motorsiklet alıcam karar veremiyorum bilgi ve tecrubesi olan varsa paylasabilir mi?
Reklamlar
-
yuki forza 100
mondial mg 100 prince
lifan glint 100
modeller zaten birbirine cok benziyor spor tipli istiyom 3000tl en fazla butcem ancak markalari hakkinda bilgim yok.100luk olsun vergisiz olsun,yakıtı az olsun bi de arıza cikarma hevesli motor olmasin tamam iste. daha once kullandigim kuba cg calinmisti o yuzden baska bir motor almam lazim.kuba kalite olARAK iyi olmadigindan secmiorum. sehir ici kullancam.bu modelleri bulabildim.onerilere acigim.
Reklamlar
-
Yukiyi ekleyip kubaya dandik demek ilgincmis. Bence mondial alin. Lifan icin de iyi diyorlar fakat hic gormedim motorlarini o yuzden lifan icin birsey diyemem. Yukiye hic bulasmayin bence.
-
yuki yi aslinda hic bilmedigimden ekledim fikirlerinizi ogrenmek icin.kuba yi kendim bildigimden hic tercih etmek istemiyorum. lifan i ben ilk defa gordum kullanan hic kimseyle de karsilasmadim forumda var mi diye de merak ettim.
-
Lifan kullanan tanıdığım var ama pek sormadım yani güzel gözüküyor motor az yakıyor + ları bunlar
-
Bajaj hero felan baksaniz daha mantikli olmazmi tabi tercih sizin
-
O paraya bajaj st 125 alırsın çok güzelmotor vergisi çok değil bence düşün ben kullanıyorum cbf 150 ayarında motor
-
aralarında mondial daha iyi gibi ama
az daha şaaparsan ybr diyebilirim
-
125lik vergili modeller isimi gormuyor.cunku yilda 4-5 ay en fazla kullanacagim oteki zamanlarda yurt disinda oldugumdan bi de vergi odeme vs ile ugrasmak istemiyorum.bajaj lar guzel gorunmustu bana da ama onlarda da 100cc veya alti vergiz spor modelinin turkiye satisini goremedim. hero da oyle genelde 125cc veya ustu olanlar var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)