Motosikleti Led Şeritle Kaplamak Apaçilik midir ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar hali hazırda bir adet cbr 125r motosikletim var.
Elimdede kumandalı led şerit var slikonlu şu 5 metre olandan bunu motosikletin içerisine döşeyeceğim lakin bir yanım istesede bir yanım apaçilik olur çok itici durur diyor.
Sizce böyle bir modifikasyon işlemi iticimidir ?
Aldığım üründe bu
Reklamlar
-
gece çok fazla trafikte kalıyorsan,makul bir aydınlatma artışı apacilik olmayacaktır,arkadan gelenler icin kırmızı,karşıdan gelenler icin beyaz ışık görünecek şekilde bence makuldur,ancak bu aydınlatma sinyal ve fren ışığını görülmez hale getirmemelidir.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
gece çok fazla trafikte kalıyorsan,makul bir aydınlatma artışı apacilik olmayacaktır,arkadan gelenler icin kırmızı,karşıdan gelenler icin beyaz ışık görünecek şekilde bence makuldur,ancak bu aydınlatma sinyal ve fren ışığını görülmez hale getirmemelidir.
aslında geceleri çok fazla dışarıya çıkmıyorum ama bilemedim yinede. fren ve ön kısma değil ben motor kısmını aydınlatmayı düşünüyorum .
-
Kardeşim Büyük chopper-cruiser veya goldwing gibi motorlara çok güzel yakışıyor. O motorları kullananların %99'u da apaçi değildir zaten. Ama Cbr'da belki biraz itici durabilir.
-
gorkemerden adlı üyeden alıntı
Kardeşim Büyük chopper-cruiser veya goldwing gibi motorlara çok güzel yakışıyor. O motorları kullananların %99'u da apaçi değildir zaten. Ama Cbr'da belki biraz itici durabilir.
evet gördüm onlarda baya iyi duruyor bakalım bende nasıl duracak Teşekkür ederim
-
Gorunurlugu arttirmak iyidir ama isik huzmesi olmayin. Bu apacilikten ziyade trafikte diger suruculerin gozlerini rahatsiz edebilir ve sinyal lambalarinizin isigini bastirarak sizi ve diger suruculeri tehlikeye atabilir. Bunun disinda aldiginiz serit rgb led serit. Renk ayari yapabilirsiniz parlaklik ayari yapabilirsiniz, bazilari 24 bazilari 12 volt ile calisir. Ancak kendi driverleri ve islemci devreleri bulunur uzerinde. 220voltluk prize takarak veya ev icinde aydinlatma sistemine dahil olabilmeleri icin. Ama tabii ki akuden besleyebilirsiniz.
-
Bence hem itici, hem de amele bir şey. Yılbaşı ağacı dekoru gibi.
Maksat görünmekse daha etkili, zevkli ve orijinal görünümlü olacak şekilde yapılabilir.
-
hebelube adlı üyeden alıntı
Gorunurlugu arttirmak iyidir ama isik huzmesi olmayin. Bu apacilikten ziyade trafikte diger suruculerin gozlerini rahatsiz edebilir ve sinyal lambalarinizin isigini bastirarak sizi ve diger suruculeri tehlikeye atabilir. Bunun disinda aldiginiz serit rgb led serit. Renk ayari yapabilirsiniz parlaklik ayari yapabilirsiniz, bazilari 24 bazilari 12 volt ile calisir. Ancak kendi driverleri ve islemci devreleri bulunur uzerinde. 220voltluk prize takarak veya ev icinde aydinlatma sistemine dahil olabilmeleri icin. Ama tabii ki akuden besleyebilirsiniz.
anladım hocam dediklerinizi dikkate alacağım evet kumandasında renk vs her ayarı var . boşa gidicek kullanmasam allaı baya oldu hem ziyan olmasın hemde öyle daha dikkat çekici olsun geceleri motosikletim istiyorum sonuçta tek kendi ışıklarıyla görmeyenler bile oluyor motosikleti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Bence hem itici, hem de amele bir şey. Yılbaşı ağacı dekoru gibi.
Maksat görünmekse daha etkili, zevkli ve orijinal görünümlü olacak şekilde yapılabilir.
Bende öyle planlıyorum hocam .
-
el wire bence daha güzel oolur
-
Elindeki şerit led ile motosikleti komple dönmek oldukça apaçi bir durum şahsen. Görünebilirlik adına Savas abininn dediği gibi Öne ve arkaya birbirinden bağımsız çalışan led komponentler takılabilir, ama şerit led ile dönmek demek değil bu.
-
bende bundan yapmayı planlıyorum
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Elindeki şerit led ile motosikleti komple dönmek oldukça apaçi bir durum şahsen. Görünebilirlik adına Savas abininn dediği gibi Öne ve arkaya birbirinden bağımsız çalışan led komponentler takılabilir, ama şerit led ile dönmek demek değil bu.
Komple dolanma gibi niyetim yok olamazda pavyon gibi olmasını istemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
buda güzelmiş aslında baya hoş duruyor
-
Ben farklı bir açıdan yaklaşayım konuya, motora fabrika çıkışı dışında takılan herşey ruhsata işleniyor demişlerdi, led de durum nasıl?
-
Ateşli meyva gibi yolda gezmeyin. Cidden götümle gülüyorum bazı arkadaşlara. Zevksizlik diz boyu.
-
webingo adlı üyeden alıntı
Komple dolanma gibi niyetim yok olamazda pavyon gibi olmasını istemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
buda güzelmiş aslında baya hoş duruyor
Allah iyliğni versin pavyon gibi dolanmak :D:D:D:
-
Yurt dışında yaşayan bir aprilia rs4 125 sürücüsü biri ile görüşüyorum resmi şimdi buraya onun rızası olmadan atmak istemem ama insta hesabı bu :aprilia_fun Girip bakabilirsiniz o yapmış bence değil sadece abartmayın yeter bu da insta da paylaştığı videonun linki :
https://instagram.com/p/-TKhOdg3x1/
-
Bazı arabaların altlarında yeşil mor kırmızı ışıklar oluyor ya pavyon gibi çirkinleştirme kendini..
Ben geçen yıllarda arabam için şuna çok niyetlenmiştim.
OWL ama çok pahalı gelmişti bana bilmiyorum motor için var mı ?
Araç için uygun olsa halen alabilirim..
Bisiklet için varmış..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
Yurt dışında yaşayan bir aprilia rs4 125 sürücüsü biri ile görüşüyorum resmi şimdi buraya onun rızası olmadan atmak istemem ama insta hesabı bu :aprilia_fun Girip bakabilirsiniz o yapmış bence değil sadece abartmayın yeter bu da insta da paylaştığı videonun linki :
https://instagram.com/p/-TKhOdg3x1/
bu güzel sadece o kısma yapılsa olur cok hoş duruyor
-
webingo adlı üyeden alıntı
bu güzel sadece o kısma yapılsa olur cok hoş duruyor
Evet bende aynı modeli alacağım sahibiyle o yüzden görüşüyordum attı bana fotolarını gayet hoş belki bende yaparım
-
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
Evet bende aynı modeli alacağım sahibiyle o yüzden görüşüyordum attı bana fotolarını gayet hoş belki bende yaparım
güzel motosiklet canavar bu bulabilsem buralarda kesin bende alırdım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)