Allah rahmet eylesin. Motosiklet hata kabul etmez. Cesaret her konuda iyi olabilir ama bu konuda asla...
Allah rahmet eylesin. Motosiklet hata kabul etmez. Cesaret her konuda iyi olabilir ama bu konuda asla...
Allah cc rahmet eylesin o son anın ne kadar ince bir ipliğe bağlı olduğunu unutmayalım arkadaşlar basiret bağlanması diye bir şey var
Gruptan olumunu duyduğumda kotu oldum. Çok iyi biriydi bir kaç buluşmaya gitmiştim.
Kaza full ekipman diye konuşuldu.
Allah rahmet eylesin.
Beraber gittiğimiz virajda düşmesi çok üzücü.
Motorda ne zaman ne olacağını bilmek mümkün değil kaldıki her insan hata yapabilir. Ölüm herkese var sonuçta. Allah rahmet eylesin.
2 tane de çocuğu varmış...Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm başıma ağrı girdi.Allah gerisinde kalanlara sabır versin,çok zor bi durum...
Allah rahmet eylesin.
200'le viraja yatabilen bir tecrübeden bahsediyoruz; aşırı hızlıydı diye geçiştirilmemeli kaza sebebi.
Kaza sebebi irdelenmeli; ki, aynı hatalar yapılmasın, ders çıkarılabilinsin.
Sebep bağcıklarsa, sanmıyorum spor ayakkabıyla yüksek hızlara çıkacağını; bir videosunda tam tulumlu kıyafetli falanlar... O halde, şehir içi gidiyordu belki. Kaza sebebi bu durumda yüksek hız olmamış olur...
Hız meraklısı olmadığımdan, çok böyle hız yapılan videoları izlemediydim. Videolarına yeni baktım; burada duyduktan sonra.
Şunu teslim etmeden geçmeyelim; anısına:
Yeri yanlış olabilir belki; pistler daha uygun, tamam, ama;
Motorun hakkını veriyormuşmuş!
Böylesine tecrübeli arkadaşlarımızın ölümü üzücü.
Allah rahmet eylesin.
Facebooktaki bir yorumuyla bitireyim:
"Tecrübe denemeden cesaret etmeden ortaya çıkmıyor.", Ferit Uyar.
Facebook linki önceki sayfalarda verilmişti; tekrar vereyim, bakmak isteyenler için:
Ferit Uyar Facebook linki
https://www.facebook.com/ferituyar34?fref=ts
Allah rahmet eylesin. Tanışmışlığımız ve beraber sürdüğümüz olmuştu.
Viraj ustası olan bu arkadaşlarda virajda kaza yapıyorlarsa vay bizim halimize. Gerçi hatırlarsanız daha önceden Egemen diye biri daha virajda hayatını kaybetmişti. Ki bu 2 arkadaşta ciddi viraj ustası olarak anılıyorlar... Virajlar şakaya gelmiyor abi bu bariyer sisteminde...
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır versin...
http://youtu.be/VruWHHEnZGw
Şunu herkes kabul etsin giydiklerimiz maalesef biryere kadar...
Arkadaşlar öncelikle yorum yapmadan önce bu olayın bir gün şu veya bu nedenle sizin de başınıza gelebileceğini unutmayın lütfen.
Çarşambanın gelişi belliymiş vb. Yorumlar hoş değil sonuçta yarın bi gün yolda arkadan biri tekerinize dokunsa da hızlı gidiyordu makas atarken kaza yaptı diyecek çok insan olacaktır.
Gelelim Ferit Başkan'ıma,
Kendisi İstanbul motor kulübünün kurucu Başkan'ı, aile babası, her yardım isteyene işini gücünü bırakıp koşan, duygusal dürüst Adam gibi Adamdı. Bir çok üçkağıt dolap vb. Hile hurdanın donduğu bu alemde temiz kalmış insanlardan biriydi. Mekanı cennet olsun, Nur'lar içinde uyusun.
Kazada bağcıklı ayakkabı vb. Bişey giymiyordu. Arai kask, alpinestars full deri tulum, eldiven ve sidi bot vardı üzerinde. Ayrıca kullandığı motor da Gsxr 1000.
