Rüzgardan Müzik sesi kayboluyor? YARDIM!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motorsiklet sürerken müzikmiı
-
Kulakici kulaklik cozebilir.
Hem biraz ruzgar sesini yalitir, hemde muzigi kismaz.
Onerim kisik ses te tek kulaklik kulak ici. Diger kulaga kulak tikaci.
Ben oyle yapiyorum.
-
Rüzgar sesini bastırmak için müziği daha yüksek sesli açıyorsun ve kulakların ırzına geçiyorsun yapma. Bunu okurken benim kulaklarım ağrıdı. Kulak tıkacı kullan. Hem motorda müzik dinlemek dikkat dağıtır kaza riskini artırır.
Hatta şöyle bir durum var uzun süreli lastik sesi bile duyma kaybı yaratıyor
-
Sana tavsiyem motosiklet kullanırken müzik dinlememen olacaktır.
Özellikle şehir içinde kulaklarını müzkle meşgul edersen duyman gereken uyarı veya ikaz seslerini duyamayabilirsin. Bu da kazaya sebebiyet verebilir.
-
ben kulak ici kullanıyorum en kücük silikon ucuyla kullan orta veya büyük olan kulaktan ckar kask takarken
keyif aldıgınızı hissedersiniz
-
Görüşlerinizin çoğunluğu müzik dinlememekten yana Kulak tkacı zaten kullanıyorum da hani uzun yolda sıkılmayayım diye. Neyse teşekkürler arkadaşlar... Kulak tıkacı ile kafa dinlemek en sağlıklısı dediğiniz gibi.
-
kulak ici kulaklik olur ses almaz fakat refleksler de zayifliyo :D
-
ben samsung note 4 ün kendi kulak içi kulaklıklarla dinliyorum vede ortanın da altında bir sesle dinliyorum ki motorun bi ara egsozundaki susturucu düşmüştü ona rağmen 130-140 km gibi bir hızda bile duyuluyor yüksekte sesle bile değil sesi en sona kadar açınca zaten kopuyorsun hayattan hele ki biraz sert gaza getiren bir tarzın varsa (misal ben slayer,slpknot vs ) ne ara gittiğini farketmezsin ama tavsiye etmem çok sakat öylesi :D
-
Dinlemesek sanki daha iyi, ne sehir ici ne sehir disi..
-
-
kaskı değiştir fullface kullan
-
enderbilgi adlı üyeden alıntı
kaskı değiştir fullface kullan
arkadaşımız sanırım fullface kullanıyor. Ne kadar fullface de olsa, belli bir süratte ses muhakkak oluyor, ses yine kaybolur diye yorumluyorum.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)