Opetten alıyorum, hiçbir teknik bilgi kapsamında değil. Sadece seviyorum :D
Opetten alıyorum, hiçbir teknik bilgi kapsamında değil. Sadece seviyorum :D
Kıbrıs Türk Petrolleri ve Alpet memlekete dönünce BP,GO,Opet neresi gelirse
Opet
bu konuda defalarca başlık /konu açıldı. Konu açmadan önce biraz arama bölümüne bakınız. Nereden alındığına gelince: Herkes kendi bölgesinde yakın, temiz ve dürüst olduğunu düşündüğü yerden alır. Örneğin ben yakınımdaki bir opet veya şelden alırım. Ama bu şelden daha yakın mesafede başka bir şelden sahtekar olduğunu düşündüğüm için almam. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Kafa açalım Biraz :Geçenlerde Shell Nitro hakkında bayağı detaylı bilgiler paylaşıldı forumda . O günden beri bende Shell Nitro kullanıyorum . Haa "farkı farkettin mi ?" derseniz, Vallaha daha önce de gidiyordu şimdide gidiyor. acaba sadece Psikolojik mi
Konuyu açmadan önce aratınız:
http://www.motosiklet.net/forum/anke...rsunuz-10.html
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Ben Shell den eşim de petrol ofisinden.
ilk tercihim benzin istasyonunun yeni olması en fazla bir kaç yıllık olacak malum yer altında bulunan tankın içerisinde ki
metal paslanması kimyasal korozyon meydana gelmesidir.
bir çok benzin istasyonu bunu filtre etmiyor sonuç da 15/20 tonluk tank da 500 litreye yakın fire veriyor.
Antalya'da bir benzin istasyonu var ismi gulf tesadüfen girip benzin aldığım bir yerdi ve artık daimi müşterisiyim.
hemen yanında opet var inanırmısınız bilmem ama adamlar sinek avlıyor.
[IMG][/IMG]
Petrol Ofisi , Opet , BP
Başkada yerden benzin almayız arabaya,motosiklete.
arabayada motorada opet den alıyorum memnunum.
Uspet diye biyerden almistim sadece bi kereligine cbr tekledi nasil les oldugu anlayin :D
Shell nitro - opet
ben teb in total kartını kullandıgımdan totalden alıyorum da %5 indirim bir şey değil
Total, Opet, Bp, PO... kredi kartları hangisinde daha karlı kampanya yapmışsa ondan alırım.
Lavaboları temiz, bakımlı, yeni olan yerden almaya özen gösteririm.
Aynı zamanda ücretsiz çay servisi olanları da oluyor. İkram iyidir
Bir de, çalışanlara üst baş olarak önem verilmesi de önemlidir.
İstanbuldaki belkide en guvenılır olan Opet ortakoyden bugune kadar benzın aldıgım her gun motoru eve elımde goturdum :D
henüz benzin almak nasib olmadkı ama shell tercihim olurdu.Bitçek gibi olursa en yakındakinden
İlginç cevaplar gelmiş. Ben kuruş hesabı yaptığım zamanlarda çok meraklıydım bi 10.000 km hepsini inceledim heralde. Bizim burada (Kırklareli) en iyi istasyon PO benim motoruma ve sürüş tarzıma göre. En kötüsü de Gulf gerçekten rezalet %40 a yakın yakıt sarfiyatı farkı çıkardı ve gerçekten gitmedi motor. Ama yukarıda bi arkadaş da başka yerde çok memnun olduğunu yazmış.
PO dan sonra TP BP Shell geliyor ondan sonra Opet Energy Total vs geliyor. Tabi dediğim gibi yöreden yöreye fark ediyor. Hatta istasyondan istasyona bile fark ediyor, bazı PO istasyonları da yakıt/performansta geri kaldığı oluyor. Tabi bunlar psikolojik de olabilir ama genel bakışım bu yönde.
Kırklareli'de yaşayanlar için şehiriçindeki PO yu öneririm. :D
Mazot için her daim Energy. Ucuz ve iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)