Motosikleti Led Şeritle Kaplamak Apaçilik midir ?
Reklamlar
-
Hondolog adlı üyeden alıntı
Ben sizi kastetmedim, genel olarak söyledim, cezanın yanında birde trafikten men edebilirler. Trafik kanununun 4. Kısım 2. Bölümdeki maddelere bakabilirsin.
Tamam teşekkür ederim ben baktim ama eski tarihli oldugunu dusunuyorum yenisi varsa bulamadim,detaya girilmemisti bu isiklandirma hususunda, ruhsat ile ilgili net bir bilgi goremedim belki de dikkatli okumadim bilemiyorum, sadece birkac isiklandirma turu ve kullanimi hakkında bir takim bilgiler mevcuttu. Sizin dediginiz maddelere de bir bakayim. Benim ozellikle sormamdaki sebep genc arkadaslar yada benim gibi hevesi olmasa da bilgi edinmek isteyenler icin buraya not dusmek.
http://trafik.net.tr/trafik-kanunu-2...kisim-2-bolum/
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Reklamlar
-
truck123 adlı üyeden alıntı
Çok da değil bence. Önemli olan karşıdan gelenin sizi görmesi.
-
Güvenlik amacli yapiliyosa destekliyorum ama gorunus ve karizma amacli yapiliyosa ben SIZIN yapmanizi tavsiye etmiyorum polis baglarmi motoru vs vs bilmiyorum hic ama motosikletin gorunusune bir mudahalede bulunucaksaniz lutfen profesyonel eller yapsin bunu cunki genelde motosiket sahiplerinin yaptigi dokunuslar itici gorunuyor ve apacilik diye yorumlaniyo. Hos yaratici kullanicilar yokmu elbet var ama siz riske atmayin bu isi tahminimce siz internette gordugunuz bir kac motosikletten etkilendiniz begendiniz ve yapmak istediniz. Bir urunun cakmasini yapmak bile zorken bence modifiye iside goze hitap eden hassas bir isken profesyonel ellere birakin aleti derim
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Çok da değil bence. Önemli olan karşıdan gelenin sizi görmesi.
Kimseyi rahatsizda etmiyor gecede belirgin oluyor motorun altinda oldugu icin istedigim zaman acip kapiyorum gece gerekli bisey bence uzun yolda falan belirgin oluyor epey
-
Siyah goldwing ile siyah harley 883de gördüm kırmızı led döşenmiş gece çok güzel görünüyor
-
Bende Goldwing'lerde genelde görüyorum demek için giriyordum.
Yani varsa pulun cümle alem kulun , yoksa pulun cehenneme kadardır yolun sözü gerçeklenmiş oluyor , gariban motorsa apaçisin , pahalı motorsa değilsin.Aynı vardı ya akp'li ve içki içiyorsan ayyaş değilsin :D
gorkemerden adlı üyeden alıntı
Kardeşim Büyük chopper-cruiser veya goldwing gibi motorlara çok güzel yakışıyor. O motorları kullananların %99'u da apaçi değildir zaten. Ama Cbr'da belki biraz itici durabilir.
-
hocam nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yap.
ancak bazı arkadaşların dediği gibi, sinyalini, farını görmelerine engel olmasın, araçların fazla gözünü almasın.
iticilik felan hikaye, birçok kişi motosikletleri itici buluyor zaten ışıklı ışıksız olmuş umurlarında mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)