Bir garip rüya. Çalınma korkusu içerir!!!
Reklamlar
-
Merhaba sayın motor sever kardeşlerim.
Bu gece çok garip bir rüya gördüm ve hala etkisinde sayılırım. Sabah ilk işim motoru kontrol etmek oldu. Normalde motorumu park eder zincir ve kilitle bir yere sabitler üstüne de branda örterim. Rüyamda motorumun yanına gidiyorum bir de ne göreyim? Tüm parçalarını söküp almışlar sadece şasi ve terlekler kalmış. Kilidi ve brandayı bile almışlar. Kendi kendime diyorum ki kilidi kıracak gücünüz vardı da neden motoru alıp götürmediniz de tüm vidaları söktünüz? Rüyada bile akil veriyorum adamlara. Allah hiçbirimize böyle şeyleri gerçekte yaşatmasın. Var mı sizlerde böyle ilginç rüyalar?
Reklamlar
-
Hocam yatarken üstünü ört. Bir daha görmezsin böyle şeyler.
-
Ruhuna işlemiş kardeşim bu sevda. Zehiri almışsın bi kere
-
Bu çalınma işi için kasko şart. Hele birde motor pahalıysa. Bu aşkın böylede bir ızdırabı var
-
Ben de çok görüyorum.Yalnız değilsin.
-
2 kere motorum calindigi icin artik bana gelmiyor o ruyali geceler..
-
Bende motoru ruyamda gordugumde double on cam, manet koruma, manetleri falan calmislardi :D korkunc bi durum cidden
-
Çiçek abbas aklıma geldi =))
-
Hahahaa
Bende yurtta kalirken, rüyamda motorumu çaldıklarını gördüm. Sabah uyandim, kalkip hemen pijamalarla asansore kostum...motoru kontrol ettim . Yerinde idi, tekrar asansöre bindiğimde temizlikçi abla ile karşılaştık. Bana bakıp, hayırdır oluroyle dedi.... bu saatte bu halde , saç bas daginik, yuzumu de yikamamistim 😀 abla sorma yaaa dedim, rüyamda motorumu caliyolardi dedim.... Bana güldü dusunebiliyormusunuz...
Sonra yerinde miydi barrrı dedi... Evet ablacimm duruyor dedim. Iyi o zaman dedi gulduu gulduuu ...
-
Kilidi 2 ye çıkar psikolojik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)