Başlangıç için Hangi Chopper Modeli Almalıyım?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, motor kullanmaya yeni başlıyorum. Chopper tarzı bir motor almak istiyorum. 5-7 bin aralığında bir bütçem var.
Falcon Freedom 250, Kuba Superlight 200 ve Regal Raptor DD250E modellerine bakıyorum. Sizce hangisini almak en mantıklısı? Yeni başladığım için çok hakim değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
-
Bende sürekli arastiriyorum ama ilk soyliycegim falcon için sıkıntılı diyorlar. Benim onceligim regal raptor ama 150 liklemi yoksa 250 ilemi baslasam karar veremedim. 150 tek silindir ve hava soğutmalı fakat yakıt 13 14 kuruş 250 lik çift silindir şu soğutmalı yakıt 20 kuruştan başlıyor. Bende kafayı yicem bu işten iyi anlayanlardan çok yardım almamız lazım.
-
Bende sizin gibi düşünüyordum benim bütçem daha dardı ekipman ehliyet sigorta herşey ile 6000 TL ye geldi ben kanuni tiger la başladım size de süperlight ı tavsiye ederim aralarından hem çabuk öğrenirsiniz hemde piyasası diğerlerine göre daha hızlı çünkü her sene genç arkadaşlarımız başlıyor ve bütçesi olmayanlar 2. El almak istiyor tavsiyem süperlight sizi üzmez zaten 1 sene sonra satmak isteyeceksiniz 150 cc ile başlayın daha önce bi tecrübeniz yoksa bence...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)