır heryerden benzin almam.
    Sibop ayarları bozulmuş olabilir mi? Hiç baktırdın mı?
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    genelde benzinciden alıyorum

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi kartı tercih ediyorum, puan da veriyor
    İng bank Pegasus kartı kullanıyorum. Herhangi bir alışveriş. Benzin dahil. Her alışveriş için kullanabileceğim %1 tl kadar uçuş puan veriyor.
    2 yılda kredi kartı online checkin ve uçuşlardan toplam 550 tl civarında uçuş puan birikti

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    . PO

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)