maksimum 200 tl ye kadar yazlık deri eldiven tavsiyesi
Reklamlar
-
gece gece güzel kafalar yaşamışsınız
Reklamlar
-
five gloves stunt replica iyidir
-
Bedenin ney bilmiyorum ama bak s beden revitin eldiveni var. Bence böyle indirimlerden faydalan güzel bir eldiven al
https://www.motoavm.com/ProductDetai...siyah/114/2572
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Altin Elbiseli Adam Barkin'in bir lafi vardir: Ben motor abazasiyim. Benim tanisikligim ve yakin dostlugum konu disidir ama bu lafi ben de feci derecede benimserim.
Motosiklet, fren mesafesi, lastik ebadi, kalitesi, piston capi, lastik kalitesi farketmez.
Her motosiklet bir ruya. Siz bindiginiz aletten ne kadar zevk aliyorsunuz, bence mesele odur. Benim icin guzel motor guzel motordur. Cinli japon hepsi ayni.
Ama ekipman herseydir! Yarin bir doblo kamyon ya da belediye otobusu size hallendiginde sanssizsaniz uzerinizde ne olduguyla alakali oluyor ya hayatiniz. Ona isyan etseniz de keske motor botu giyseydim deseniz de o 1 saliselik an butun hayatinizdaki 2 teker keyfine bedel oluyor ya...
O yuzden abi motosiklete giden, ikinci el alirken yaptiginiz cingene pazarligina aciyin ama ekipmana giden paraya acimayin vallahi ona degiyor.
Hacım boşver bunlar öğrenciyim der iphone6 kullanır üstünede kasko yaptırır
-
beyler hepinize teşekkür ederim. bir şey daha sorayım shima eldivenleri bilen kullanan var mı ? yabancı forumlarda iyi şeyler duydum bir de sizin fikrinizi alayım ?
-
motor korumaları vs güvenilir bir site varmıdır ?
-
eldiven çok önemli mümkünse borca harca gir kaliteli birşey al. yoksa uygun olmayan ayakkabı gibi olur. nasıl yürümek işkence olucaksa eldivende de sürdüğünü hissetmezsin. mümkünse revit yada dainese olsun
-
-
Ekimanin oneminden bahsediyorsunuz ama 1 taneniz de oneri de bulunmamis! Rahat ve koruma yönünden iyi bir eldiven tavsiyesinde bulunabilecek var mı ?
-
frknyldz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba. ismim Furkan foruma ilk kez konu açıyorum. bir süredir yazlık deri eldiven bakıyorum fakat markalar hakkında pek fikrim yok. bütçem maksimum 200 lira yardımcı olur musunuz ?
difi nin yazlık delikli deri eldiveni var bi bak istersen. ben kullanıyorum.
DIFI Chase Air Yazlık Deri Eldiven
-
osis adlı üyeden alıntı
difi nin yazlık delikli deri eldiveni var bi bak istersen. ben kullanıyorum.
DIFI Chase Air Yazlık Deri Eldiven
teşekkürler hocam ona da bakayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)