Kaza yaptığı yer de son 1 senede abartmadan söylüyorum 1000 kere geçtiği noktadır. Bazı şeyler maalesef kader. Belki hata yaptı belki motorda bi problem oldu tam bilemiyoruz ama bildiğimiz tek şey maalesef o artık yok.
Lütfen biraz saygılı yorumlar yazılsın ölülerimizin arkasından Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.
İstemeden kırdıysam birilerini özür dilerim ama 1 hafta başında bekleyen motorcu arkadaşlarınıza da biraz saygı lütfen...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Kotu haber. Sevdikleri ne haldedir kimbilir. Olayi tam olarak bilen yok anladigim kadariyla. Bilmeden elestiriyorsunuz. Herkes surus egitmeni olmus...
İnstagramında bir yorum görmüştüm bir kadın yazmıştı büyük ihtimal yakın arkadaşıydı
Aynen Cümle Şu "Sana defalarca ayağına kapandım , caddede böyle sürme diye ama bizi dinlemedin seni özlücem" diye bir mesajdı.
Birkaç grupta okuduğum habere göre sürekli fullthrottletr ile viraj yaptığı yerde hayabusayla felan diz değdirdiği yerde sanırım o aynı virajda kendine çok güvendiği virajda çok sakin olan trafikte sağ şeritte olan aracın aniden bunun şeridine kırması sonucu kayıp bariyere vurup boyunun kırıldığını söylüyorlardı ameliyata felanda girdi ama işte vücud bu bir kere şiraze kaydımı tutmuyor birdaha işte fazla cesur olmakta iyi değil motosiklet üstünde istediğiniz kadar usta şöför olun elbet sizi öldürecek bir faktör vardır.
Arkadasım seride kıran araba ya da boyun kırılması yok. Kırıkları vardı evet ama boyun değil.
Duyduğum kadarıyla.... İle başlayan cümleler sallama içerik ihtiva ediyor.
4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHU TAŞIR
Arkadaşlar bilgi kirliliğinden dolayı yazıyorum...
Pazar günü bir grup arkadaşımız ile gittiğimiz çatalca da ferit arkadaşımız viraj içinde ayağının pegden kayması sonucu ( sebebi bot vs olabilir net birşey yok) motosikletin hakimiyetini kaybetmiş ve bariyerlere çarpmıştır. 2 kol ve bacağı kırılmıştır Ambulan sa bindirirken bir kaç kelime edicek kadar kendinde idi yapılan ilk müdahalelerede olumlu cevap vermişti. yapılan damarlar ile kan dolaşımında sorun olmuş ve kana karışan ilik vs durumlardan dolayı kan pıhtı yapmıştır. bir kaç kez kan değişimi olmasına rağmen pazar gümü öğlen kalbi durmuş ve hakkın rahmetine kavuşmuştur... tanıyan arkadaşlar çok iyi bilir nasıl güzel kalpli bir insan olduğunu tanımayanlar iss bu yaptıkları yorumları yaptıkları için utanırlar... Acımız taze gereksiz yorumlarınızı kendinize saklamanızı rica ediyorum iyi geceler arkadaşlar...
mekanı cennet olsun allah ailesine ve sevenlerine sabır versin
facebook sayfasında bi resim altında bi arkadaş bu hareketleri pistte görmek isteriz abi demiş ferit abimizde inş bigün olur ama piste girmenin nekadar pahalı oldugundan bahsetmiş ah güzel memleketim bu konuda bukadar insana yardımcı olsada şu pist fiyatları düşürse böyle güzel insanları kaybetme riskimizde okadar azalır.
Bagcik cozulup tekere dolanmis da. İlkokullu gibi yorum yapiyorsunuz. Kendisiyle bir kere geziye ciktim. Onda da full tulum
Ve cizme giyiyordu. Ayni klupten olan arkadaslardan bildigim kadariyla da zaten hep o sekilde motor ustundeydi. Neyse uzatmadan .. İyi bir motorcuydu. Fazla muhabbetimiz olmadi ama babacan bir kisiligi vardi. Mekani cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Yorumlarımıza dikkat etmeliyiz ama yaşananlardan dersler çıkarmalıyız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)