motosiklet kullanırken müzik dinliyor musunuz kulaklıkla arkadaşlar? nasıl oluyor odaklanabiliyor musunuz yola?
motosiklet kullanırken müzik dinliyor musunuz kulaklıkla arkadaşlar? nasıl oluyor odaklanabiliyor musunuz yola?
Sadece 100 km üzerindeki yollarda dinlerim, o da yanımda kulak tıkacı yoksa tabi. Dikkati kesinlikle dağıtır.
Korna sesleri duyulmaz, diğer araçların lastik-fren-motor seslerini duyamazsınız. Sürüş temposunu değiştirir.
Prof. dr. Batuhan önermiyor.
Sehir içinde asla dinlemem sehir dışında cogunlukla dinlerim.
Asla ve kat'a.
Arabamda da motosikletimde de motor sesinden daha güzel müzik tanımam...
şehirler arası yollarda dinlerim, şehiriçinde oldukça dikkat dağıtıcı.
Dikkati cok dagitiyor ya muzigin temposuna gore surus degisiyor
bkz: https://m.youtube.com/watch?v=vxFHZpXhXPA
sadece şehirler arası otoyollar da dinlerim müziği..ama onda da duyabileceğim bir seviye de açarım müziği..ve durmadan gözlerim aktif olur..malum korna ,ani fren sesleri falan duyamıyoruz bu yüzden gözlerim fıldır fıldır
Şehirler arası pek dinleniyorum. Ama şehir içinde müziksiz çıkmam abi
Bundan 6 ay onceki yorumumda asla dinlemem sehiricinde ole sey mi olur dikkatim cok dagilir demisim...
Gecenlerde motorda benden kat be kat senelerini gecirmis bir arkadasim ben kulakligi takarim dinlerim diyince.. mi acaba ? Dedim....
Sesini cok acmadan kulagimda tini olmasi acisindan bazen motorda hani hic konusmuyoruz nihayetinde arka fonda aciyorum.. tek kulagima takıyorum, genelde yabaci dinliorum... bilincliysennole gaza falan pek gelmiosun tapa gaz gidim yer yok zaten trafiktesin nihayetinde..
aklimdan soyluyorum sarkilari kaskin icinde bas bas bagiriyorum uzun yolda kulak tikaci oldugu icin takamiyorum sehir icindede dikkat dagitiyor
motorun üstünde odun gibi gidilmiyosa ayna omuz kontrolü varsa bal gibide dinlenir.Ambulans tepe lambaları boşuna değil. 😉
Çakraları açın 😀
şehiriçi-dışı sürekli kulak tıkacı kullanırım. Müzik dinlenmesini tavsiye etmiyorum. Dikkat dağıtıcı bir unsur. ÖZellikle İstanbul trafiğinde ölmek için bir sürü sürpriz varken azrailin işini kolaylaştırmaya gerek yok
Metalci olmasam dinlerdim. Gaza gelip kamyona otobüse saplayasım geliyor sonra.
Yüksek hızda bir şey duyamıyorum zaten, açıyorum müziği mis. Şehir içinde de yoğunluk olan yerlerde sesini çok açmadan dinlerken sorun olmuyor. Acemiliği atan herkese tavsiye ederim.
Bende dinleyeyim diyorum uzun yolda amma velakin 100 km ve üzeri hızlarda müziğin sesi rüzgarın hışırtısından kaybolup gidiyor. Kask mı değiştirmem lazım yoksa iyi bir kulaklık mı almam lazım.. Nedir halen çözemedim
müziksiz hiçbişey olmuyo.. yemek yerken hatta ayıptır söylemesi yedikten sonra bile dinlerim.
Tek kulaklıkla dinlerim, özellikle şehiriçindeki korna gürültüsü kirliliğine bire bir. Tek kulağı da açık bırakıp, trafikte olan biten şeyleri işitmeye çalışırım.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Başımdan geçen bir olayı aktarayım..
Annem teknolojiden anlamaz.
Bir gün arkadaşlarla kapışırken videonun bir kısımını kesip üzerine müzik ekledim ve facebook ta paylaştım.
Babam paylaşımı görüp
-Bak senin oğlan nasıl gidiyor
diye akşam anneme izletiyor.
Ertesi gün sabah işe gitmeden annem kapıya dayanıyor.
-Hayırdır anne sabah sabah..?
Olum sen delimisin, evlisin, çoluk çocuğun var..
Deli gibi gidiyorsun ya düşsen ne olacak ?
Müziğin sesini de sonuna kadar açmışsın, arkandan biri düdüğe bassa duymayacaksın, öyle gidilir mi, satacaksın o motoru..
-Anne biraz nefes al, yavaş, sakin...
Kadın halen konuşuyor, konuyu da tam anlamış değilim, motorda müzik..?? Alala diyorum sabah sabah ne bu şiddet bu celal..?
Baban akşam gösterdi nasıl gittiğini müziğin sesinden hiç bişey duyulmuyor sen ne yapıyon öyle..?
Deyince ben koptum.
Kadın ne bilsin montaj, bilgisayar, videoyu kes, yağıştır vs..
Motor üzerinde ses sistemi ve set var zannediyor
-Anne sen geç içeriye, bizimki sana olayı izah etsin benim işe gitmem gerekiyor
diyerek evden çıktım. Gidene kadar güldüm kendi kendime.
Evde aklımıza geldikçe halen güleriz..
♥♥♥ Anneler.. Güzel insanlar.. ♥♥♥
kaliteli bir intercomunuz yoksa yüksek hızlerda sıkıntı oluyor ama şehir içinde normal hızlarda keyiflidir müzik dinleyerek sürmek.Benim intercom arızalandığı için uzun zamandır müziksiz kullanım yapıyorum,bir noktada alıştım ama arada bir istemiyor değilim ,sanıyorum yeni bir intercom alacğaım tekrardan.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)