Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çarpıp kaçtılar lütfen yardım

REKLAM ALANI
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Şikayeti canıma kast etti, beni öldürmeye çalıştı şeklinde yaparsan işin rengi değişir. Zaten hastaneye kaldırılmışsın, sende ve motorda olan hasarlar da bunun en büyük kanıtı.

Polis paşa paşa işini yapacak. Delil olarak kullanabileceğin her şeyin fotoğrafını çek bir kenarda dursun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    geçmiş olsun.
    öncelikle Cumhuriyet savcılığına; olay yeri saati, olayın oluş şekli vs. bilgilerin yazılı suç duyurusunda bulun.
    daha da önemlisi BİMER'e yazarsan net sonuç alırsın. Başbakanlık İçişleri Bakanlığına havale eder. İçişleri bakanlığı İl Emniyet Müdürlüğüne hava eder ve işin peşini bırakmazlar.
    sigorta konusuna gelince; Sigorta paralarından ayrılan bir fon var, bu şekilde sigortasız araçların karıştığı kazalardaki karşı tarafın hasarını ödüyor. internette araştırırsan bulursun, oraya baş vurup hasarını karşılayabilirsin.
    A.Volkan bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Geçmiş olsun, motoru o halde sat, parasıyla avukat tut, ceza alana kadar da bırakma. Aslında cezası o pislik herif kadınla kavga ederken ağzını burnunu kırmak olmalı ama memleketimin tabanca, bıçak delikanlıları malesef bu gibi durumlarda buhar olurlar.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Dostum emniyet oyle plakayi alip yollamaz ki. Plakayi alir seni ya bekletir ya numarani alir. 1-2 gun icinde adami teşhis etmen icin seni cagirir.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    O heriften dunya tazminat alir hayatini gerisinde rahat yasayabilirsin sadece iyi bir avukat bul, carpilan diger araclarla temasa gec alkollu oldugunu ispat et mobese kameralarini istet sabret pesini birakma, artik bu gibi olaylar kasten yaralama kapsamina aliniyor... burada hakli sensin hakli oldugun surece kirbaci vurmaktan cekinme..

Buu arada dragstar 650 den ilk motormu olur sevgili kardesim...

Motosikleti
    gt250r
    Arkadaşim bi araca çarptı, %100hatali olan arkadasim olmasina rağmen carptigi araç durmadi devam etti.Kendisi bilir devam et sende dedim,bizim araçta ön tampon ve sisler kirilmisti.Ertesi gün arkadaşimi aramışlar asayiş şubeye cagiriyorlar,tatli yaptirdik gittik oradan bi memurla kazaya karişmisiz adamin sağ arka çamurluk hasar görmüş ve adam böyle diyor; "ee artik olayin üstünden geçti tutanakta tutamayiz normal yaptırmak gerekiyor. Yani bunlar kendi kazalarında bile tramerde kayit olmasin diye durmaya bile tenezzül etmiyor nede olsa bulurum diyerek ama vatandaş için bulamazlar çünkü onların görevi kendi canini ve malini korumak,kollamak.

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    Görevli memurlar zaten bu kişiyi yakalamışlardır yada yakalıyacaklardır ama siz mağdur olarak başvurunuzu yapın. Aracınızı satmayın ileriki işlemler için şu an olduğu gibi beklemeye alın, şu noktada avukat tutmanız için erken önceliğiniz zararınızı tazmin etmek sanıyorum. ayrıca duran trafiğin içine yüksek süratte alkollü dalıp birde hasar verdiği bayanı tartaklamaya çalışmışsa şüphelinin doktor kontrolünden geçtikten sonra ayaklarının takılıp yüzünü masaya falan vurması muhtemeldir.

Şu noktada takip etmeniz gereken emniyetten alınan bilgidir , eğer size bilgi vermemekte ısrar ediyorlar ise korunma altına alınma ihtimaline karşılık olabildiğince hızlı delil elde etmeye bakın .Olur olur memlekette abisi dayısı siyasetçi olan binlerce ayı dolaşıyor. Şayet böyle bir durumlar karşılaşırsanız kaza öncesi , anı ve sonrasında Araç kamera kayıtları yada bir şekilde mobese kayıtlarını elde etmek mantıklı olabilir
    , bu noktadan sonra avukata ihtiyacınız olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Adam kaçarken c.başkanına hakaret etti de, o seni başından savan polisler! 2 saate adamı bulur.
    oggomoggo ve metinkilic bunu beğendiler.

Gecmis olsun.
    Hastane raporlariyla dogru savciliga git ve canima kastettiler de. Diger kadin arkadasinlada iletisim halinde ol, tanik olarak yazdir.

onurordek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Ntorq+SHERCO 250
    Polislerin varsa mobese kayıtlarını istediğinden emin ol. 10 gün geçince silindi cevabını alabilirsin.

