Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Başlangıç için Hangi Chopper Modeli Almalıyım?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    24 Nisan 2016
    Merhaba arkadaşlar, motor kullanmaya yeni başlıyorum. Chopper tarzı bir motor almak istiyorum. 5-7 bin aralığında bir bütçem var.

    Falcon Freedom 250, Kuba Superlight 200 ve Regal Raptor DD250E modellerine bakıyorum. Sizce hangisini almak en mantıklısı? Yeni başladığım için çok hakim değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    22 Mart 2016
    Bende sürekli arastiriyorum ama ilk soyliycegim falcon için sıkıntılı diyorlar. Benim onceligim regal raptor ama 150 liklemi yoksa 250 ilemi baslasam karar veremedim. 150 tek silindir ve hava soğutmalı fakat yakıt 13 14 kuruş 250 lik çift silindir şu soğutmalı yakıt 20 kuruştan başlıyor. Bende kafayı yicem bu işten iyi anlayanlardan çok yardım almamız lazım.

  3. #3

    Üyelik
    09 Temmuz 2015
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R
    Bende sizin gibi düşünüyordum benim bütçem daha dardı ekipman ehliyet sigorta herşey ile 6000 TL ye geldi ben kanuni tiger la başladım size de süperlight ı tavsiye ederim aralarından hem çabuk öğrenirsiniz hemde piyasası diğerlerine göre daha hızlı çünkü her sene genç arkadaşlarımız başlıyor ve bütçesi olmayanlar 2. El almak istiyor tavsiyem süperlight sizi üzmez zaten 1 sene sonra satmak isteyeceksiniz 150 cc ile başlayın daha önce bi tecrübeniz yoksa bence...

  4. #4

    Üyelik
    22 Nisan 2016
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    YMH Dragstar650 sport
    Bütçeye göre değişir. Amaca göre değişir. Ben en az yıl binmeliyim derseniz değişir. Yada elim ayağım alışınca satıp büyütücem derseniz değişir. Bir motor kimine iyi kimine kötü. Ben farzı misal istanbuldan çıkıp izmire kadar süreceğim derseniz değişir şehir içi ve kısa mesafelerde kullanırım derseniz değişir. Ama yinede tavsiyem ne şiş yansın ne kebap türünden V Twin çinliler ( Lifan 250 ledow 250 vs vs vs vs vs devam eden türler ) Fazla kurcalanmamış temiz bulursanız ki bulunuyor bu aralar. Sizi üzmez ve parçalayıp atmadığınız sürece sizi üzmez. Yağ bakımını eksik etme bin devam et. Yamaha virago 250 kopyasıdır vibrasyonu azdır v motor güzelliğini size yaşatır. Seversiniz kısacası. Satmak istediğinizde de daha kolay satarsınız. Borelli Ledow CXM 25O ile 100 bin çevirmiş biri olarak söylüyorum. Aklınızda bulunsun. iyi forumlar



    Bence biçoğundan daha yakışıklı


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)