Paronoyaklaşıyorum Yardım
Reklamlar
-
Pcx var şuan elimde modifye çektim hafif gezoz felan 9200 gibi bi civara satıcağım satma sebebimse 5 yıl sonra değeri düşcek diye ve küçük bi çizik oluştu diye , 0 aldım kar edemeden satıcam diye korkuyorum şuan 9200 e tam geliyo ne kar ne zarar ekstralarıyla birlikte sattıktan sonra kafamda hep bu var alınca değeri düşcek ynei motor parası boşa gitcek diye düşünüyorum.
Yeni motor olarak r25 le duke arasında kaldım , r25 alsam 13 bine 2.ci el 5 yıla 10 bine satabilir miyim sizce ? kafamda hep bu döngü dönüye sizce napıyım
Reklamlar
-
PARA PARA PARA
-
Altin ve dolar daha iyi yatirim araci olabilir.
-
Bu zihniyet devam ederse motora binerken keyif alamazsın.. dünya malına çokta fazla değer verme
-
Motosikletle yatırım olmaz. Olsa bile aşırı riskli bir yatırım. İnsanı strese sokar. Aksine motosiklet insanı stresten uzaklaştırmalıdır. Motosiklete binen kişinin aklı rahat olmalıdır. Bilhassa motosiklet için harcanan para gözden çıkarılmış bir para olmalıdır. Böyle binilmez motora. Bu stres insanı hata yapmaya, Allah korusun kazaya sürükler. Zira sakınılan göze çöp batar gibi özlü bir sözümüz bile vardır. Bence ya bu fikirlerden uzaklaşıp motosiklete binilmeli ya da motosiklet elden çıkarılmalıdır.
-
Yatırım düşünüyorsan. Gideceksin bayiye, 10 tane cbr kutusuyla sarıp verecekler sana. Seneye %30 kar ile satacaksın.
-
zaten sıfırı 9700, hayaller hayatlar olmasın sonra
-
Çorum İl Temsilcisi
Kardeş beğenemediysen bi 50 bin km de getir ücretini iade edek istersen? kuulan canım lafı mı olur hiç?
-
yatirim icin elektronik bisey mi alinir saka misiniz? Ben suan a kadar aldigim butun motorlarda kaca satarim diye hic dusunmeden aldim. Daha yarin ne olacak onu bilmiyoruz aldigimiz motor bir sabah biraktigimiz yerde olmayabilir yada kaza yapabiliriz, ben bunu düşünerek motora binersem ne ondan zevk alirim ne de hayattan. Ne sacma seydir hep boyle düşünen insanlar sebebiyle ikinci el fiyatlar sifira yakin oluyor.
-
Derhal satın motoru altına yatırım yapın ama Suan yüksek sayılır düşerse yine zarar edersiniz en iyisi mi siz pcx e binin ufak tefek cizikleri kafaya takmayin keyfini çıkarın kullandiginiz vw sağladığı avantajlar paha picilemez trafikten kazandığınız zaman bile yeter de artar bile
-
Bazı yorumlar içimi rahatlatdı sağolun fakat yatırım olarak görmüyorum amacım kar etmek değil sadece zararı düşünüyorum şuan bile zararda değillim 7100 e aldım 9200 e alıcı buldum ama egzoz felan var üstünde bissürü ekstrası , 0 almam buna sebep oldu neyse 13 bine bi r25 alır çürütene kadar 10 yıl kullanıcam artık o parayı gözden çıkartmak en mantıklısı yorumlar için saolun :D
-
Hacı sen motorun arkasına bide teneke bağla mazallah arkadan görünmedik birşey gelir
Geçen adam neden isyan ediyor şimdi daha iyi anlaşılıyor sankine istanbulda bi zihniyetleri ne içirip böyle kandırıyorlar bilmiyorum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-olmus-4.html
-
Arkadaşım sahibinden.com'a ilan koyunca ben
Not:Küfürlüdür, o yüzden sadece link atıyorum. Sonra bana laf yetiştirmeyin
https://www.youtube.com/watch?v=HqLapWN88wg
-
bence arkadaşın sıkıntısı şu elinde 10 15 bin civarı var birikmişi ee hepsini motosiklete yatırınca ve tek birikmişin o olunca insan haliyle o paraya/motora değer veriyor düşünüyor nolcak napsak alsak mı satsak mı bence parayı düşünüyorsanız önem veriyorsanız.15 bin paranız varsa 5-7 binlik makineye binin 30 bininiz varsa 10 binlik makineye binin gibi yapın.1. neden bu bence. 2. neden ise parayı kendiniz kazanmıyorsanız baba-anne parasıyla aldıysanız bu durumlar böyle olabiliyor.Bence bu kadar düşünüyorsanız kendi paranızı kazanana kadar ve hatta kazandığınız parayla rahata ulaşana kadar araba bakın hem çizildimi çalındımı o oldu mu bu oldu mu derdi olmaz hemde arabalar genelde değerlenir.Değerlenmese bile değeri düşmez.Toyota corolla-honda civic altından çok kazandırabilir.Hele ki al kullan sat işine girerseniz yürür gidersiniz:D
-
İkinci el bir eşya-araç tan kar yapmayi düşünen insanları gördükçe ekonomik kriz çıksın diye dua edesim geliyor.
-
Çalışıp para kazanmayı düşünmüyomusun ? Nedir bu elindekinin değerinin düşmesi korkusu. 5 seneyi para kazanmadan geçirmek mi kötü yoksa motosikletinin değerinin 5 senede düşmesi mi kötü ?
-
-
Alınmayın, kendi görüşümü söylüyorum ama ne kadar gereksiz ne kadar saçma bir düşüncedir bu borsaya mı yatırıyorsun arkadaşım motosiklet bu, illaki zarar edeceksin, satarken aynı paraya satsan bile enflasyondan zarar edeceksin ama kar edecem zarar etmeyecem düşüncesiyle motora binilmez. Bunları düşünüyorsan alma yeni motor aklını borsaya ver orda paranoyaklaş cebine 3-5 bir şey girsin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)