Fiyat biçin o zaman ederi nedir.
17bin km sol karenaj far kafa karenaji kaskodan değişti. Hasar kaydi bakmadim ama çıkıyordur. Ederini söyleyin o fiyatta koyucam direk nete.
Fiyat biçin o zaman ederi nedir.
17bin km sol karenaj far kafa karenaji kaskodan değişti. Hasar kaydi bakmadim ama çıkıyordur. Ederini söyleyin o fiyatta koyucam direk nete.
bak mesela bu ilanda ki 8.000'de ve motor kozmetik olarak gayet iyi..ve muğlada...ben motor alıcaksam şehirdışı alırım hem yolculuk olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...95114959/detay
Dürüst mü olayım tamam kardeşim 13,5 aldıysam 12 taş çatlasın 12.500 çekerdim Allahıma şükür şu yaşıma kadar haram yemedim ederinden fazlası haramdır çünkü hakketmediğin paradır. Forumu anlamıyorum zaten ne ara bu kadar tuhaf insan doldu adamlar ederi 13 olan makineye 16 çekmeyi normal buluyorlar vay canına gerçekten.
Merak etim yamaha r25 piyasasına baktım inanmıyan sahibine baksın İSTANBUL hariç çoğu güzel fiyat vermiş demeki istanbul insanlığın sonuna en çabuk yaklaştığımız tatlı su kurnazlarıyla dolmuş nah inanmayan istanbul dışı ilana baksın 12.500 13 bine en baba 14 bin dolu temiz motor var bunlar bide pazarlıksız hali 10 bini bile aşmamış ve 2015 modelde dahil vardır ben tek bu model deyil bütün motorsikletlerde istanbul dışında gidin alın arkadaşım istanbulun suyu çıkmış kafalar kıyak
Dinde harika bilgim vardır demiyorum , fakat bana öğretilen haksız kazanç haramdır. Yani ne emek verdim o parayı kazanmaya ne de başka birşey haybeden geldi zamanında 13,500 aldım motoru 10 bin gezdim ama geldim 2016 model parasına sattım arada 2 milyar kaar nerden geldi yaptığım 10 bin km ödül olarak mı ? hayır tamamen kazıklama yani haksız para HARAM.
hep suriyeliler yüzünden. 1000 watt harward marka bass var hemde kabinli 2 aydır 60 tl fiyata satıyorum alan olmadı vazgeçtim. piyasanın anasını ağlattılar. millette para yok ki ucuza alıp satsın. herkes biraz daha para elde etmenin peşinde çünkü ülkede milyonlarca mülteci besliyoruz ve onlar vatandaştan daha çok hak sahibi. üniversite sınavına girmeden üniversiteye gitme hakları var misal ama türk vatandaşı sınava gircek kazanıcak. suriyeliler dönerci açmış tanesi 2,5 tl satıyorlar ama suriyeliysen 1,5 tl. pek fazlada bir bilgim yok ama mevzu ortada. suriyeliler geldi ev kiraları ev fiyatları kısaca herşey pahalı oldu ve piyasada para dönmez oldu.
ötv indirimi olsun anamızı ağlattı ötv yeter arkadaş.
sayın muhterem kardeşim (tartışma olasın diye giriş güzel olsun istedim)dinde elinde ki malı birine 1'e verirken diğerine 5 fiyatı çekebilirsin..alıcı bu miktarı kabul edip alıyorsa haram değildir bundan emin olabilirsiniz..bununla ilgili sahih kitaplardan bakabilirsiniz..bende kul hakkından son derece kortuğumdan zamanında araştırmıştım
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
Bu 125 cc 250 cc Racing Replica motor meraklilarinin ilk motorlari olur genelde bu makinalar..
Bu nedenle bunlarin grenaj hasarsizini zor bulursunuz..Adam acemi dusuyor dusecek ..
İkinci elleri en sorunlu motosikletler bunlar..İyi arastirmak bakmak sart..
Ben olsam almam 250 cc racing olmaz .İki tane grenaja bu para verilmez..
Mt25 alin keyfinize bakin..
Kimse alinganlik yapmasin ama yurdum insaninin alis verisi hileli..Bu her yerde var..Sahibinden deki ilanlarin hepsi rmsalsiz harika tasitlar gercek bu mu?
Yalan beyan ile tasit satanlara satis bedelinin %20 si kadsr ceza verilmesi gerekir..Devlet bu parayi 1 hafta kamu bankasinda alici adina blokede tutacak alici bu surede herhangi bir kusuru yetkili serviste tespit ettirirse bu parayi satici alamayacak bu kadar basit.Yasalar uc kagida acik kapi birakmamali..
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/162855-dirtbike-supermoto-cross-arayanlar.html
Herkes Dolandırıcı olmuş lafına binaen , r25 bilmem zart zurt modeli ilgilendirmiyor benide, başlık toptancı yaklaşıma örnek, ön yargılı tabii sebeb olanlar yüzünden bende'benzer yapıda kimselerde yanıyor arada , iğneden ipliğe döktüryoruz şeceresini, " herkes " diye nitelemek hoş olmamış.
1700 liralık motora utanmadan sıkılmadan 1900 tl sigorta çıkartıyorlar. Ödüyoruz devlete mecburen.İşin komik kısmıda bu parayı "zorunlu" sigorta adı altında alınması.Devleti dolandırıcı olan ülkenin vatandaşlarından dürüstlük beklersek daha çok üzülürüz.
Hiç sorma emmi bi motorsiklet aldım herkesi kendimiz bildik daş gibi motor dedi inandık meyer insanlığın içi kürt dışı kuzu olmuş güvendik sözüne aldık gittik beygir cağızımı servise bi baktırayım yağına suyuna sonra seve seve dadına doyamayız dedik ve kursağımızda kaldı 300 küsür lira bir masraf çıkınca beynim yeterli oksijeni alamayınca soluğu mal sahibinin yakasında aldım ve dadlı dadlı haketiği cümleleri kurdum dedim ya masrafı karşılarsın yada malını alırsın velhasıl nemi oldu aldı malını verdi paramı belki 300 küsür lira bana komaz ama keriz yerine koyması beni canavar tarafımı uyandırdı şimdi alıcağım mal sahibine üç kağıtçımı cebimdeki emeğime göz dikmiş muamelesi yapar oldum bundan sonra eşeği sağlam kazığa bağlamadıkça sidin sene almam
Not: İYi niyetli insanların içindeki insanlığı bitirirseniz sonuçlarınıda tahmin edin
Sonra carbon emi gibileri çekiyor ve benim gibiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)