Ybr125 ile hafif eğimde 125i gördüm, "ulan şimdi piston aşağı olacak" dedim. Er-6n ve duke390 ile 155km görünce:"ulan ne güzel he, lunapark treni gibi, bizimkiler kim bilir ne düşünüyor ben napıyorum" demiştim :D
Ybr125 ile hafif eğimde 125i gördüm, "ulan şimdi piston aşağı olacak" dedim. Er-6n ve duke390 ile 155km görünce:"ulan ne güzel he, lunapark treni gibi, bizimkiler kim bilir ne düşünüyor ben napıyorum" demiştim :D
Acelem varsa bir an önce yolu bitirmeyi düşünüyorum...
Apaçi ile geçenlerde 127 yaptım
Aklımdan geçen tek şey öndeki arabalar aniden yavaşlarsa nereye kaçarım yada nasıl dururum
Hemen sonrasında da ulan 120-130 okadar da yüksek hız değilmiş dedim Ama güzel hissettiriyor..
Deneme amaçlı 140 yaptım, "fren yappp" oldu ilk aklıma gelen, bi daha da 120'yi geçmedim.
+200 Üstünde nedense hep ya zincir koparsa korkusu sarar içimi
Kendi motorum ile 145 yaptım ulan şunla bi 30 k yapayım ilk iş büyütmek olacak dedim.
Hız: 299 kilit
Düşünce: nolcak bu fenerin hali
en yuksek 840kmh ciktim sanirim o civardaydi kafamdaki dusunce insallah bir hayvana carpmayiz olduydu ilk seferde..
299+ defalarca.
210 pek bir sey hissetmedim. Beni esas çeken virajlar, yatmak, ivme ve ses.
Cbr250 170km/s aklima gelen gazi kapat motora yazik
PCX 150 ile 110 km. Anam dedim şimdi ön teker havaya kalkacak
100 yaptım aha gidiyom amk dedim :D direksiyon bayağı sallandı
İlk kez 4 silindirliye bindiğimde yol müsaitti ne akla hizmetse gazı ne varsa asılmıştım, 200'den sonrasına bakamadım hemen durdum zaten.
Ne hissettim ne düşündüm bilmiyom fakat ayaklarım titriyordu istemsiz.
hızım ne olursa olsun aklımdaki soru nasıl dururum(şuradan birşey çıkarsa, bu araba kırarsa durabilir miyim), yok duramayacaksam nereden geçerim oluyor.
cbr 1000 rr ile 270.
şu bariyerlere çarparsam parçam kalmaz dedim.
Artçı olarak yıllar önce zzr 1100 ile 270 km yapınca dizlerimin bağları çözüldü ve bir kaç dakika konuşamadım. O gün yol yarış motoru almaya ve arkasına binmeye tövbe ettim. Yıl 1994-95...Şu anki motorumla en çok 165 yaptım, o anda aklıma bir şey gelmedi ama eve gelip te o anı geri sarıp tekrar oynatınca, ulan dedim o önündeki taksi şöyle yapsaydı, ya da lastiğin gümleseydi, zincirin kopsaydı gibi seneryoları ürettikçe daha çok korkmaya başladım. Şimdilerde çok mecbur kalmadıkça yüzü geçmiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)