Dün yaşadığım trajikomik olay :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kilis'teyim ben de; kask takan bi polisler, bi ara sıra gördüğüm Kawasaki'li bi eleman, kafasını düşünen birkaç kişi bi de ben.
Kişi başı en fazla motor kullanılan yer aynı zamanda en bilinçsiz kullanıcıların olduğu da yer.
-
-
Ben de el wire yaptım kaska, zaten ekipman full, kamera sisler falan geziyorum. Görenler genelde şu şekilde oluyor
-
şair bu öyküde komik bişeyler anlatmak istemiş
-
Merhaba walmon27,
Sen boşver herkesi , seni anlıyorum . Bir süre sonra alışıyorsun.
-
Bi kac hafta önce kilise gitmiştim ve kafamdaki kaskta da siyah vizor ve aksiyon kamerası vardı. Gerisini sen düşün ben anlatmıyım bakısları felan. Tek dikkat cekmeyen heralde plakamdı sanırım 27 olusu itibariyle
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
el wire ben de yapacaktım hatta aldım ama sonradan çarşıda uzaylı diye taşlamalarından korktum
-
Bence artık kask takmalılar ne de olsa tepeden kafalarına füze mermisi düşme ihtimali çok fazla. Arkadaş nasıl bir devletimiz var. Vatandaşımızın can güvenliğini sağlayamaz oldu. Daha sen doktorunu sınırın hemen dibinde silah seslerinin duyulduğu bombaların düştüğü Elbeyli köyüne gönder. Neymiş konteynır kentteki suriyelileri tedavi edecekmişsin. Önce kendi halkının can güvenliğini sağlamalısın.
Konuya gelirsek evet Kiliste kimse kask takmıyor. Gelenek gibi birşey. Takanı yadırgıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)