Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çarpıp kaçtılar lütfen yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    NK 250
    Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar güvenli sürüşler dilerim antalyadan yazıyorum bundan 3 gün önce dragstar 650mle akşam 8 civarında evime dönerken 07GVC91 plakalı kırmızı volkswagen polo marka araç bana kırmızı ışığa durmaya yaklaşırken arkadan çok süratli bir şekilde çarptı durmadı bir taksiye daha çarptı yine durmadı bir bayanın arabasına çarptı inip bayanla kavga etmeye çalışmış anlaşılan alkollüymüş ve nasıl olduysa antalyanın en işlek yerinde trafiğin en yoğun olduğu saatte atladı arabasına umursamadan kaçtı ben yerde yatarken ambulans ve polis aramışlar daha bugün hastaneden çıktım sol bacağımda et parçalanması omzumda incinme dirseğimde parçalanma kalça kemiğimde incinme boynumda incinme belimde incinme var motorumda gidon şasi eğilmesi benzin deposunda göçme sinyaller kırık motor kapağı kırık ve daha bir çok hasar var bunlar gözle görünenler polis pek ilgilenmiyor adamı hala bulamadılar aklım almıyor sigorta şirketinden plakasına baktırdık sigortası da yokmuş benim motorumun da kaskosu yok zorunlu trafik sigortam da ödemiyor yaptıracak durumum da yok onu geçtim böyle insan canını motorcuyu hiçe sayan kansız şerefsizlerin de yanına bırakmak istemiyorum motosikletimi alalı 1 ay oldu ilk motorum her şey çok güzeldi yıllardır hayalimdi kursağımda kaldı öğrenciyim babamla 19 senedir görüşmüyorum annemi de geçen sene kaybettim o yüzden başımda yardım edecek akıl fikir verecek kimsem de yok lütfen yardım eder misiniz ben şimdi ne yapmalıyım çok teşekkür ederim herkese güvenli sürüşler dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Olaya karışan taksi ve diğer bayanı bulmaya çalışabilirsin. Belki yasal işlem süreç başlatmış olabilirler. Polise şikayet edebilirsin.

Aracın plakası varsa adres bilgilerine ulaşabilir polisler. Tekrardan geçmiş olsun.
    Ridetolive96 bunu beğendi.

Motosikleti
    NK 250
    çok teşekkür ederim polisler araç sahibi değil o sürücü önemli bizim için size haber veririz diyerek geçiştirdiler

+anlamadığım taksi de kaçmış sanırım onun da belgeleri eksikmiş kaçak taksicilik yaptığı için kaçmış bayanla irtibat halindeyiz onların araçta kasko olduğu için yaptıracaklar benim motorumsa evin altında öylece yatıyor

bagriacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT600E - Custom Cafe Racer
    Polisten ziyade ilk fırsatta Savcılığa suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim. Durum çok açık anlatılmamış. Savcılık olaya müdahil mi belli değil anlattıklarınızdan. Savcılığa giderken hastaneden aldığınız raporları, polis tutanaklarını yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun , HUKUKÇU forumdaşlar dilerim yardımınız dokunur.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Geçmiş olsun merakımı bağışlayın bu hasarları arkadan bir darbeyle aldınız ekipman varmıydı var ise one rağmen bu darbeler almak üzücü

Bende konun takipçisiyim sonucu bildirirsen bizlere bilgilenmiş oluruz

Motosikleti
    NK 250
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim polis raporum şikayetim hastane raporum ve şahitlerin ifadesi her şey var polis zaten artık savcılık ilgilenecek size savcılık haber verecek dedi biz karakolda şikayetçi olduğumuzu dile getirdik sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------

estağfurullah ne demek chopper/cruiser kullandığım için dirsek ve dizlik korumam yoktu sadece kaskım vardı başımı yere vurdum kask korudu onun dışında üzerimde kot pantolon kısa kollu tişört ve kalın deriden motorcu yeleğim vardı

bagriacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT600E - Custom Cafe Racer
    Şöyle bir detay vereyim. Polisin şahsı olay yüzünden araması ayrı, Savcılığın yakalama kararı çıkartması ayrı bir şeydir. İmkanınız varsa yarın ilk iş savcılıktan olayın detaylarını almanız sizin için en bilgilendirici şey olacaktır. Tekrardan geçmiş olsun.

Motosikleti
    NK 250
    polis savcılığa bildirmiş midir şimdi savcılığa mı gitmem gerekir çünkü adam daha yakalanmamış sanırım bana adam yakalanınca savcılık size haber verecek dendi çünkü

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi de araç sahibi olmadığını nereden anlamış polisler. Sonuçta kazaya karışıp kaçmış, araç sahibinin ifadesi alınması gerekmez mi ? Kardeşim araba senin hayırdır hesabı ? İlginç durumlar, Antalya'da tam sıcaklar başlamadı ama milletin başına güneş geçmeye başlamış. Bu polislerin geçiştirme olayı sıkıcı. Kolay gelsin hocam. İnşallah çözülür problemin.