Motosikleti
    nc750x
    Geçmiş olsun. Siz durumunuz nasıl hastanedemisiniz hala iyileştiniz mi? Önce siz önemlisiniz. Siz iyiyseniz arkadaşlar zaten yapılabilecekleri belirtmişler. Ama polis bu gibi işlerde karar mercii değil sonuçta. Siz yasal işlemlerinizi başlatmaya bakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    olaay bakın adam yaralanmış çapıp kaçıp gidiyorlar polis örtbas ediyor vay gülüm vay :D

SİYAH İNCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    çok geçmiş olsun kardeşim olayı direk savcılığa taşı ilgilenmiyorlar de seni başından savan polislerin nasıl asker olduğunu göreceksin sakın olayın peşini bırakma
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

Kardesler bu kadar adamiz burda ve bunca olay yasadik hala birbirimizi bilinclendiricek konular acilip sabitlenmiyor forumda. Kaza aninda napilir sonrasinda napilir. Yani burda verdiginiz tavsiyeleri kazadan sonra ogrenmesi bisey degistirmezki adamin. Bence tecrubeli abilerimiz bir konu hazirlayip bu islerde yol yordam nedir bir anlatsin o konuda sabitlensin. Her sene tonlarca adam basliyor motosiklet kullanmaya ve her senede bir suru kardesimizi kaybediyoruz bu anneleri kotu meslek sahibi olan adamlar yuzunden. Tutalim birbirimizi arkadaslar bize bizden baska yardimci olucak adam yok dunki konuyu ne cabuk unuttunuz adam calinan motorumu ispat edemiyorum diyor hasar kayitlari tutmasina ragmen polis bisey cikmaz deyip gondermis bu ulkede polisin is yaptigi nerde gorulmus. Herkes kendi kendinin polisi olmak zorunda. Hepinizin kafasinda bir kamera var ama sizi sıkistirip onunuzde ani fren yapip sonra kafasini camdan cikarip ana avrat kufreden adamlari youtube dan izliyoruz yahu bu ulkede lan demenin bile bir para cezasi var kaldiki yapilan hareket cana kasit youtube da karar mercii degil. Ama bizler malesef canimiza kastedenlere karsi nasil davranmamiz gerektigini bilmiyoruz.

Sunu ben belirteyimki ben bir tartismada karsi tarafa lan dedigim icin para cezasi aldim. Bisey cikmaz diyen polislere inat lutfen davanizin pesini birakmayin. Hersey cikar bu ulkede bisey cikmaz lafi yok. Gerekirse kamera kayitlarinizi televizyon kanallarina gonderin cok seviyor adamlar boyle bedava haberi aninda show tv desiniz
    Mengu16 ve metinkilic bunu beğendiler.

Motosikleti
    NK 250
    Allah hepinizden razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim herkes canla başla ilgilenmiş ilgileniyor size sığınıp yardım istemek de en doğrusunu yapmışım her mesaja tek mesajda cevap vermeye çalışacağım olay yerinde mobese ya da olay yerini çeken kamera yok dediler antalyada yaşayan arkadaşlar bilir markantalyaya çıkan fahrettin altay caddesi mezarlık kenarındaki o yol ne kadar kalabalık olduğunu biliyorsunuz kömürcüler mezarcılar petrol ofisi falan var orada nasıl kamera olmaz onu anlamıyorum neyse avukatla konuştum savcılığa maddi manevi tazminat olarak suç duyurusunda bulunacağız çevresi olan arkadaşlarıma tüm bilgileri verdim adamı arıyorlar hatta gören duyan bile çıktı takıldığı yerleri öğrendik bulduğumuz anda yakalayıp hiçbir şey yapmadan polise vereceğiz bakalım bir şey çıkacak mı o bu işin peşini bırakmayacağım ben şükrediyorum aslında iyiki bana vurdu diye çünkü yayalar için yeşil yanmış vaziyette ve her yaştan insan karşıdan karşıya geçiyor o sırada eğer bana çarpmasaydı allah korusun kaç kişinin hayatı tehlikeye girecekti bana 70-100 km arası hızla çarpıyor motosıklet ona barikat etkisi yapıyor hızı yarıya düşüyor diğer araçalara çarpıyor 50yle çarptığı bayanın aracı perte çıkmış benim motosiklet hala yürür durumda hiçbir şeyi yok dediğim hasarlar var daha bir şey belli değil ama yaklaşık 20-30 kilometreyi motoru kullanarak evin altına getirdik çekiciyle getirmedik motosikletimi yaptırmıyorum istesem de yaptıramam olayın çözülmesini bekliyorum o yüzden destekleriniz için herkese çok ama çok teşekkür ederim en ufak gelişmede sizi bilgilendireceğim söz veriyorum güvenli sürüşler dilerim Allah tekerinize taş değdirmesin böyle densiz canı hiçe sayan katıksız ayılardan korusun iyi günler dilerim

