Masteng.(yaban atı)
Hayvan.....
Çöp tenedekesi
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
laf dinlemiyo gibi kafasına göre takılıyo sanki benm motor ondan charizard ismi :F
Adı kuzgun
скиталец
demir at derim
Mavi Kurt.
Hiç niyetim yokken motorumun ismi oldu.
Öyküsü şöyle: Mehmet, Ümit ve ben gezmedeyiz. Motorlara ad vermeyi Mehmet önerdi. 2001 model Honda Africa Twin'i var, motorun cüssesine binaen "Benimkinin adını 'Toraman' koymayı düşünüyorum" dedi. Ümit'in o zamanki motoru Suzuki XF650 Freewind; sürücüsüyle uyumlu, az yakan, sakin karakterli bir alet.. "Benimki zaten Mülayim" dedi.. Benim 1997 Tenere ise özellikle o aralar benzini ve yağı adeta içtiği için ben de bir kıyas yaparak "Seninki mülayimse benimki cabbar" dedim ve motorumun adı da 'Cabbar' olarak kaldı o zamandan beri.. Adını hak ediyor mu, bence ediyor
Nasipse "koçum" olacak
motur diyorum. (büyük motur-güccük motur eski motur olarak nitelendirerek hangisinden bahsettiğimi anlamalarını sağlıyorum)
Zamanında köpeğim vardı adı 'it' idi. Kedim de oldu oda 'püsük' idi
Çok düz insanım sanırım.
ben buna sanki cevap verdiydim dedim.. neyse yazim hadi dedim, kızım derim dedim..
önceki sayfaya baktım kızım derim ben yazmışım.. şaşmaz.. yuz kere acın konuyu aynı cvp istikrarı severim
Yakışıklı..
ismi beyaz melek ama motoru çok sevdiğimden genelde aslanım babasının kızı be gibi iltifatlar nadir durduğu yerde birde benzin alırken sık beyaz melek derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)