Motosikleti
    NK 250
    aynen öyle teşekkür ederim konuştular mı araç sahibiyle falan bilmiyorum ama bana sadece sahibi önemli değil sürücüsü önemli dediler anlam veremedim

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Sizi ve motorunuzu pert etmiş resmen. geçmiş olsun.
    Hastane raporları ve kaza raporları olduktan sonra plakada var üstüne 2 kişi daha mağdur. O adamı iyi şeyler beklemiyor. Trafik sigortası yoksa devletin bir güvence fonu vardı oradan ödeme yapılabiliyor. Ayrıyetten adam hakkında savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmayı deneyebilirsiniz. Ceza alması ve bulunması için.

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Sizin hastane işlemleri başladığında zaten adli rapor tutulmadı mı ? Siz hastaneye giriş yaptıktan sonra 24 saat içinde adli rapor tutulup karakola bildirilir ve sizden ifade alınmaya gelinir. Hastane çıkış işlemlerinizde adli rapor tutanaklarınızın bir nüshasını size de vermiş olmaları gerekir. Tüm bunlar olduysa zaten savcılıkdadır evraklarınız. Sizi çağıracaklar.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de araç sahibi olmadığını nereden anlamış polisler. Sonuçta kazaya karışıp kaçmış, araç sahibinin ifadesi alınması gerekmez mi ? Kardeşim araba senin hayırdır hesabı ? İlginç durumlar, Antalya'da tam sıcaklar başlamadı ama milletin başına güneş geçmeye başlamış. Bu polislerin geçiştirme olayı sıkıcı. Kolay gelsin hocam. İnşallah çözülür problemin.
    Belki calinti aractir, gecmis olsun umarim kisa surede iyilesirsiniz. Savcilik ile temasa gecin belgeleriniz onemli eksik olmasın.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

Motosikleti
    NK 250
    ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim evet sigorta ödemeyince kazazedeler için "güvence fonu" var ama o da o kadar komik bir şey ki ondan faydalanmam için sakat kalmam ya da ölmem gerekiyormuş üstelik sigorta fiyatlarını da artırdılar amaç kazazede mağdur kalmasın daha çok faydalansın gibi bir şeymiş ama gördüğünüz gibi adam bulunamazsa bulunsa da ödeyecek durumu yoksa zarar gören ben olacağım o ya kaçacak ya da üç beş ay hapis yatıp çıkacak ben maddi manevi zararla öyle kalmış olacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

Arkadaşlar benim şimdi dinlenmem gerek o yüzden sabah konuya bir daha bakacağım lütfen sizden ricam güncel tutalım antalyada yaşayan bu plaka ve aracı tanıyan gören duyan arkadaşlar lütfen irtibata geçsin destekleriniz için çok teşekkür ederim

Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    Antalyadan arkadaşlara ilettim konuyu ve plakayı . Memur bir arkadaş özellikle ilgilenecek yarın . Olayın yaşandığı yer ( takibinde mobeseden görüntü almak için) Mümkünse bilgi aldığın karakoluda iletirsek iyi olur. Plakası belli olan aracın sahibinin bulunmaması gibi bir şey yok , ya sürücüyü bildirecek yada paşa paşa masrafı üstlenecek . Ancak olay anından önce aracın çalındığına dair bildirim yapmışsa yada delille ispatı varsa olaydan sıyırabilir. Büyük geçmiş olsun..
    Draconian ve OğuzÖztürk bunu beğendiler.

Kırıkpedal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum büyük geçmiş olsun.Olan olmuş canını sıkma.İnşaallah kısa sürede iyileşirsin ve kaçan herif bulunup maddi zararın karşılanır. tekrar geçmiş olsun.

aynen karsilamiyormus zorunlu trafik sigortasi bu durumu..gecmis olsun...umarim yakalanir kisa surede zaten arac belli biyerlerden cikacak mecburen

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    İnsanlar inatla karakolla ugrasma savciliga gidip suc duyurusunda bulun diyor sen hala inatla polise gittik o savciliga verir insallah tarzinda konusuyorsun bilerek mi anlamak istemiyorsun arkadasim polis ve savcilik farkli kurumlar buraya destanda yazsak sen yinede olsun ben polise sikayetci oldum yazcaksin gecmis olsun

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu konular icin motorcu muhabbetinin bi videosu vardi onu izlemeni oneririm,ayni durum bi arkadasinin basina gelmisti ve yapilacaklari anlatiyodu. "Egerki carpip kacti derseniz ilgilenmiyolar,ama beni öldürmeye calisti derseniz en gec 1 gun icinde buluyolar adami" demisti. Gecmis olsun

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)