Alıntı Ridetolive96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar güvenli sürüşler dilerim antalyadan yazıyorum bundan 3 gün önce dragstar 650mle akşam 8 civarında evime dönerken 07GVC91 plakalı kırmızı volkswagen polo marka araç bana kırmızı ışığa durmaya yaklaşırken arkadan çok süratli bir şekilde çarptı durmadı bir taksiye daha çarptı yine durmadı bir bayanın arabasına çarptı inip bayanla kavga etmeye çalışmış anlaşılan alkollüymüş ve nasıl olduysa antalyanın en işlek yerinde trafiğin en yoğun olduğu saatte atladı arabasına umursamadan kaçtı ben yerde yatarken ambulans ve polis aramışlar daha bugün hastaneden çıktım sol bacağımda et parçalanması omzumda incinme dirseğimde parçalanma kalça kemiğimde incinme boynumda incinme belimde incinme var motorumda gidon şasi eğilmesi benzin deposunda göçme sinyaller kırık motor kapağı kırık ve daha bir çok hasar var bunlar gözle görünenler polis pek ilgilenmiyor adamı hala bulamadılar aklım almıyor sigorta şirketinden plakasına baktırdık sigortası da yokmuş benim motorumun da kaskosu yok zorunlu trafik sigortam da ödemiyor yaptıracak durumum da yok onu geçtim böyle insan canını motorcuyu hiçe sayan kansız şerefsizlerin de yanına bırakmak istemiyorum motosikletimi alalı 1 ay oldu ilk motorum her şey çok güzeldi yıllardır hayalimdi kursağımda kaldı öğrenciyim babamla 19 senedir görüşmüyorum annemi de geçen sene kaybettim o yüzden başımda yardım edecek akıl fikir verecek kimsem de yok lütfen yardım eder misiniz ben şimdi ne yapmalıyım çok teşekkür ederim herkese güvenli sürüşler dilerim
    Şikayaettte bulunun polisin kaza tutanağı ve mobesa kayırtları vardır şikayette bulun dilekçe ver manevi tazminat açtır aracı varmış zaten tedbir koyarlar satamaz edemez sonra icra vs uzun iş ama sonuç alınır diye düşünüyorum avukat arkdaş varsa daha detaylı bilg verir
    Ridetolive96 bunu beğendi.

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Çok geçmiş olsun. Okurken bile tüylerim diken diken oldu ve yine sinirlendim. Böyle bir ülkede böyle insanlarla yaşamak için ben ne günah işledim diye dövünüp duruyorum.
    Avukat ve mahkeme işin içine girmiş olsa bile sen takipçi ol. zira ben artık ne avukatlara nede hukuk sistemine inanıyorum. Temin edebildiğin kadar belgeyi, görüntüyü, şahidi elinin altında bulundur. Bunları mahkeme ile paylaş, yalnız fotokopilerini kendin de al. Zira dosyadan bile evrakları yok ediyorlar.
    Mahkeme sonuçlanınca manevi tazminat davası da aç. Avukata; aldığın paranın yarısı senin de bak o avukat nasıl koşturuyor işin peşinde.
    Zira avukatlar da paragöz olmuşlar. İyi para yoksa ortada işi ucundan kıyısından tutuyorlar, tam takipçi olmuyorlar.
    Dediğim gibi bu ülkenin çivisi çıktı.
    Şimdiden ilan ediyorum. Üniversite mezunu, 1 çocuklu, sosyal ve kültürel olarak gelişmiş bir aileyi vatandaşlığına kabul edecek ülke arıyorum.
    Ridetolive96 bunu beğendi.

Motosikleti
    NK 250
    teşekkür ederim malesef olay yerini çeken kamera kaydı bulamamışlar (!) ama maddi manevi tazminat davası açılacak yeri kimliği her şeyi belirlendi şerefsiz herif adresinde yokmuş telefonlara da çıkmıyormuş polis 2-3 güne yakalarız dedi bakalım neler olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

haklısınız dünyada böyle aslında motorcuya karşı saygı yok ama onların hukuk ve devlet sistemi insanını o kadar koruyor ki herkes hakkını alabiliyor bizde polis ilgilenmiyor sigorta desen para koparma peşinde avukata da para verdik hakim savcı o bu biz gördüğümüz zararla kalıyoruz malesef bu güzel toprakları ne hale getirdiler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)